REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

9 ROMÂNI MORŢI, într-un cumplit accident rutier pe o șosea din Ungaria

9 ROMÂNI MORŢI, într-un cumplit accident rutier pe o șosea din Ungaria

Replica API 23 mai 2018 | 00:07 796

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat marţi, lângă Budapesta, într-un accident rutier în urma căruia nouă persoane au murit, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE). A fost activată celula de criză!

"Ambasada României în Ungaria gestionează prin demersuri de asistenţă consulară cazul accidentului rutier produs la data de 22 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România", se precizează în comunicat al MAE

Misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor.

Nouă români şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier produs marţi în Ungaria, în apropiere de Budapesta, unde un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion, au declarat surse oficiale pentru News.ro.

Din datele obţinute de echipa consulară mobilă rezultă că microbuzul s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi a intrat în coliziune frontală într-un camion care se deplasa pe contrasens. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un sofer ca foarte multi altii ce se cred stapanii sortii in trafic. Inca mai si transporta alti oameni,nu facea arogante de unul singur,sa crape naibii doar el. A crapat criminalul dracului,dar a ucis si nevinovati !!!
4
0
facea el live pe fb,se credea mare si tare,poftim ce a putut face
4
0
Viermii la comentariul adevaratului.LOL
2
2
Prietene cunosc unguri care sunt mult mai romani fata de unii dintre noi.Sunt oameni si oameni.Revenind la articolul de mai sus, le transmit cele mai sincere condoleante familiilor indurerate.Fie ca bunul Dumnezeu sa-i intareasca...
3
1
pacat de masina
3
1
Doar freze si telefoane aveti in cap, cei mai periculosi soferi sunt cei care stau pe telefoane.
9
2
Bula, scrie clar in articol- drumul national 4, nu autostrada
5
2
unde este parapetul despartitor?
1
10
Cred ca vorbesti prostii, ura asta e doar in capul tau si a altora ca tine
17
3
Cred ca ungurii dau cu artificii de fericire acuma
2
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614