REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

5 MORŢI în ultimele ZILE, pe STRĂZILE Constanţei

5 MORŢI în ultimele ZILE, pe STRĂZILE Constanţei

Replica API 8 septembrie 2020 | 13:53 7490

În Constanţa, pericolul pândeşte la orice pas şi asta din cauza accidentelor auto care se petrec pe şoselele din judeţ. Tot mai multe evenimente au avut loc în ultima vreme pe șoselele constănțene, dar acest lucru nu le dă de gândit șoferilor care nu respectă nicio regulă atunci când se urcă la volan. Alcoolul, viteza, folosirea telefonului în timpul mersului, neacordarea de prioritate, nerespectarea distanței în mers, conducerea fără a deţine permis auto sunt doar câteva dintre motivele care duc la producerea accidentelor rutiere.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost permanent în alertă şi în prima săptămână din luna septembrie, atunci când zeci de accidente rutiere s-au produs în Constanţa. Coliziunile dintre autoturisme au fost cel mai des întâlnite de către salvatorii care au intervenit de urgenţă pentru a elibera victimele dintre fiarele contorsionate. 5 persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestor accidente grave.

A murit după ce a intrat cu maşina în copac

Un bărbat a murit zilele trecute, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat şi a intrat într-un copac. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la ieșire din Constanţa, pe DN 3, spre Valu lui Traian, acolo unde a avut loc un accident rutier. Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanța și, ajungând la km. 252+800 m, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta sensului de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto care se afla singur în autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Un TIR a intrat într-un imobil; şoferul a decedat

Şoferul unui camion a decedat după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mastodontul într-un imobil. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Ovidiu. Şoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a condus o autoutilitară care tracta o semiremorcă pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre M. Kogălniceanu către Ovidiu, iar la km 196+300m, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat, a traversat sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă, după care s-a oprit în zidul unei societăţii comerciale. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

Accident rutier mortal şi pe Autostrada A4

Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină pe Autostrada A4, acolo unde a avut loc un accident grav. La ieșire de pe Autostrada A4 pe sensul dinspre Agigea către Ovidiu, la kilometrul 11, în zona nodului de ieșire către DN 3 – Constanța, militarii din cadrul ISU Dobrogea au acţionat pentru salvarea mai multor victime rezultate în urma accidentului. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost declarat decedat, iar o altă victimă, o femeie, cu traumatism abdominal, conștientă, a fost transportată la spital.

Şi pe bulevardul I. C. Brătianu cu a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu decesul unei persoane. Pe trecerea de pietoni de lângă ambulanță a fost accidentat un pieton în vârstă de aproximativ 60 de ani pentru care medicii nu au mai putut face nimic. Victima a decedat la spital.

Accident cu mai multe victime

Un grav accident rutier s-a produs în zona localității Coșereni. Un autoturism în care se aflau 5 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile. La faţa locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița - substația Urziceni. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, doi minori și 3 adulți. Din nefericire, una dintre victime, șoferul autoturismului cu vârsta de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ. Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor de către echipajele medicale de la locul intervenței.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte multi conduc de parca ar fi in misiune de salvare,ori parca fug de invazii straine. Viteza si depasiri fara rost,doar ca sa arate ca ei pot fi numai in fata altuia. Nu se semnalizeaza din timp sau chiar deloc,se fac presiuni ,se ,,taie fata'',adica se conduce de parca ar fi concurs de cel mai prost sofer,cu premii.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614