REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A apărut barterul de distracţie: ‘Tu stai la mine, la mare, la Neversea, eu la tine, la Cluj, la Untold’!

A apărut barterul de distracţie: ‘Tu stai la mine, la mare, la Neversea, eu la tine, la Cluj, la Untold’!

Replica API 14 mai 2018 | 00:00 240

Ce idei au tinerii pentru evenimentele de foc

Ce idei au tinerii pentru evenimentele de foc

Constanţa mai are puţin de a teptat până în iulie când patru zile zeci de mii de tineri vor petrece în cadrul festivalului NEVERSEA. Experiența de anul trecut ne-a reamintit faptul că pre urile la cazări au crescut considerabil, ajungându-se la nişte preţuri de Dubai. Iată că tinerii sunt din ce în ce mai inventivi, iar o constănţeancă face o propunere greu de refuzat. Ea se oferă să găzduiască un clujean, în schimbul găzduirii ei la festivalul organizat la Cluj – UNTOLD. Ideea nu sună rău, mai ales că ea vine cu propunerea să se creeze o reţea pe acest principiu.

„Oameni ai Clujului şi oameni ai Constanţei... de ce nu punem noi la cale o reţea care să ne găzduim reciproc Untold/Neversea?! Pe bune acum... în caz că există deja un grup în care se practică acest schimb de servicii, spuneţi-mi şi mie vă rog. Tu stai la mare la mine acasă şi te distrezi pe plaja Neversea şi în august vin eu în casa ta pentru Untold. Poate nu vor toţi să ceară mai mult decât sunt dispuşi să dea, zic şi eu”, a postat o tânără pe grupul Neversea, de pe reţeaua Facebook.

Astfel, pentru a scuti mii de lei daţi pe o cazare, atât în Constanţa, cât şi în Cluj Napoca, tinerii pot să facă schimb de gazdă. De altfel, anul trecut, un apartament în Cluj, pe toată durata festivalului era închiriat şi cu 1.000 de euro, pe când în Mamaia, aproape de plaja Neversea, gazdele cereau şi 500 de lei pe seară de eveniment pentru o persoană! Ideea tinerei nu mai pare ruptă de filme, dacă stăm să calculăm economia făcută pentru un festival.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Povestea cum sa faca samsarii mai multi bani pe seama prostiei unora.
6
1
dupa ce ca esti prost esti si analfabet
5
3
Deci cu prostii pentru prosti!!!!
6
1
Fuckc you ges bitch
4
2
Prb e ca majoritatea nu au case !! Hahahaha saracii infecte
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614