REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

5 ani de ÎNCHISOARE pentru un VIOLATOR care era și tâlhar în 'timpul liber'

5 ani de ÎNCHISOARE pentru un VIOLATOR care era și tâlhar în 'timpul liber'

Replica API 15 iunie 2021 | 12:15 1199

Doru Sivriu, arestat pentru viol, dar cunoscut cu antecedente penale, a fost condamnat de prima instanță la 5 ani de închisoare în regim de detenție. Decizia nu este definitivă, iar pe 23.09.2021 se va judeca apelul. Între timp, procurorii au cerut menținerea măsurii arestului preventiv.

Amintim că poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurală Băneasa, în urma sesizării din data de 15 martie a.c., au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol. Astfel, bărbatul, Doru Sivriu în cauză este bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu o femeie, în vârstă de 44 de ani, din comuna Băneasa. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de 17 martie, bărbatul a fost arestat preventiv.

Așa cum este precizat mai sus, Doru Sivriu este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la 3 ani de închisoare, în 2018. Acesta a fost judecat pentru tâlhărie calificată. După ce a consumat băuturi alcoolice cu două persoane, a stabilit cu una dintre ele să îi fure banii și telefonul celei de-a treia. Astfel, în drum spre casă, T.O.S. i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii în față, iar inculpatul Doru Sivriu l-a lovit cu piciorul în piept, persoana vătămată căzând la pământ. În acest moment, inculpatul Sivriu a ridicat-o pe persoana vătămată de la pământ în timp ce inculpatul T.O.S. a controlat-o în buzunar, deposedând-o de suma de 170 lei și de un telefon mobil marca HTC 200. Cu banii obținuți inculpatul T. O.S. s-a deplasat la magazinului P.F. Panteș de unde a cumpărat două sticle de bere, o cartelă Cosmote și un pachet de țigări Kent 8, una din sticlele de bere i-a dat-o persoanei vătămate, s-o împace, apoi și-au continuat drumul.

Însă, persoana vătămată le-a cerut, în mai multe rânduri, să-i înapoieze telefonul și banii, și, tot de atâtea ori, a fost bătut de cei doi. Într-un final s-a îndreptat spre casă, iar acolo a acuzat dureri, membrii familiei solicitând o ambulanță. Cei doi agresori au fost cercetați și trimiși în judecată, după care condamnați cu executare. Acum, iată că unul dintre ei iar a ajuns după gratii, pentru viol.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru specimenele astea inchisoarea trebuie sa porneasca de la 15 ani in sus!
3
0
nu facea rele,asa elare tot timpul liber sa mai faca!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367