rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 29 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A doua zi după ce a PIERDUT ALEGERILE, FĂGĂDĂU a SEMNAT şase TUNURI IMOBILIARE

Liviu Ghebaur, afaceristul milionar care a ţepuit statul, potrivit DIICOT, cu 30 de milioane de euro, prin evaziunea fiscală, continuă tunul imobiliar din cartierul Palas. Decebal Făgădău i-a făcut un cadou după alegeri 6 autorizații pentru continuarea lucrărilor de construcție la complexul Novopolis, de pe I.C. Brătianu nr. 284. Aici, se lucrează de zor la trei imobile, pentru care a fost obținută autorizația anul trecut. În continuare, Ghebaur va ridica alte 6 clădiri cu 8 și 13 etaje.

Șase autorizații de construcţii dintr-o lovitură…

Ghebaur mai trântește șase blocuri cu regim de înălţime 7, respectiv 12, pe I.C.Brătianu. Decebal Făgădău i-a dat undă verde, în ultimele zile de mandat, să-și continue proiectul din cartierul Palas, un ansamblu rezidențial format, deocamdată, din 9 clădiri. Ghebaur a obținut nu mai puțin de 6 autorizații de construire.

Trei pentru organizarea șantierului în vederea demarării lucrărilor de construcție la 3 blocuri cu 12 etaje, două pentru organizarea șantierului în vederea demarării lucrărilor de construcție a două blocuri cu 8 etaje și o autorizație pentru ”construire ansamblu rezidential-funcțiuni mixte organizare de șantier”.

La parter blocurilor, vor funcţiona spaţii comerciale. Vor fi amenajate între 850 şi 900 de locuri de parcare pentru întreg complexul rezidenţial. Acestea vor fi organizate în trei zone distincte: parter – se vor amenajara locuri de parcare destinate clienţilor spatiilor comerciale. Acestea vor fi amplasate pe latura de nord a complexului cu acces direct din cadrul drumului de acces.

Pentru a facilita accesul către aceste locuri de parcare, profilul străzii (2 benzi-una pe sens) va fi suplimentat cu o bandă pe sensul de mers către complex, cu regim de viteză limitat, din cadrul căreia se vor accesa locurile de parcare. Etaj 1 şi Etaj 2 (terasa parcaj) – se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat. Terenul, în suprafață de 49.806 mp, este proprietate SC Gemini Estate SRL conform contractului de vânzare autentificat sub nr. 235/31.01.2017

Anul trecut, a obținut autorizația pentru trei blocuri

Lucrările la primele blocuri au început de ceva timp. Anul trecut, firma lui Ghebaur a obținut autorizaţia de construire nr. 1755 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A2 – construire imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter; autorizaţia de construire nr. 1756 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect B1 – Construire imobil P+8e+etaj tehnic, locuinţe colective cu spatii comerciale la parter.

Totodată, a primit și autorizaţia de construire nr. 1757- Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A1- imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter.

În 2018, a elaborat PUZ pentru schimbarea reglementărilor urbanistice

În 2018, Ghebaur a elaborat un PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice, care a fost aprobat în CL, valabilitatea fiind 5 ani de la data aprobării prezentei, cu posibilitatea prelungirii cu încă 5 ani la solicitarea investitorului. În ianuarie 2019, a fost aprobată, de către Ministerul Culturii, cercetarea arheologică preventivă pentru construire ansamblul rezidențial.

Firma Gemini Estate SRL este deținută de Dinamic Trading Star, cu 49% din capitalul social, Theordor Mariand, din Bucureşti, 50%, în timp ce Liviu Ghebaur, 1%. Dinamic Trading Star este deținută de Liviu Ghebaru.

