REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

5 dintre cei 6 copii ai Ancăi Serea sunt bolnavi: „Situația la noi este așa: dureri mari musculare, bronșiolită“

5 dintre cei 6 copii ai Ancăi Serea sunt bolnavi: „Situația la noi este așa: dureri mari musculare, bronșiolită“

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:00 627

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă, după ce 5 dintre cei 6 copii ai săi s-au îmbolnăvit destul de grav. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a povestit ce se întâmplă în familia ei. Anca Serea se confruntă cu o criză medicală în familia ei, 5 dintre cei 6 copii ai săi au fost „atinși“ de această viroză.

Familia Ancăi Serea trece prin clipe foarte grele, deoarece copiii ei s-au îmbolnăvit, iar cu febra și durerile de cap se confruntă aproape fiecare copil al vedetei. Soția lui Adi Sînă a publicat o imagine pe rețelele de socializare unde o înfățișează pe Sarah, prima din familie care a trebuit să dea piept cu viroza.

Copiii Ancăi Serea s-au îmbolnăvit, iar vedeta se chinuie să aibă grijă de fiecare în parte. Viroza a ajuns mai întâi la Sarah, iar imediat alți 4 copii ai vedetei au început să resimtă siptomele.

„Pitic zâmbitor de pe vremea când era sănătos tun... Situatia la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză: 39 cu 2 febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tuse. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i foarte cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febră foarte, foarte mare: 40,2 de dimineață deși este pe antitermice, iar de două zile și David ... Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită, iar Noah #rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu...greu! Sunt convinsă că e doar o perioadă, dar lipsa somnului...”, scrie Anca Sînă Serea pe Instagram, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..va pune sa faceti copii la foc..automat..cred ca nu sunteti sanatosi....viata asta grea va ofera numai...bucurii...deci...faceti copii...la greu...
4
0
stire de cacat ....citi copii din Romania sint bonlavi acum si nu mai da nimeni in presa ....jalnic sa te lauzi ca ai copii bonlavi..
3
0
Ne facem reclama acum si cu bolile copiilor
6
0
gospodinele feseniste votante de pesede va savura stirea asta
5
0
Din nou iese pe piata, cu detalii din familie ?! Pe cine intereseaza ??
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614