REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

5o de membri ai galeriei Peluza Sud, gest de susținere pentru medicii de la Spitalul din Craiova care se luptă cu coronavirusul

5o de membri ai galeriei Peluza Sud, gest de susținere pentru medicii de la Spitalul din Craiova care se luptă cu coronavirusul

Replica API 16 martie 2020 | 00:00 1313

Aproximativ 5o de membri ai galeriei Peluza Sud, suporteri ai echipei din Liga a treia, FC Universitatea Craiova, au aprins, duminică seara torţe în faşa Spitalului de Boli Infecţioase Craiova. Suporterii au vrut să le arate medicilor că-i susţin în lupta cu “virusul ucigaş”.

Membrii galeriei Peluza Sud au întins pe gardurile Spitalului de Boli Infecţioase Craiova, transformat îân centru de tratare a bolnavilor de COVID-19, bannere pe care erau scrise mesaje de susţinere a medicilor care tratează persoanele infectate cu coronavirus.

“Suntem alături de voi! Nu sunteţi singuri!”, au scris suporterii FC Universitatea Craiova. Aceştia au aprins şi mai multe torţe în faţa spitalului, iar manifestarea lor s-a încheiat după aproximativ 5 minute, potrivit unor locatari din zonă.

“ Mesajul nostru este făcut strict pentru medici şi pentru cadrele medicale pentru că mesajul lor către ei este să stăm în casă, iar al nostru pentru ei este de susţinere. Adică, ce fac ei pentru noi...sunt eroi naţionali. Ei sunt singurii care ne pot salva de chestia asta. Le urmăm sfaturile, o să stăm în casă atâta timp cât putem. Dacă nu se închid fabricile şi uzinele, mergem la muncă, nu putem să stăm numai în casă. Viaţa merge înainte, dar respectăm ce ne spun medicii.”, a declarat, Sorin Chipeşu, liderul galeriei Peluza Sud

Duminică seara, la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, 7 persoane infectate cu coronavirus sunt internate, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
50 de idioti care vor sa se remarce. Stati in casa boschetarilor.
1
0
Bravo lor, unii care au inteles gravitatea situatiei. In Ct in schimb, lumea doar ii injura in presa si pe FB
3
2
Bravo oltenilor! Primul semn de unitate!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218