Alt cadou de la Făgădău…

Liviu Şerban Ghebaur, prin firma sa Dinamic Trading Star, a solicitat, pe 5 iunie a.c., de la administraţia locală, cumpărarea unui teren situat pe bulevardul Mamaia 286, în suprafaţă de 1060 mp. Terenul e ocupat pe o suprafaţă de 876 mp de o construcţie pe care a adjudecat-o prin licitaţie publică în aprilie a.c., în cadrul unui dosar de executare silită. Cel mai probabil, Ghebaur intenţionează să dezvolte aici un proiect imobiliar.... cu sprijinul lui Decebal Făgădău. Primarul a dat curs solicitării sale şi a iniţiat proiectul de hotărâre.

Ghebaur, acuzat că a furat 30 milioane de euro

Liviu Şerban Ghebaur a controlat, până în urmă cu câţiva ani, doi dintre cei mai mari operatori portuari, North Star Shipping şi Minmetal. Numele afaceristului constănţean Liviu Şerban Ghebaur a fost legat de un scandal de evaziune fiscală de zeci de milioane de euro. Ghebaur şi alţi parteneri de afaceri au fost acuzaţi că ar fi declarat, în acte, că ar fi exportat cereale prin firmele unor libanezi, dar că, de fapt, acestea nu ar fi părăsit niciodată depozitele lor din Portul Constanța.

Potrivit DIICOT, milionarii constănţeni Liviu Ghebaur şi Cătălin Trandafir, patronii cunoscutelor firme Umex, NSS şi Minmetal ar fi constituit un grup infracţional organizat, evaziune fiscală, folosirea de acte nereale în faţa autorităţii vamale, contrabandă, spălare de bani. Membri ai grupării infracţionale coordonate de libanezii de El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, Ghebaur şi Trandafir au facilitat tranzacţii ilegale de cereale prin firmele lor, fiind astfel complici la o evaziune de peste 30.000.000. de euro.

Mirela PASCAL

miercuri, 30 septembrie 202023022
GANDUL.RO
Cine e, de fapt, Ionela, femeia care s-a aruncat de pe Casa Presei! Cutremurător ce a făcut înainte să se sinucidă
Comentarii

