REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A doua zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni. S-a cerut demisia lui Iohannis

A doua zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni. S-a cerut demisia lui Iohannis

Replica API 7 februarie 2017 | 02:06 461

Peste 1.500 de persoane au protestat, luni după-amiază, pentru a doua zi la rând, în faţa Palatului Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, scrie News.ro.

Şi duminică, aproximativ 2.500 de persoane au protestat la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-au numit "trădător de ţară”.

"DNA să vină să te ia", "Jos Iohannis", "PNL şi USR aceeaşi mizerie”, "Vrem guvern democrat", "Ghinion, am ieşit şi noi", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta", "Ne-am săturat, te vrem suspendat" şi "Jos Kovesi" au scandat protestatarii de la Palatul Cotroceni. Manifestaţia s-a încheiat după aproximativ şapte ore, timp în care circulaţia rutieră a fost blocată în faţa Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu şi Eroii Sanitari.

Protestul din faţa Palatului Cotroceni a avut loc simultan cu manifestaţia din Piaţa Victoriei, unde şase zile la rând s-au strâns peste 100.000 de oameni, duminică numărul participanţilor depăşind 280.000. Duminică, manifestanţii din Piaţa Victoriei au anunţat că, chiar dacă Guvernul a abrogat OUG de modificare a codurilor penale, nu renunţă la proteste pentru că Guvernul a minţit, a făcut un abuz adoptând o ordonanţă de urgenţă pentru a schimba prevederi din codurile penale, în beneficiul unor politiceni, şi trebuie să răspundă pentru ce au făcut şi să îşi dea demisia. De asemenea, peste 350.000 de persoane au ieşit să protesteze duminică şi în alte oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara - 40.000, Iaşi - 30.000.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti, niste zevzeci infierbantati si frustrati, patimasi in ale politicii pe care o inteleg si pricep in limbaj trivial si care daca ar fi fata in fata s-ar linsa unii pe altii.Rautate, abjectii, diletantism, ura si multa prostie. Politica este pt politicienii votati de credulii si inconstientii zilelor noastre. Ce am votat aia meritam.Asa este in democratie, minoritatea se supune majoritatii chiar daca nu a participat la vot.
0
0
Va rog sa fiti indulgenti.Multi dintre bunicutii si mamaitele care clantane din protezele dentare pe trotuarul unde au fost plantati de ciuvici si codrinei ,badici si gadici ,la alegerile din 2020 vor fi oale si ulcele.Asa ca ,sa fim indulgenti si cu ei si cu psd-ul,afica cu viitorii raposati!
1
3
ce prosti sunteti nu va ajunge ca v-a bagat tara in rahat Iliescu ca de acolo ni e trage totul mai aveti curaj sa credeti in psd niste hoti sau va da cate un pui si va promite un handel mare
4
2
Javre pesediste , plecati dreacului din Europa ... Plecati gunoaie ce sunteti , bagabontilor si inutililor si virustilor ! Bagami-as in botul vostru !
3
2
Iohannis da dovada clar de lipsa de respect fata de cetatenii Romaniei. Nu doreste liniste si pace in Romania. Serviciile ar trebui sa-i atraga atentia ca-si depaseste atributiile. Asta daca serviciile sunt pentru Romania. Daca si ele servesc strainilor ... suntem intr-un mare rahat.
6
4
cere-ti acestei javre sa plece in aia a masi de ordinar cretin ce este sa ne lase in pace sa traim asa cum credem noi ca este mai bine nu cum vrea el si guvernul lui de idioti si cretini ce vor sa ne suga seva din oua si din vulva la babe !
2
6
Pesedeii s-au impartit : unii au boala vacii nebune , altii gripa aviara a galinei Sabrina . Si unii si altii au cutia craniana plina cu caca de caine , drept urmare , nema ratiune , nema natiune ... Tratamentul cu cianura de potasiu este cel mai eficient !
2
6
In primul rand adevarata ciuma rosie este chiar gruparea autodenumita de dreapta,care chiar actioneaza ca fostii comunisti stalinisti. Pe urma,Iohannis,un profesor obisnuit ca oricare altul,fara o cultura deosebita,ocupa un loc ce-l depaseste. Asta e adevarul din pacate,iar romanii au prostul obicei sa caste gura la ce zice unul doar pentru ca sta pe un scaun cu denumire pompoasa,nu mai conteaza daca si este suficient de ,,erudit''. Nu avem ca presedinte un om de calitate corespunzatoare functiei,am luat teapa cand am votat.
7
1
acum poti sa-mi sugi pula fara grija , si mie si prietenilor mei , nu ne mai zgarii,,,,esti doar fierbinte .
5
2
daca ai ramas fara dantura la cute p ... ai sorbit ai impresia ca toata lumea poarta proteze. batranii nostri nu au bani nici pentru painea cea de toate zilele dar pentru proteze. tu esti facuta probabil; din l... in laborator daca poti jigni asa parintii sau bunicii
5
1
Pierdut proteza dentara la miting cotroceni ofer recompensa
3
9
RASPUNS: coeficientul de inteligenta al acestor protestatari este subunitar si tinde catre 0.
3
8
Cine sunt protestatarii astia, jumulita din imagine....spune mult despre calitatea, valoarea lor si nivelul de pregatire si inteligenta .....!!?? Cei care stau la mana intinsa, asistati sociali....?? Asta este electoratul ciumei rosii !?
