REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

9 ani fără Mădălina Manole. Poze rare cu „Fata cu părul de foc“ și gestul emoționant al celui mai bun prieten

9 ani fără Mădălina Manole. Poze rare cu „Fata cu părul de foc“ și gestul emoționant al celui mai bun prieten

Replica API 15 iulie 2019 | 00:00 716

Mădălina Manole, Daniel Gheorghe

Pe 14 iulie, în urmă cu nouă ani, fanii, colegii și familia Mădălinei Manole au aflat că mult iubita lor Mădălina Manole, poreclită “fata cu părul de foc”, a ales să-și încheie socotelile cu viața chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Fanii solistei au comomoreat-o la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, unde Daniel Gheorghe, unul dintre bunii prieteni ai solistei, i-a adus un omagiu!

Pentru comemorarea de la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, prietenul Mădălinei Manole, Daniel Gheorghe, a pregătit un nou tablou şi o scrisoare pe care ni le-a arătat pe pagina lui de Facebook. „Timpul nu iartă. Scrisoare către Mădălina Manole: Nu înţeleg sau poate înţeleg prea bine ce repede zboară timpul. Nu pot să nu mă las copleşit, să nu mă las pradă tristeţii şi furiei, gândindu-mă la acea zi de 14 iulie 2010… Şi nu ştiu cum, şi de ce, Dumnezeu cheamă acasă mult prea devreme pe acei oameni minunaţi de care ne agăţăm uneori cu disperare şi pe care am vrea să-i ştim lângă noi o veşnicie! Fată dragă, nu am înţeles nicidecum de ce Dumnezeu te-a chemat atât de devreme la el. Însă vreau să ştii că nu te-am uitat, că mă gândesc la tine şi că mi-e dor. Numele tău îmi va aminti întotdeauna de acea persoană care ştie să zâmbească şi dintr-o ploaie, mai mult, ştie să facă zâmbete şi în jurul ei. Rugămintea mea ar fi să nu încetezi să ne impresionezi şi să ne binedispui cu muzica ta, pe noi cei care te iubim. Aş vrea să mai spun atâtea, dar prefer ca atunci, când poate vei citi această scrisoare, să nu îţi umple sufletul de lacrimi!".

"Cu tine am început și cu tine am ajuns aici. Am început împreună, dar acum nu mai ești aici. Nu mai ești de mult timp. Nu știu pe unde te-ai rătăcit, la alt capăt de drum. Știu că m-ai însoțit până aici, dar nu ești lângă mine. M-am uitat și în stânga și în dreapta. Nu ești nicăieri. Am ochii plini de lacrimi și mă uit după tine. Da, că tu ești un singur lucru: fie trecutul meu care mă urmărește acum, în prezent, fie prezentul meu pe care nu vreau să îl fac trecut. Te voi ajuta mereu, mereu voi fi alături de tine. Îți promit! Cu pași mărunți și cu lacrimi în ochi îți spun: «Mi-e dor, îmi lipsești!», spuse din toată inima. Cu recunoștință, Daniel Gheorghe, 08 iulie 2019”, a scris Daniel pe Facebook, care îi va cinsti memoria fetei cu părul de foc în acest weekend, alături de tatăl şi fratele artistei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai placea sula si acestei muieri... L-a parasit pe cel care a lansat-o , care i-a compus cantecele , apoi a cazut in derizoriu cu viata de mare cantareata si a ales bine sa ne lase in pace...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920