02Andu(3 oct 15:25)
La politia Locala Encica si Serban slugile lui Babu si Fagadau au camatarit Constanta. Tin dosare la greu. Sunt curios cati ani o sa stea dupa grati.Erau doi saraci acum au zeci de impobile pe siferite persoane.Doua slugi
12ecar(30 sep 22:25)
patratane ,vad ca tii cu fagadau ,sa ne dam la curu tau ,faci parte din grupul de infractori cumva ?
114Patratanu Alin Geo 32 Ages(30 sep 20:52)
Amice:la Puscarie :la Puscarie trebuia sa fie Trimis Prostul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac iar Decebal Fagadau nu are Nici'o vina in asta Bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!Adevaratii Vinovatii care a Furat cu Nerusinare cei 4,5% de la Decebal Fagadau este Ciuma Galbena de PNL-isti Fi-ar dracului de Nenorociti Tampiti ei sunt Vinovatii cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti Ca Au Furat cu Nerusinare de la Decebal Fagadau cei 4,5% care trebuia sa Primeasca Decebal Fagadau si Nu Porcul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac!!Oricum in 2024 Mandatul de Primar al lui Chitac Va Expira
24s. andreiacob(30 sep 20:14)
cum e posibil ca delc@ certat cu apa sa connduca plus cta,
320Fagadau(30 sep 17:27)
A adus investitori in orasi toti chipanii de la Stejaru si Tulcea care construiesc ieftin si prost! Boc adus investitori din tarile civilizate care construiesc frumos si bine! Asta este diferenta.
85Amiral fara filtru(30 sep 16:15)
Va urma... Tineti-va bine... Foame mare nene...
420La puscarie!(30 sep 15:02)
Locul acesti infractor devenit primar dupa fuga infractorului Mazare e la puscarie! Mortii ma-tii de jeg pesedist!
211crusoveanu marian(30 sep 14:23)
hai mey baieti ca nu o fi asa rau.. inainte furam cu cardul acu furam din consiliu si primarie! eu le am zis celor doi.. Fatalau si Babalau ca nu au sanse de izbanda.. dar nu m au ascultat! pacat!
1320Ptr dudu lake(30 sep 13:17)
Daca e sit arheologic s-a facut descarcare hatere, asta ca sa nu stai tu incordat in caz ca se gaseau oasele lu' ala care te-a conceput pe tine... sunteti pe alta planeta voi astia care credeti ca se risca cineva sa emita vreo autorizatie de construire fara indeplinirea conditiilor legale. Natie spurcata de hateri someri ce sunteti. Mergeti la munca sclavilor. V-ati transformat toti in activisti si luptatori ptr mediu...dar aruncati chistoace pe jos
516Babu(30 sep 13:17)
Are viata grea
1422Natie de tampiti(30 sep 13:10)
Rau am mai ajuns...de ce sunt tunuri? S-a incalcat vreo lege? Daca da...atunci exista organe abilitate sa verifice. Natia asta de rahat in loc sa se bucure ca se construieste, se platesc taxe, se creaza locuri de munca...stam sa hulim...atunci hai sa nu mai faca nimeni nimic si sa stam toti degeaba...sa asteptam ajutorul social.
828Cara(30 sep 12:57)
BABUU LA PUSCARIE. FAGADAU O SA PLATEASCA CE A FURAT BABU. MAKIDONII NU TEAU VATAT BABULE.
830LA PUSCARIEEE(30 sep 12:33)
FAGADAU LA PUSCARIE!!!! LA PUSCARIE!!!!!!!!!!!! LA PUSCARIE!!!! FAGADAU LA PUSCARIE!!!!
1310EuL(30 sep 12:24)
foarte bine ca a semnat, decand a venit pn-up nu mai curge nici apa la robinet!
717Fagadau concurs de infractiuni(30 sep 12:17)
L-au invatat avocatii ca daca tot va face puscarie sa mai faca niste infractiuni ca va merge pe concurs si oricate face se face tot atata puscarie. Omul e hotarat si a semnat autorizatii la greu plus alte contracte pe 25 de ani de care vom auzi numai in instanta.
925Alooo(30 sep 11:43)
Fagadau, blestemat sa fi , sa ajungi in puscarie , averea confiscata , stai linistit stim cum ai ascuns o ...! Esti o zdreanta de Om - jigodie si Perversa ...!
1132ionica(30 sep 11:40)
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