3
9
Esti o dejectie a societatii
9
0
Dupa distrugerea industrie i Romanesti sclavizarea in lume a Romanilor acum cu ajutorul slugoilor servitori ai Bruxellului VOR sa ne ingroape in datori i PE care urmasii urmasilor nostri nu VOR reusi sa le plateasca!! Daca nu sa nascut sper sa se nasca un adevarat PATRIOT care sa ne scoata din aceasta. Tragedie in care a vazut poporul ROMAN!!
9
1
Eu sunt Roman. Iohannis tu esti sluga la straini.
13
4
2500 de pachetari sau carcase ambulante cum vreti sa le spuneti, au iesit sa-si manifeste pupincurismul vis a vis de ciuma rosie? Jenant si penibil!
3
13
dar tavalugul a inceput sa se rostogoleasca. vom merge alaturi de parintii si bunicii nostri pentru a da afara nemtul jeavra ordinara.
13
6
dar tu ce crezi ca psd ul are caini sa ii scoata in strada, esti cu capu puisor, impotriva au iesit oamenii , nu scosi de cineva...
6
6
LATRINA 3 cat ati platit sa stea lesinatii vostrii in frig? Aia nu stiu saraci pentru ce stau acolo. Probabil ca le-ati promis ca le mariti pensiile cu 1 leu. Aia asteapta ceva sa mananca si gura lor.Duceti fosilele la Antipa. Maine vor merge la gabi stirea sa le dea tainul.
5
15
Presendintele Romaniei trebuia sa dea dovada de MEDIATOR. Nicidecum de INCITATOR! Nu pentru asta a fost ales!!! Este raspunzatorul direct de atmosfera din Romania care se indreapta cu pasi repezi catre o DICTATURA MILITARA!!! PSD-ul a facut pasul inapoi, e randul opozantilor sa faca la fel. Altfel ajungem la ANARHIE. Rusine celor care nu gandesc pentru ROMANIA!!!
14
1
Romania e divizata.Daca va scoate si PSD oamenii in strada, Romania si romanii vor fi in pragul unui dezastru, presedintele are obligatia constitutioanala sa transmita un mesaj pentru linistirea spiritelor. Aceasta dezbinare a produs destul rau, nu vrem ca Bucurestiul sa se transforme in maidan si nu vrem ruperea Romaniei
12
1
Imaginea deplorabila a celeilalte Romanii ! Romania mizeriei umane , Romania ignorantilor , Romania inutililor , Romania subdezvoltarii ! De ce Romania este un stat insignifiant ? Pentru ca tara cuprinde prea multi prosti , care au drept de vot ! Cand ma uit la babuinii astia pesedisti , imi aduc aminte ca atunci cand au venit minerii la Bucuresti , in iunie 1990 , ei aplaudau temeinic si partinic fesenist , maltratarea statului de drept ... La ce sa ne asteptam de la niste jivine , soldatei - pravan ai mafiotilor condusi de Dragnea-Tariceanu ?
4
14
Care este coeficientul de inteligenta al acestor persoane?
4
17
Iesi afara afara javra ordinara..
23
6
Luat-i si chibriturile!
3
8
Eu vreau sa stiu daca acesti protestatari primesc ajutor social. Pentru ca ajutorul ala e platit din banii mei si eu nu vreau sa ajunga vreun leut la ei.
8
17
Va rugam oameni buni iesiti in strada sa aratam acelor prostatari sa nu le spun asa cum ar merita, dar am bunul simpt ce lor le lipsesc : Nu trebuie sa le dam voie sa-si bata joc de noi, de acest guvern ce le fac inclusiv lor bine, la tineri aia tare frumosi ca noaptea ce nu judeca ca lor le-a dublat bursele, transport gratuit iar la pensionari aia saraci le-a dat doar o suta si nu se revolta ci se multumesc si cu atat,iar ei nu vor sa inteleaga daca astia vor pleca si ar veni ciolanistii oare vor mai beneficia de astea ?
19
8
Cat de idiot este Dragnea asta...mie mi ar fi rusine sa vad 400 de oameni scandand aberatiile alea. Cat de penibil
9
23
Astia sunt oameni platiti sau nu sunt bine informati. Dragnea da vina pe Iohannis cand el a facut un decret fara sa se gandeasca ce consecvente or fi. Poporul nu e ampotriva guvernului ci a acestui decret, a coruptiei a lipsei democratiei.
11
12
Colectiv 64 morti. El vrea guvernul meu.acum ajunge.adevarul va iesi dupa ce statul mafiot va disparea.
22
4
Demisia fhurerului , dar nu aluia din Cel de-al -lea Reich, ci pampalaului de la Cotroceni. Ticalosul asta a asmutit pe unii impotriva altora. Nu plecati pana nu isi da demisia, sa vada si jegul asta strada, ca tot invoca strada. Ba, nenorocitule nu-ti mai merge ca in 2015 cand ai dat Guvernul jos cu bochetarii, acum vei avea viata grea, cine sapa groapa altuia cade el in ea.
22
14
Corect. Sa plece. Ajunge. PSD la Cotroceni.
22
13
oare cei care sunt in strada la cotroceni sunt cei 700-800 care au primit pachete de la firea pe 01 feb? cercetati in stirile de pe 1 feb si vedeti ca firea impartea prin primarie pe 1 feb pachete. plus aplaudacii de la antene care stau in culise si rad si aplauda la comanda . plus niste administratori de bloc care ar fi scapat cu OUG daca au furat banii oamenilor din asocitatie.
11
23
daca se implica PSD-ul in aducerea manifestantilor, o sa fie 'groasa'! o sa plece werner la tasu, in spania!
24
12
trebuie sa luptam democratia castigata cu sange ss o aparam joi la bucuresti veniti cu noi
23
8
de mobiizam , 5 zile de protest anutate , doar ce am venit de partid . Iohanis pleaca in max 1 sapt .. mortii lui JOS .
24
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102