REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

A demarat carambolul: pedofilii solicită drepturi după modelul comunității gay!

A demarat carambolul: pedofilii solicită drepturi după modelul comunității gay!

Replica API 29 iunie 2015 | 00:00 190

Curtea Supremă din SUA a admis că homosexualii și lesbienele au dreptul de a se căsători

Curtea Supremă din SUA a admis că homosexualii și lesbienele au dreptul de a se căsători

Sursa foto paginaderusia.ro

Vineri, Curtea Supremă din SUA a admis că homosexualii și lesbienele au dreptul de a se căsători, obligând astfel toate statele americane să își ajusteze legislația la noua decizie. Frenezia a avut ecouri și în Europa, iar pe pagina de Facebook susținătorii minorităților sexuale și-au pus la poza principală de profil curcubeul, simbolul acestor minorități. Numai că minoritatea sexuală nu se referă doar la gay, ci și la pedofili, necrofili ș.a.m.d. Pedofilii simt momentul și nu ratează ocazia de a solicita drepturi, după modelul comunității gay.

Folosind aceleași tactici ale activiștilor pentru drepturile homosexualilor, pedofilii au început să caute statut similar, argumentând că dorința lor pentru copii este o orientare sexuală diferită decât cea heterosexuală sau homosexuală. În 1973, Asociația Americană de Psihiatrie (APA) a declasificat homosexualitatea din lista de tulburări mintale. Un grup de psihiatri cu B4U-Act au organizat recent un simpozion, prin care au propus o nouă definiție a pedofiliei în Manualul Diagnostic și Statistic al tulburărilor de sănătate mentală ale APA.

În 1998, APA a emis un raport susținând că potențialul negativ al raportului sexual dintre un adult cu copii a fost „supraevaluat” și că „marea majoritate a bărbaților și femeilor nu au raportat nici un efect negativ din experiențele de abuz sexual în copilărie”. La începutul acestui an, doi psihologi din Canada au declarat că pedofilia este o orientare sexuală ca homosexualitatea sau heterosexualitatea, scrie Northern Colorado Gazette.

Mai mult, la 5 octombrie 2014, New York Times pleda pentru o cauză a pedofililor, susținând chiar în titlul unui editorial că pedofilia ar putea fi „o tulburare, nu o crimă”! „Gândește-te la prima iubire a copilăriei. Poate că era un coleg de clasă sau un vecin. Cel mai probabil, din școală și la maturitate, sentimentele tale au continuat să se concentreze asupra altora în grupul de vârstă aproximativă.

După unele estimări, 1% din populația de sex masculină continuă, mult timp după pubertate, să fie atrași de persoanele încă neajunse la pubertate. Acești oameni trăiesc cu pedofilia, o atracție sexuală pentru copii, care adeseori constituie o boală psihică. Din păcate, legile noastre nu reușesc să îi integreze”, susțin cei de la New York Times, care au studiat cu atenție un site oficial al pedofililor din SUA, The Virtuos Pedophiles (Pedofilii Virtuoși – trad.!). „Site-ul este plin de mărturii ale oamenilor care promit să nu atingă un copil dar totuși trăiesc în teroare.

Ei ascund tulburarea lor de toată lumea de teama sau riscul de a pierde oportunități educaționale și locurile de muncă și se confruntă cu perspectiva hărțuirii și chiar violență. Mulți se simt izolați; unii se gândesc la sinucidere. Psihologul Jesse Bering, autor al „Perv: deviația sexuală în noi toți”, scrie că persoanele pedofilie „sunt veșnic încordate într-o cameră de panică”. (...) Eliminarea ideii de excluziune a pedofililor nu ar aduce atingere justiției penale sau rolului său în a răspunde la abuzurile asupra copilului.

Nu ar fi mai ușor, de exemplu, pentru cineva acuzat de molestare a copiilor de a pleda nevinovat pe motiv de nebunie”, mai adaugă New York Times. Site-ul menționat folosește aceeași tactică ca cea a comunității gay, invocând faptul că nu sunt „persoane rele”. „Wanting a younger person doesn't make someone a bad person” – „A dori o persoană mai tânără nu înseamnă că ești o persoană mai rea”, se regăsește într-un articol pe site-ul pedofililor americani.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369