827Stromeleag(30 sep 11:39)
Javra asta de cacalau se pisa pe noi si pe legea romana. Sper sa-l frece baietii in bostan la Poarta Alba, pana nu mai poate sta cu curul pe scaunul bmw-ului
2325Pt latrai(30 sep 11:28)
Ansamblul de blocuri se contruieste spre Valu lui Traian. Este in afara orasului. Care este problema?! Vreti un oras ca si Cluj dar hai sa boicotam tot ce este bun nu?!? Latrati unde trebuie, nu la orice se face
215Escu pt.10.32(30 sep 11:21)
Nu ma,intr-o tara civilizata organele de control ale statului se sesizeaza si verifica ce s-a scris in presa scrisa sau Tv dupa care daca totul este legal cel defaimat poate sa ceara daune in instanta de la Ziar nu de la redactor sau postul Tv,mai invata si tu.
1218STUPOARE(30 sep 11:20)
Ii uram sa ramana cu toate apartamentele nevandute. A scos din circuitul agricol hectare intregi de pamant.
713Functionar primarie(30 sep 11:16)
Si slugoilul de fost consilier Mihailescu a obtinut autorizatie sa ridice alt bloc in zona Dobrogea in spatele OMV unde deja mai are ridicate doua blocuri.Dar acum nu mai are pe cine pupa in cur, ca si el si sefii lui Babu si Fagadau sunt istorie!
619Mue BABU , muE VANTURACHE(30 sep 11:16)
Fagadau din cauza la astia ai pierdut, asa ca sa dai la mue
423dudu(30 sep 10:11)
Partea interesanta e ca acolo e sit arheologic. Stiu o duzina de insi la CTA si Valu care nu au primit autorizatie pentru ca au teren in apropierea valului lui Traian, cel putin la Valu nu se risca nimeni din primarie sa dea autorizatie acolo. La noi iata ca se poate, basca directia de cultura se face ca ploua. Pentru blocul deja construit de nenea asta s-au facut sapaturi. In mod normal, ar trebui sapaturi si protejare sau salvare inainte de autorizatie, dar Fagadau a sarit etapa asta. Prietenii lui stiu de ce.
428Bill(30 sep 10:00)
Ansamblul asta de blocuri se construieste la iesirea din oras catre Valu.Copiii celor care vor locui acolo tot la scolile din oras vor merge,nu la vreuna din zona,dispensar nu,un mare inconvenient va fi probabil cu traficul de dimineata.Se va iesi pe la giratoriul de la reprezentanta auto,traficul auto in zona e un cosmar in fiecare dimineata a unei zi lucratoare!S-a construit in multe zone de la periferie,in Mamaia Sat,dar copiii tot in oras vin la cursuri,ar trebui construite unitati de invatamant!Legat de Fagadau,e o mare idiotenie cu sensul unic pe bd.Tomis!
430Fagadau avea datorii(30 sep 09:57)
Isi luase cota de paraindarat de 20% "din investitie" si acum trebuia sa mai semneze asa cum a batut palma cu derbedeii lui.Inca o dovada ca Fagadau nu se astepta sa primeasca un sut in fund asa de repede .Se intampa asa ceva pentru ca nu avem DNA.Fagadau a distrus si a furat mai mult decat a distrus Mazare .
431Intrebare(30 sep 09:18)
sub bloc este sau nu sit arheologic? Ce au gasit acolo arheologii? Apropoo, arheologii constanteni, au gasit ceva la viata lor? Constanta sta pe o istorie de 5000 de ani iar ei, nu au rezultate nici de doua ore.
158Bogdan(30 sep 09:17)
Ziar de hindel, santajisti
614Bombarderu(30 sep 09:14)
FB ca se construieste la periferi dar Fagadau tot trebuie la beciul domnesc.Eu nu stiu de ce dar otoritatile stiu!
1013Dorel(30 sep 09:05)
Chitac ai citit acest articol ? Daca nu inseamna ca esti partas alaturi de Fagabou.
1224totusi(30 sep 09:01)
Blocurile sunt in afara orasului, au parcare, nu s-au stricat spatii verzi, singura problema la aceste autorizatii e ca nu a luat spaga noua conducere!!! latraii de servici isi fac datoria insa!!!
2715Paul(30 sep 08:59)
Asa cum este OMUL Fagadau si a fost ca primar multi o sa ii duceti dorul.Acu na leprele de la REPLICA se dau dup cum bate vintu si li se dicteaza de fecala Chitac si slefta pnl.
