REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

50 de pliculeţe cu droguri găsite în borseta unui constănţean, în Poarta 6

50 de pliculeţe cu droguri găsite în borseta unui constănţean, în Poarta 6

Replica API 4 mai 2018 | 00:00 552

Jandarmii au surprins în Constanţa o persoană care avea asupra ei, într-o borsetă, un cântar electonic şi 50 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală şi muguri de culoare verde.

Totul s-a petrecut miercuri, 2 mai a.c., când un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Poarta 6 Port, din Constanţa, a observat o persoană care a început să se agite la vederea militarilor şi a schimbat direcţia de mers. A fost somată, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra ei şi într-o borsetă, jandarmii au mai găsit un cântar electronic şi 50 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală şi muguri de culoare verde. Cântarul şi pliculeţele autosigilante găsite asupra acestuia vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
corect iarba poate fi benefica in anumite situatii - boli terminale, epilepsie si chiar si la o persoana sanatoasa imbunateste creativitatea consumata proportional cu corpul individului tocmai de aceea ar trebui legalizata concomitent cu pedeapsa cu moartea pentru heriona care e cu adevarat mortaladar n-ai ce sa le ceri la bolsevicii astia imputiti si la militienii borati - sclavii tiganilor!
0
1
La mangalia ii lasa in libertate pe aia de dau cu toporu in politai, dapai sa ii aresteze pe cei ce vand droguri pe fata. Pana si aia de ii arestasera acum sunt in libertate
3
1
Ba ala cu impuscatu marsh in rasa matii de.prost , iarba este legala in unele state plus ca nu inseamna moarte in schimb as iterzice iarba pentru prosti ca tine
2
3
Impuscati-i domnilor,numai stati PE ginduri,gunoaiele astea care vind moarte la plic nu merita nici macar puscarie PE viata,impuscati sau spinzurati in piata,sa vada toti cei care vind moarte la plic
3
1
Militia plateste la greu pe asa-zisii ziaristi. De ce nu au trimis la Sinesti, militieni si jandarmi care apara hotia, sa se inteleaga cu hotii care ii fura pe soferi? Toata militia e trimisa pe litoral in concediu.
3
3
La Mangalia
0
0
aveau si cantar, ce mai
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102