REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

60 de kilograme de canabis, descoperite în rezervorul unui TIR

60 de kilograme de canabis, descoperite în rezervorul unui TIR

Replica API 13 noiembrie 2019 | 03:41 455

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în procurarea din afara țării, transportul, introducerea în țară și distribuția de droguri de risc, de ordinul zecilor de kilograme. În cauză a fost documentată activitatea infracțională a doi cetățeni albanezi, de 39 și 41 de ani, un cetățean grec, de 47 de ani și un român, de 44 de ani.

Mai exact, la data de 10 noiembrie 2019, polițiștii au descoperit, pe raza localităţii Mogoșoaia, județul Ilfov, în rezervorul unui cap tractor condus de cetățeanul grec, aproximativ 60 kg. de cannabis, ambalate în 38 de saci din plastic. Conducătorul auto era însoțit de cetățeanul român. Odată cu oprirea autovehicului în care erau disimulate drogurile, în aceiași zona, a fost oprit și un autoturism în care se aflau cei doi cetățeni albanezi care ar fi însoțit transportul ilicit de droguri. În cadrul activităților desfășurate, au mai fost ridicate pentru cercetări 8 telefoane mobile, 8 cartele sim, 1.130 de euro, 500 de lei și un pistol air soft. Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost procurate din Spania. Cetățenii albanezi și cel grec au fost reținuți de procurorul de caz din cadrul DIICOT – Structura Centrală, urmând să fie prezentați Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „trafic internațional de droguri de risc” și „constituirea unui grup infracțional organizat”. Cetățeanul român este cercetat sub control judiciar. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altfel nu se va descuraja trafi cu droguri sau prostitutie . Pedepsele sunt mult prea blande . minim 20 de ani de detentie daca nu chiar pe viata .
0
1
Depasit esti tu bai papagalule cu mentalitatea asta retrograda! In Europa nu se folosesc numai opiacee ci si canabis, psilocibina acid lisergic si mescalina atat in scop medical cat si in scop recreativ in unele state precum Olanda in localuri special amenajate, iar in altele precum Norvegia Danemarca si Suedia cu aviz de la medic. In SUA in California si alte cateva state - canabisul adica marijuana in scop recreativ ESTE LEGALA! BOULE!
0
0
n-asa ca ai votat Barna? Ca prea nu intelegi nimic. Nu exista "droguri sub control medical" ci doar "in scop medical". Spre stiinta ta, pt glaucom, in State, se prescrie marijuana. In Europa nu. Desi si Europa foloseste stupefiante si-sau derivate. Vezi opiaceele. Dar tu esti un depasit. Mergi si viteaza Werner.
0
1
legalizati-le sub control medical si terminati povestea! Nu se mai chinuie nimeni sa le aduca cand se pot produce aici si nu se mai ascunde nimeni ca le consuma asa ii identifici din prima pe aia care se conduc potential drogati si ii avertizezi bai ai fumat? nu te urca asteapta sa-ti treaca! Da plm, daca n-ai cu cine...!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218