2024Rita(30 sep 08:43)
Replica instiga mereu la scandal impotriva investitiilor in oras. Daca ar fi dupa ei ar trebui toti sa ne cumparam apartamente in blocurile ceausiste din anii 70 sa stam in ele acolo pana cad pe noi.
1329o pla(30 sep 08:40)
E foarte bine ca se construieste, autorizatia e data la marginea orasului. Asa trebuiau date toate autorizatiile, prostilor sa urlati cand se construieste in centrul orasului.
2125Alo replica(30 sep 08:28)
Vai de pula vostra de cretini.Voi alte subiecte nu aveti.Gata s-a terminat campania.Credetti ca daca scrieti articole de kkt rezolvati ceva??Lasa ma , ca idiotii de constanteni vor plange ei dupa Fagadau, cand vor vedea ce va face slugoiul lui Comanescu Chitac, va marii taxele, impozitele.PNL este actualul PDL, care in 2010 au marit taxele , au taiat salarii.Va vad eu dupa 1 ianuarie ce mai comentati.Va meritati soarta.
1421BEBE(30 sep 08:17)
Voi ati vazut cat se construieste in Brasov si Cluj? "Dezvoltatorii" nostri sunt pistol cu apa pe langa aia !
1022Gunoi(30 sep 08:15)
Chiar nu a onmbservat nimeni ca blocul s-a scufundat ? Si este in panta tot blocul? Acolo este mlastina... cand treceti pe langa sa va uitati sa vedeti cum este ..
1610Tun imobiliar(30 sep 08:05)
Ar fi fost daca primea unul sau mai multe imobile mocca sau aproape mocca. Ce jurnalism este asta, facut de persoane care nu cunosc sensul cuvintelor??
1010Iasavedeti(30 sep 08:05)
Cine? Virgina de fagadau? Nu cred maaaa! Cam asta-i treaba la Constanta.
1616jean(30 sep 07:56)
De ce e tun imobiliar? nici nu stii ce inseamna, ba...
1535Cristi(30 sep 07:44)
bai frate, exact cum zicea cineva, nimic nu va mai convine! Acolo unde se contruieste acest ansamblu era o ghena de gunoi, loc pustiu care arata ca un c...t. Asta macar face unnditamai ansamblul cu locuri denparcare si tot ce trebuie LA IESIREA DIN ORAS! Nu pe spatiu verde, nu in aglomeratia din oras... dar va place sa mancati kg de kko... asa e romanul....
1632Bai oameni buni(30 sep 07:39)
Daca comstruieste in oras nu e bine daca construieste in afara orasului iar nu e bine.asta e la iesirea din oras spre Valul lui Traian.ati luat o razna.nu vreun fan psd si nici fagadau dar este deja penibil bai oameni buni.....
1233Fox(30 sep 07:37)
Impreuna cu aceste SECATURI de golani si Fagadula ,averea confiscata si trimisi in Siberia 20 de ani numai cu izmenele pe ei !
830DNA(30 sep 07:37)
DNA DNA DNA
935Gelu(30 sep 07:36)
Imi vine sa vomit de postacii lui fagadau, copilul lui Mazare. Constanta e un oras oribil din cauza celor doi si a acolitilor lor.
425anonimus(30 sep 07:31)
Golanul tot golan ramine.
1215Pt Novopulis 00:30(30 sep 07:25)
Sa vezi ce mecla are frate su lu Liviu, ii zice Ionutz . Ala e chiar balaur ! DNA poate verifica si proprietatile lu Ghebaur din buricul Londrei !!! Poate ca le o fi dobandit nevasta sa prin exercitii mentale de spiritism si yoga.
723PSD ul(30 sep 07:20)
Cu acelas Fagadau la parlamentare ESEC TOTAL!
1917In sfarsit(30 sep 07:18)
Se extinde orasul si tot nu va convine.de fapt muriti de ciuda ca se construiesc blocuri oriunde. cat despre aprobarea lor, asta o fac consilierii nu inspectorii de la urbanism. dar sunteti prea plini de ura ca sa mai judecati, oi proaste si jucate pe degete.
510gigi(30 sep 07:13)
dnace fa idormi?daca dormi nu mai incasa salariile alea simlasa pemaltii,care humdorm. Anulatimactele fagabou,bagati.l in pirnaie,luati pesedistilor banii furati! banii furati recuperati de la Toti! De la iorgus vecinul pirnaie cind luati banii furati inapoi?
mai mult...Replica
29 iun 00:00ReplicaFlorin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului: Ciucă mi-a cerut demisia!

