REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

9 mii de locuri de parcare în staţiunea Mamaia şi tot nu-i loc să arunci un ac!

9 mii de locuri de parcare în staţiunea Mamaia şi tot nu-i loc să arunci un ac!

Replica API 5 august 2017 | 00:29 372

În continuare, se construiesc noi spaţii de cazare

În continuare, se construiesc noi spaţii de cazare

Ajungi în week-end în Mamaia? Foarte bine, dar dacă nu eşti cazat la un hotel care are locuri de parcare, e cam greu să găseşti un colţişor unde să-ţi laşi maşina fără grija că ai parcat neregulamentar. Chiar şi în cazul unităţilor hoteliere, poţi avea surpriza că ne e loc liber, deci... înarmează-te cu răbdare! Potrivit reprezentanţilor Primăriei municipiului Constanţa, în staţiunea Mamaia sunt 9 mii de locuri de parcare – ale hotelierilor sau cu plată. Conform noului regulament aprobat de Consiliul Local, unităţile de cazare construite recent sau pe cale să se construiască trebuie să aibă locuri de parcare incluse în plan.

Altminteri, proiectul nu este aprobat. În cazul hotelurilor construite mai demult, fără a avea această obligaţie, îşi pot amenaja pe terenul proprietate privată locuri de parcare, dacă mai au spaţiu pentru aşa cev, ori, dacă nu, să facă solicitări la Confort Urban ori la primărie. În funcţie de spaţiul din domeniul public privat din vecinătatea respectivelor construcţii, se pot amenaja parcări, utilizatorul urmând să plătească o chirie pentru terenul astfel ocupat.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/taxa-de-smecher-in-parcarile-gratuite-din-zona-hotelurilor-326333/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e un mare cartier de lux,si un mare santier unde machidonii-arabi-sirieni-tiganizati si subspeciile respective jupoaie victimele care viseaza sa ,,faca plaja,,si,,sa se relaxeze,,.cu exceptia curvelor si drogatilor cu bani din bucuresti si-a mafiotilor de pretutindeni,restul platesc preturi astronomice impuse de clica arabului murad prieten de paharel si navete cu tudose & company.
1
0
9000 de coaie,minciuni
0
0
Statiunea Mamaia a devenit o cloaca in care se aduna toti cocalarii ca sa umfle in pene ca prostii! N-aveti decat sa va calcati in picioare si sa platiti preturi de 5 stele pentru servicii submediocre!
4
0
9000 de locuri din care ocupate de constanteni 6000. Are dreptate arabul sa le bage taxa de intrare celor din Constanta. Cel putin in zona turistica merita.
3
1
9000 de locuri la 4000 de blocuri . si tot nu se opresc din construit. Da Eugen , astia chiar ne cred prosti , pt ca nimeni nu le spune nimic , pt ca isi fac singuri legile , pt ca simtul civic pleaca de la aruncatul hartiilor si mucurilor de tigara pe jos, cum sa ajunga sa te intereseze cine taie copaci si cine construieste in exces, oriunde si oricum?
2
0
ETAJATA DE LA CAZINO . FOARTE PUTINI STIU DE EA , ESTE GOALA . DE LA DISTANTA PARE A FI HOTEL , DE UNDE SA STIE TURISTII DACA NU EXISTA PANOURI DE COMUNICARE ?
4
0
Atat timp cat cei care au construit si vor construi fara a avea locuri de parcare nu o sa fie loc niciodata. Eventual sa mai puna fagadau niste stalpi la 300 de lei bucata
7
0
parcarile de pe malul lacului au fost vandute de primaria Constanta la smecheri borfasi care au construit blocuri.Astia chiar ne cred prosti?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218