REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

7 lucruri esențiale pe care să le luați la un picnic

7 lucruri esențiale pe care să le luați la un picnic

Replica API 23 iulie 2021 | 00:00 941

Există tot felul de picnicuri, dar acest ghid special de ambalare se referă la picnicurile adecvate; cele cu coșuri de picnic, veselă în aer liber și delicii comestibile care depășesc cu mult un sandviș și un termos.

În mod firesc, realitatea de a mânca în aer liber prezintă anumite provocări, motiv pentru care am elaborat acest ghid pentru a vă ajuta să decideți ce să luați la picnic și pentru a evita ca masa dvs. în aer liber să fie întreruptă de orice dificultăți neprevăzute.

Vă vom vorbi despre toate elementele de bază esențiale, dintre care multe vă vor fi deosebit de utile dacă faceți un picnic cu copii.

1. O pătură mare

Cu excepția cazului în care vă îndreptați undeva cu mese și bănci ample, puteți conta de obicei pe nevoia de a vă așeza pe jos, atunci când faceți un picnic. Și, în umila noastră părere, așa ar trebui să se facă picnicurile oricum. În acest scop, veți avea nevoie de o pătură considerabilă pentru a vă asigura că există suficient spațiu pentru a vă întinde mâncarea delicioasă, precum și suficient spațiu pentru ca toată lumea să se așeze și să se întindă după masă.

O pătură de picnic rezistentă la apă este deosebit de utilă, mai ales dacă nu sunteți sigur că pământul se va usca destul de mult de la ultima ploaie.

2. Loțiune de protecție solară

Pentru acele ocazii în care apare soarele, este esențial să aveți la îndemână o loțiune de protecție solară. Chiar și atunci când este înnorat sau dacă sunteți la umbra unui copac sau a unei umbrele de soare, vă puteți arde, deci asigurați-vă că împachetați și aplicați o cantitate bună de loțiune solară - mai ales dacă aveți copii mici.

3. Soluție împotriva insectelor

Acest lucru nu este la fel de esențial ca loțiunea de soare, dar este totuși un lucru foarte la îndemână. Dacă vă aflați în apropierea apei, cum ar fi pârâuri, râuri și lacuri, există un risc mai mare ca țânțarii și muștele să vă distrugă minunatul picnic. Așadar, luați la dvs. o soluție împotriva insectelor, pentru a vă împiedica să deveniți un picnic pentru ele.

4. Deschizător de sticle și tirbușon

Confortul sertarului de bucătărie este atât de mare, încât este incredibil de ușor să uitați aceste două elemente esențiale, atunci când plecați la un picnic. Nu este nimic mai rău decât să așteptați cu nerăbdare să vă delectați cu băuturile reci preferate la un picnic, decât a vă da seama că nu le puteți deschide, după ce ajungeți la destinație. Așadar, asigurați-vă că verificați de două ori dacă deschizătorul de sticle și tirbușonul sunt ambalate în siguranță și gata de plecare, dacă luați băuturi alcoolice cu dvs.

5. Băuturi îmbuteliate

În timp ce o carafă plină de o băutură răcoritoare cu gheață poate fi una dintre cele mai atrăgătoare și chintesențiale imagini de picnic, este departe de a fi practică, dacă stați pe un teren neuniform, fără masă. Băuturile îmbuteliate sunt mult mai practice, în multe privințe.

Recipiente din sticlă cu capace sigure sunt alternativă ecologică perfectă și vă permit să luați băuturile reci delicioase la picnic, fără grija scurgerilor. Mai mult, băuturile dvs. reci cu gheață vor acționa ca elemente suplimentare de răcire, pentru a vă menține alimentele proaspete și răcoroase în timpul transportului în lada frigorifică.

6. Șervete și gel dezinfectant pentru mâini

Picnicurile sunt lipicioase. Știm cu toții acest lucru, așa că ar trebui să aveți întotdeauna câteva șervete sau cârpe și o sticlă de apă de rezervă pentru a șterge degetele și fețele lipicioase. Gelul dezinfectant pentru mâini cu alcool este, de asemenea, un lucru la îndemână, pentru a vă menține mâinile igienice și curate, deoarece consumul în aer liber implică în mod inevitabil atingerea accidentală a suprafețelor murdare.

7. Tacâmuri și farfurii

S-ar putea să pară evident, dar ați fi surprins de cât de des se uită tacâmurile sau farfuriile. În timp ce majoritatea alimentelor pentru picnic sunt concepute pentru a fi consumate cu degetele, există întotdeauna ceva care trebuie răspândit, amestecat sau extras din recipiente. Având în vedere acest lucru, asigurați-vă că împachetați destule cuțite, linguri, furculițe, farfurii, boluri și ustensile de servit pentru servi și mânca ușor orice preparat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218