Florin Cîţu a decis, miercuri, să demisioneze de la şefia Senatului, după ce grupul senatorilor PNL l-a informat...1165

29 iun 12:26ReplicaAccident grav pe DN2: 4 morți şi 6 persoane grav rănite! A fost activat planul Roșu de intervenție. Video2657
29 iun 15:57ReplicaGrup infracțional organizat, destructurat de polițiștii din Port! Video2539
29 iun 00:40ReplicaBolid cu numere de Germania, parcat pe platoul de la Perla!

Un turist din Germania a confundat, marți, 28 iunie, seara, platoul de la Perla, din Mamaia, care este zonă...2594

29 iun 01:06ReplicaSpitalul Județean Tulcea își incinerează deșeurile printr-o firmă de înfrumusețare. Cine-i oprește?794
29 iun 00:25ReplicaLoft și-a dublat profitul, dar uită să-și plătească colaboratorii1884
29 iun 00:12ReplicaBombă! PUZ-ul care permitea construirea de blocuri cu 24 și 39 de etaje, în Piața Chiliei, anulat definitiv!

Într-o zonă din Constanța, compusă aproape exclusiv din locuințe individuale cu regim mic de înălțime, adică...1998

29 iun 00:47ReplicaPlajele Modern și 3 Papuci mai scumpe ca Mamaia. Video2114
29 iun 01:24ReplicaUn afacerist din Constanța, acuzat de o țeapă cu cereale de 4 milioane de lei13755
29 iun 22:57ReplicaRăzboi între sirieni, din cauza afacerilor, la Constanța

O firmă din Țăndărei care deține o fermă de ovine din Topraichioi, de lângă Babadag, cere în instanță...3959

29 iun 00:32ReplicaAngajata unei primării a furat banii din taxe și impozite pentru a plăti tratamentul soțului1523
29 iun 08:26ReplicaCum arată Staţia de Tratare a gazelor naturale de la Vadu! Video1056
Vremea
26.3°22.1° - 26.3° miercuri, 29 iunie 2022
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 1.26 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/49353327104643
5/4025143211937
joker7252612182
Horoscop
mai mult...SPSportRT
29 iun 00:00SportFotbal: Belgianul Lukaku, aşteptat marţi seara la Milano pentru a-şi definitiva revenirea la Inter

Atacantul belgian Romelu Lukaku este aşteptat marţi seară la Milano pentru a-şi finaliza revenirea la Inter, sub...216

29 iun 00:00SportLupte: Denis Florin Mihai şi Patrik Iulian Gordan, medaliaţi cu argint la Europenele Under-20

Sportivii români Denis Florin Mihai (cat. 55 kg) şi Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg) au obţinut medaliile de bronz...219

29 iun 00:00SportTenis: Gabriela Ruse, învinsă greu de Coco Gauff la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse a fost învinsă greu de tânăra jucătoare americană Coco Gauff, a...279

29 iun 00:00SportAtletism: Suspendarea sprinterei nigeriene Blessing Okagbare, mărită la unsprezece ani

Sprintera nigeriană Blessing Okagbare, suspendată pentru o perioadă de zece de ani pentru utilizarea de produse...339

Local
29 iun 23:51LocalTransport agabaritic pe ruta Bistrița-Constanța Poarta 7

...386

29 iun 23:52LocalȘedință ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

În cursul zilei de marți, 28 iunie a.c., ora 16:30, la sediul Primăriei Medgidia are loc ședința ordinară a...502

29 iun 00:17LocalNicolae Ciucă și Virgil Popescu, prezenți la ceremonia prilejuită de începerea exploatării gazelor naturale! Video

2108

29 iun 22:57LocalConstanța va avea o grădină urbană. Video

Constanța ar putea, în viitorul apropiat, să dispună de un nou parc, întins pe o suprafață de aproximativ 124.133...804

29 iun 09:41LocalTot mai mulți turiști americani ajung pe litoralul românesc

Numărul turiştilor străini sosiţi la Constanţa în primele luni ale anului 2022 a crescut simțitor, față de anul...786

29 iun 23:51LocalAccident rutier pe A4, fără victime

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 28 iunie, pe A2, km 164, sensul spre...437

29 iun 12:36LocalVal de angajări la Unitatea de Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă

Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodăa început luni, 27 iunie,...1505

29 iun 23:52LocalIncendiu la un apartament, în Cernavodă

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 28 iunie, în Cernavodă, pe strada...481

29 iun 12:09LocalAtenție! Emailuri false în numele ANAF!

654

Politică
29 iun 23:53PoliticăAlte propuneri în coaliție dacă reducerea de 50 de bani la combustibil nu are efect

Deputatul PSD Gabriel Zetea a afirmat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre compensarea preţului...514

29 iun 23:51PoliticăKlaus Iohannis și Vera Jourova au discutat despre finalizarea, cât mai curând posibil, a MCV

Klaus Iohannis, a primit-o luni, la Palatul Cotroceni, pe Vera Jourova, vicepreședinta Comisiei Europene responsabil...395

29 iun 23:52PoliticăChesnoiu: Nu mi-am dorit altceva decât să fac bine agriculturii; adevărul va ieşi la iveală

501

29 iun 23:54PoliticăKlaus Iohannis, mesaj la comemorarea a 81 de ani de la Pogromul din Iași

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis marți, 28 iunie 2022, un mesaj cu prilejul comemorării a 81 de ani...375

29 iun 23:54PoliticăAUR anunță că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături...481

29 iun 23:53PoliticăKlaus Iohannis l-a primit pe ministrul de Externe al Serbiei

Președintele Klaus Iohannis l-a primit luni la Cotroceni pe ministrul de Externe al Republicii Serbia, Nikola...334

29 iun 23:52PoliticăVirgil Popescu, mesaj către USR: Criza nu va trece doar dacă bateţi voi din picior!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere parlamentarilor USR să aibă ''abordări constructive'' şi subliniază că...412

29 iun 23:52PoliticăCum poate scăpa Prinţul Paul de închisoare în România. Scenariile avocaţilor

Prinţul Paul de România a fost reţinut la Paris de autorităţile franceze. Acesta a fost arestat după ce a fost dat...569

29 iun 23:51PoliticăPNL vrea referendum pentru demiterea primarului acuzat că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale

524

Interviuri
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4019

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, s-a aflat în studioul Replica, luni, 16 mai. În cadrul...2465

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

5549

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4204

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3228

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...6922

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2614

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, s-a aflat marți, 19 aprilie,...2900

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

4009

Monden
29 iun 13:22MondenJohnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Ceața s-a ridicat, parcă, în urma clarificărilor legale dintre Johnny Depp și fosta soție Amber Heard, și...286

29 iun 00:00MondenKate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

Supermodelul Kate Moss se pare că este printre cei mai buni vecini pe care poți să-i ai. Vedeta a început să...197

29 iun 00:00MondenFiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! VIDEO

226

29 iun 00:00MondenBono, solistul trupei U2, a dezvăluit că are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio 4 că are un frate vitreg, de existenţa...191

29 iun 01:51MondenCe spune Silviu Prigoană despre nunta fiului său! Cu ce se ocupă nora lui

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, a devenit de curând mire, căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Georgiana, într-o...415

29 iun 00:00MondenDiana Ross a încântat publicul de la Festivalul Glastonbury cu un recital ce a inclus numeroase cântece despre iubire

Cântăreaţa americană Diana Ross a electrizat atmosfera duminică, în ultima zi a Festivalului Glastonbury 2022,...201

29 iun 00:00MondenSoprana rusă Anna Netrebko pretinde compensaţii de 350.000 de dolari din partea Metropolitan Opera din New York

Soprana rusă Anna Netrebko, deprogramată din cauza ambiguităţilor sale cu privire la războiul din Ucraina, dă în...222

29 iun 00:00MondenFilmul horror 'Telefonul negru', cu Ethan Hawk, a dominat box office-ul românesc de weekend

Filmul horror "Telefonul negru/ The Black Phone", în regia lui Scott Derrickson, cu Ethan Hawk, Jeremy Davies,...190

29 iun 00:00MondenMiliardarul italian Leonardo Del Vecchio a murit la vârsta de 87 de ani

215

Mapamond
29 iun 00:00MapamondONU: Consumul de canabis a crescut odată cu legalizarea sa şi în timpul lockdownurilor anti-COVID-19

Mai multe ţări, inclusiv statele americane care au legalizat canabisul, par să fi contribuit la creşterea consumului...183

29 iun 00:00MapamondŞase poliţişti, ucişi într-un atac armat în nordul Mexicului

Şase poliţişti au fost ucişi duminică în nordul Mexicului, după ce au fost atacaţi de bărbaţi înarmaţi...200

29 iun 00:00MapamondSOS Méditerranée: 90 de migranţi, salvaţi în ultimele zile de Ocean Viking

175

29 iun 00:00MapamondGrecia a împiedicat peste o mie de migranţi veniţi din Turcia să debarce pe insulele sale

Grecia a acuzat luni Turcia că a încercat să trimită aproape 1.130 de migranţi pe insulele greceşti din Marea Egee...190

29 iun 00:00MapamondRepublica Cehă: Un mort şi cinci răniţi într-un accident de tren

Un mecanic de tren a murit şi cinci persoane au fost rănite după ce un tren de mare viteză s-a izbit luni de o...172

29 iun 00:00MapamondMarea Britanie: O casă a fost distrusă într-o explozie la Birmingham; un bărbat se află în stare critică

O casă a fost distrusă, altele au fost puternic avariate şi un bărbat se află în stare critică după o explozie...190

29 iun 00:00MapamondPeste 200 de arestaţi, între care şi jurnalişti, la Marşul mândriei din Istanbul

Poliţia turcă a intervenit, duminică, cu brutalitate împotriva participanţilor la Marşul mândriei LGBTQ+ la...204

29 iun 00:00MapamondNordul Turciei se confruntă cu inundaţii în urma precipitaţiilor abundente

Precipitaţiile abundente înregistrate în nordul Turciei au provocat inundaţii în mai multe locuri, postul public de...182

29 iun 01:14MapamondCOVID-19 face iar ravagii în Franța: Guvernul le cere cetățenilor să poarte masca

830

Sănătate
29 iun 00:00SănătateAntibacterian natural care ameliorează durerile de gât și infecțiile sinusurilor

Infecţiile virale nu se tratează cu antibiotice. Folosind aceste pastile în cazul infecţiilor virale nu facem decât...250

29 iun 00:00SănătateBeneficiile neştiute ale drojdiei de bere și ce boli tratează. Conţine 18 minerale esenţiale vieţii

Utilizată în bucătărie, drojdia de bere este o sursă excelentă de vitamine, minerale şi proteine. Aceasta...244

29 iun 00:00SănătatePlanta care vindecă inima, tratează depresia şi reduce colesterolul

330

29 iun 00:00SănătatePlusurile şi minusurile operaţiei de mişcorare a stomacului

Peste 700 de milioane de persoane din lume suferă de obezitate. Pentru cei care viața este o continuă cură de...232

29 iun 00:00SănătateDe ce este mai bun mălaiul alb ca cel galben

Porumbul este una dintre cele mai populare cereale din lume. Consumul de mălai alb asigură mineralele necesare pentru...177

29 iun 00:00SănătateCe să bei pentru a stimula digestia. De ce nu este indicat timp îndelungat

Anasonul ajută expectoraţia şi absoarbe gazele intestinale. În doze terapeutice, are efecte stimulante asupra...208

29 iun 00:00SănătateAlimentul care previne acumularea de grăsimi pe vasele de sânge și e bun pentru creier

Măslinele Kalamata sunt apreciate ca fiind cele mai sănătoase dintre toate sortimentele de măsline grecești....266

29 iun 00:00SănătateLeguma care înlocuieşte cu succes cartofii prăjiţi. E dulceagă, are fibre şi ajută la o vedere mai bună

Este una dintre cele mai vechi legume, poate înlocui cu succes cartoful într-o dietă, preparându-l chiar prăjit,...289

29 iun 00:00SănătateBăutura care îţi curăţă ficatul în doar trei zile. Cum se consumă şi ce beneficii are

340

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT