rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 8 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A doua zi după ce a PIERDUT ALEGERILE, FĂGĂDĂU a SEMNAT şase TUNURI IMOBILIARE

Liviu Ghebaur, afaceristul milionar care a ţepuit statul, potrivit DIICOT, cu 30 de milioane de euro, prin evaziunea fiscală, continuă tunul imobiliar din cartierul Palas. Decebal Făgădău i-a făcut un cadou după alegeri 6 autorizații pentru continuarea lucrărilor de construcție la complexul Novopolis, de pe I.C. Brătianu nr. 284. Aici, se lucrează de zor la trei imobile, pentru care a fost obținută autorizația anul trecut. În continuare, Ghebaur va ridica alte 6 clădiri cu 8 și 13 etaje.

Șase autorizații de construcţii dintr-o lovitură…

Ghebaur mai trântește șase blocuri cu regim de înălţime 7, respectiv 12, pe I.C.Brătianu. Decebal Făgădău i-a dat undă verde, în ultimele zile de mandat, să-și continue proiectul din cartierul Palas, un ansamblu rezidențial format, deocamdată, din 9 clădiri. Ghebaur a obținut nu mai puțin de 6 autorizații de construire.

Trei pentru organizarea șantierului în vederea demarării lucrărilor de construcție la 3 blocuri cu 12 etaje, două pentru organizarea șantierului în vederea demarării lucrărilor de construcție a două blocuri cu 8 etaje și o autorizație pentru ”construire ansamblu rezidential-funcțiuni mixte organizare de șantier”.

La parter blocurilor, vor funcţiona spaţii comerciale. Vor fi amenajate între 850 şi 900 de locuri de parcare pentru întreg complexul rezidenţial. Acestea vor fi organizate în trei zone distincte: parter – se vor amenajara locuri de parcare destinate clienţilor spatiilor comerciale. Acestea vor fi amplasate pe latura de nord a complexului cu acces direct din cadrul drumului de acces.

Pentru a facilita accesul către aceste locuri de parcare, profilul străzii (2 benzi-una pe sens) va fi suplimentat cu o bandă pe sensul de mers către complex, cu regim de viteză limitat, din cadrul căreia se vor accesa locurile de parcare. Etaj 1 şi Etaj 2 (terasa parcaj) – se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat. Terenul, în suprafață de 49.806 mp, este proprietate SC Gemini Estate SRL conform contractului de vânzare autentificat sub nr. 235/31.01.2017

Anul trecut, a obținut autorizația pentru trei blocuri

Lucrările la primele blocuri au început de ceva timp. Anul trecut, firma lui Ghebaur a obținut autorizaţia de construire nr. 1755 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A2 – construire imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter; autorizaţia de construire nr. 1756 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect B1 – Construire imobil P+8e+etaj tehnic, locuinţe colective cu spatii comerciale la parter.

Totodată, a primit și autorizaţia de construire nr. 1757- Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A1- imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter.

În 2018, a elaborat PUZ pentru schimbarea reglementărilor urbanistice

În 2018, Ghebaur a elaborat un PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice, care a fost aprobat în CL, valabilitatea fiind 5 ani de la data aprobării prezentei, cu posibilitatea prelungirii cu încă 5 ani la solicitarea investitorului. În ianuarie 2019, a fost aprobată, de către Ministerul Culturii, cercetarea arheologică preventivă pentru construire ansamblul rezidențial.

Firma Gemini Estate SRL este deținută de Dinamic Trading Star, cu 49% din capitalul social, Theordor Mariand, din Bucureşti, 50%, în timp ce Liviu Ghebaur, 1%. Dinamic Trading Star este deținută de Liviu Ghebaru.

Alt cadou de la Făgădău…

Liviu Şerban Ghebaur, prin firma sa Dinamic Trading Star, a solicitat, pe 5 iunie a.c., de la administraţia locală, cumpărarea unui teren situat pe bulevardul Mamaia 286, în suprafaţă de 1060 mp. Terenul e ocupat pe o suprafaţă de 876 mp de o construcţie pe care a adjudecat-o prin licitaţie publică în aprilie a.c., în cadrul unui dosar de executare silită. Cel mai probabil, Ghebaur intenţionează să dezvolte aici un proiect imobiliar.... cu sprijinul lui Decebal Făgădău. Primarul a dat curs solicitării sale şi a iniţiat proiectul de hotărâre.

Ghebaur, acuzat că a furat 30 milioane de euro

Liviu Şerban Ghebaur a controlat, până în urmă cu câţiva ani, doi dintre cei mai mari operatori portuari, North Star Shipping şi Minmetal. Numele afaceristului constănţean Liviu Şerban Ghebaur a fost legat de un scandal de evaziune fiscală de zeci de milioane de euro. Ghebaur şi alţi parteneri de afaceri au fost acuzaţi că ar fi declarat, în acte, că ar fi exportat cereale prin firmele unor libanezi, dar că, de fapt, acestea nu ar fi părăsit niciodată depozitele lor din Portul Constanța.

Potrivit DIICOT, milionarii constănţeni Liviu Ghebaur şi Cătălin Trandafir, patronii cunoscutelor firme Umex, NSS şi Minmetal ar fi constituit un grup infracţional organizat, evaziune fiscală, folosirea de acte nereale în faţa autorităţii vamale, contrabandă, spălare de bani. Membri ai grupării infracţionale coordonate de libanezii de El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, Ghebaur şi Trandafir au facilitat tranzacţii ilegale de cereale prin firmele lor, fiind astfel complici la o evaziune de peste 30.000.000. de euro.

Mirela PASCAL

miercuri, 30 septembrie 202022492
Audiență ÎN DIRECT cu primarul VERGIL CHIȚAC!
GANDUL.RO
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Comentarii

02Andu(3 oct 15:25)
La politia Locala Encica si Serban slugile lui Babu si Fagadau au camatarit Constanta. Tin dosare la greu. Sunt curios cati ani o sa stea dupa grati.Erau doi saraci acum au zeci de impobile pe siferite persoane.Doua slugi
12ecar(30 sep 22:25)
patratane ,vad ca tii cu fagadau ,sa ne dam la curu tau ,faci parte din grupul de infractori cumva ?
114Patratanu Alin Geo 32 Ages(30 sep 20:52)
Amice:la Puscarie :la Puscarie trebuia sa fie Trimis Prostul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac iar Decebal Fagadau nu are Nici'o vina in asta Bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!Adevaratii Vinovatii care a Furat cu Nerusinare cei 4,5% de la Decebal Fagadau este Ciuma Galbena de PNL-isti Fi-ar dracului de Nenorociti Tampiti ei sunt Vinovatii cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti Ca Au Furat cu Nerusinare de la Decebal Fagadau cei 4,5% care trebuia sa Primeasca Decebal Fagadau si Nu Porcul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac!!Oricum in 2024 Mandatul de Primar al lui Chitac Va Expira
24s. andreiacob(30 sep 20:14)
cum e posibil ca delc@ certat cu apa sa connduca plus cta,
320Fagadau(30 sep 17:27)
A adus investitori in orasi toti chipanii de la Stejaru si Tulcea care construiesc ieftin si prost! Boc adus investitori din tarile civilizate care construiesc frumos si bine! Asta este diferenta.
85Amiral fara filtru(30 sep 16:15)
Va urma... Tineti-va bine... Foame mare nene...
420La puscarie!(30 sep 15:02)
Locul acesti infractor devenit primar dupa fuga infractorului Mazare e la puscarie! Mortii ma-tii de jeg pesedist!
211crusoveanu marian(30 sep 14:23)
hai mey baieti ca nu o fi asa rau.. inainte furam cu cardul acu furam din consiliu si primarie! eu le am zis celor doi.. Fatalau si Babalau ca nu au sanse de izbanda.. dar nu m au ascultat! pacat!
1320Ptr dudu lake(30 sep 13:17)
Daca e sit arheologic s-a facut descarcare hatere, asta ca sa nu stai tu incordat in caz ca se gaseau oasele lu' ala care te-a conceput pe tine... sunteti pe alta planeta voi astia care credeti ca se risca cineva sa emita vreo autorizatie de construire fara indeplinirea conditiilor legale. Natie spurcata de hateri someri ce sunteti. Mergeti la munca sclavilor. V-ati transformat toti in activisti si luptatori ptr mediu...dar aruncati chistoace pe jos
516Babu(30 sep 13:17)
Are viata grea
1422Natie de tampiti(30 sep 13:10)
Rau am mai ajuns...de ce sunt tunuri? S-a incalcat vreo lege? Daca da...atunci exista organe abilitate sa verifice. Natia asta de rahat in loc sa se bucure ca se construieste, se platesc taxe, se creaza locuri de munca...stam sa hulim...atunci hai sa nu mai faca nimeni nimic si sa stam toti degeaba...sa asteptam ajutorul social.
828Cara(30 sep 12:57)
BABUU LA PUSCARIE. FAGADAU O SA PLATEASCA CE A FURAT BABU. MAKIDONII NU TEAU VATAT BABULE.
830LA PUSCARIEEE(30 sep 12:33)
FAGADAU LA PUSCARIE!!!! LA PUSCARIE!!!!!!!!!!!! LA PUSCARIE!!!! FAGADAU LA PUSCARIE!!!!
1310EuL(30 sep 12:24)
foarte bine ca a semnat, decand a venit pn-up nu mai curge nici apa la robinet!
717Fagadau concurs de infractiuni(30 sep 12:17)
L-au invatat avocatii ca daca tot va face puscarie sa mai faca niste infractiuni ca va merge pe concurs si oricate face se face tot atata puscarie. Omul e hotarat si a semnat autorizatii la greu plus alte contracte pe 25 de ani de care vom auzi numai in instanta.
925Alooo(30 sep 11:43)
Fagadau, blestemat sa fi , sa ajungi in puscarie , averea confiscata , stai linistit stim cum ai ascuns o ...! Esti o zdreanta de Om - jigodie si Perversa ...!
1132ionica(30 sep 11:40)
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
827Stromeleag(30 sep 11:39)
Javra asta de cacalau se pisa pe noi si pe legea romana. Sper sa-l frece baietii in bostan la Poarta Alba, pana nu mai poate sta cu curul pe scaunul bmw-ului
2325Pt latrai(30 sep 11:28)
Ansamblul de blocuri se contruieste spre Valu lui Traian. Este in afara orasului. Care este problema?! Vreti un oras ca si Cluj dar hai sa boicotam tot ce este bun nu?!? Latrati unde trebuie, nu la orice se face
215Escu pt.10.32(30 sep 11:21)
Nu ma,intr-o tara civilizata organele de control ale statului se sesizeaza si verifica ce s-a scris in presa scrisa sau Tv dupa care daca totul este legal cel defaimat poate sa ceara daune in instanta de la Ziar nu de la redactor sau postul Tv,mai invata si tu.
1218STUPOARE(30 sep 11:20)
Ii uram sa ramana cu toate apartamentele nevandute. A scos din circuitul agricol hectare intregi de pamant.
713Functionar primarie(30 sep 11:16)
Si slugoilul de fost consilier Mihailescu a obtinut autorizatie sa ridice alt bloc in zona Dobrogea in spatele OMV unde deja mai are ridicate doua blocuri.Dar acum nu mai are pe cine pupa in cur, ca si el si sefii lui Babu si Fagadau sunt istorie!
619Mue BABU , muE VANTURACHE(30 sep 11:16)
Fagadau din cauza la astia ai pierdut, asa ca sa dai la mue
423dudu(30 sep 10:11)
Partea interesanta e ca acolo e sit arheologic. Stiu o duzina de insi la CTA si Valu care nu au primit autorizatie pentru ca au teren in apropierea valului lui Traian, cel putin la Valu nu se risca nimeni din primarie sa dea autorizatie acolo. La noi iata ca se poate, basca directia de cultura se face ca ploua. Pentru blocul deja construit de nenea asta s-au facut sapaturi. In mod normal, ar trebui sapaturi si protejare sau salvare inainte de autorizatie, dar Fagadau a sarit etapa asta. Prietenii lui stiu de ce.
428Bill(30 sep 10:00)
Ansamblul asta de blocuri se construieste la iesirea din oras catre Valu.Copiii celor care vor locui acolo tot la scolile din oras vor merge,nu la vreuna din zona,dispensar nu,un mare inconvenient va fi probabil cu traficul de dimineata.Se va iesi pe la giratoriul de la reprezentanta auto,traficul auto in zona e un cosmar in fiecare dimineata a unei zi lucratoare!S-a construit in multe zone de la periferie,in Mamaia Sat,dar copiii tot in oras vin la cursuri,ar trebui construite unitati de invatamant!Legat de Fagadau,e o mare idiotenie cu sensul unic pe bd.Tomis!
430Fagadau avea datorii(30 sep 09:57)
Isi luase cota de paraindarat de 20% "din investitie" si acum trebuia sa mai semneze asa cum a batut palma cu derbedeii lui.Inca o dovada ca Fagadau nu se astepta sa primeasca un sut in fund asa de repede .Se intampa asa ceva pentru ca nu avem DNA.Fagadau a distrus si a furat mai mult decat a distrus Mazare .
431Intrebare(30 sep 09:18)
sub bloc este sau nu sit arheologic? Ce au gasit acolo arheologii? Apropoo, arheologii constanteni, au gasit ceva la viata lor? Constanta sta pe o istorie de 5000 de ani iar ei, nu au rezultate nici de doua ore.
158Bogdan(30 sep 09:17)
Ziar de hindel, santajisti
614Bombarderu(30 sep 09:14)
FB ca se construieste la periferi dar Fagadau tot trebuie la beciul domnesc.Eu nu stiu de ce dar otoritatile stiu!
1013Dorel(30 sep 09:05)
Chitac ai citit acest articol ? Daca nu inseamna ca esti partas alaturi de Fagabou.
1224totusi(30 sep 09:01)
Blocurile sunt in afara orasului, au parcare, nu s-au stricat spatii verzi, singura problema la aceste autorizatii e ca nu a luat spaga noua conducere!!! latraii de servici isi fac datoria insa!!!
2715Paul(30 sep 08:59)
Asa cum este OMUL Fagadau si a fost ca primar multi o sa ii duceti dorul.Acu na leprele de la REPLICA se dau dup cum bate vintu si li se dicteaza de fecala Chitac si slefta pnl.
2024Rita(30 sep 08:43)
Replica instiga mereu la scandal impotriva investitiilor in oras. Daca ar fi dupa ei ar trebui toti sa ne cumparam apartamente in blocurile ceausiste din anii 70 sa stam in ele acolo pana cad pe noi.
1329o pla(30 sep 08:40)
E foarte bine ca se construieste, autorizatia e data la marginea orasului. Asa trebuiau date toate autorizatiile, prostilor sa urlati cand se construieste in centrul orasului.
2125Alo replica(30 sep 08:28)
Vai de pula vostra de cretini.Voi alte subiecte nu aveti.Gata s-a terminat campania.Credetti ca daca scrieti articole de kkt rezolvati ceva??Lasa ma , ca idiotii de constanteni vor plange ei dupa Fagadau, cand vor vedea ce va face slugoiul lui Comanescu Chitac, va marii taxele, impozitele.PNL este actualul PDL, care in 2010 au marit taxele , au taiat salarii.Va vad eu dupa 1 ianuarie ce mai comentati.Va meritati soarta.
1421BEBE(30 sep 08:17)
Voi ati vazut cat se construieste in Brasov si Cluj? "Dezvoltatorii" nostri sunt pistol cu apa pe langa aia !
1022Gunoi(30 sep 08:15)
Chiar nu a onmbservat nimeni ca blocul s-a scufundat ? Si este in panta tot blocul? Acolo este mlastina... cand treceti pe langa sa va uitati sa vedeti cum este ..
1610Tun imobiliar(30 sep 08:05)
Ar fi fost daca primea unul sau mai multe imobile mocca sau aproape mocca. Ce jurnalism este asta, facut de persoane care nu cunosc sensul cuvintelor??
1010Iasavedeti(30 sep 08:05)
Cine? Virgina de fagadau? Nu cred maaaa! Cam asta-i treaba la Constanta.
1616jean(30 sep 07:56)
De ce e tun imobiliar? nici nu stii ce inseamna, ba...
1535Cristi(30 sep 07:44)
bai frate, exact cum zicea cineva, nimic nu va mai convine! Acolo unde se contruieste acest ansamblu era o ghena de gunoi, loc pustiu care arata ca un c...t. Asta macar face unnditamai ansamblul cu locuri denparcare si tot ce trebuie LA IESIREA DIN ORAS! Nu pe spatiu verde, nu in aglomeratia din oras... dar va place sa mancati kg de kko... asa e romanul....
1632Bai oameni buni(30 sep 07:39)
Daca comstruieste in oras nu e bine daca construieste in afara orasului iar nu e bine.asta e la iesirea din oras spre Valul lui Traian.ati luat o razna.nu vreun fan psd si nici fagadau dar este deja penibil bai oameni buni.....
1233Fox(30 sep 07:37)
Impreuna cu aceste SECATURI de golani si Fagadula ,averea confiscata si trimisi in Siberia 20 de ani numai cu izmenele pe ei !
830DNA(30 sep 07:37)
DNA DNA DNA
935Gelu(30 sep 07:36)
Imi vine sa vomit de postacii lui fagadau, copilul lui Mazare. Constanta e un oras oribil din cauza celor doi si a acolitilor lor.
425anonimus(30 sep 07:31)
Golanul tot golan ramine.
1215Pt Novopulis 00:30(30 sep 07:25)
Sa vezi ce mecla are frate su lu Liviu, ii zice Ionutz . Ala e chiar balaur ! DNA poate verifica si proprietatile lu Ghebaur din buricul Londrei !!! Poate ca le o fi dobandit nevasta sa prin exercitii mentale de spiritism si yoga.
723PSD ul(30 sep 07:20)
Cu acelas Fagadau la parlamentare ESEC TOTAL!
1917In sfarsit(30 sep 07:18)
Se extinde orasul si tot nu va convine.de fapt muriti de ciuda ca se construiesc blocuri oriunde. cat despre aprobarea lor, asta o fac consilierii nu inspectorii de la urbanism. dar sunteti prea plini de ura ca sa mai judecati, oi proaste si jucate pe degete.
510gigi(30 sep 07:13)
dnace fa idormi?daca dormi nu mai incasa salariile alea simlasa pemaltii,care humdorm. Anulatimactele fagabou,bagati.l in pirnaie,luati pesedistilor banii furati! banii furati recuperati de la Toti! De la iorgus vecinul pirnaie cind luati banii furati inapoi?
mai mult...Replica
8 dec 00:38ReplicaÎn TOMIS PLUS, GHENELE sunt GOALE și GUNOIUL... pe LÂNGĂ!

În Constanța se pare că educația se poate face doar prin sancțiuni aplicate. Toți cetățenii vor un oraș mai...493

8 dec 00:37ReplicaO firmă din Constanța APROVIZIONEAZĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ1370
8 dec 00:29ReplicaLa RESTAURANTUL ”La Chiftea”, HAMSIILE se mănâncă NECURĂȚATE881
8 dec 23:16ReplicaUn GREFIER s-a ABȚINUT în DOSARUL lui MAZĂRE, FĂGĂDĂU și FULVIA DINESCU!

Dosarul în care Decebal Făgădău a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție, alături de Radu...747

8 dec 00:23ReplicaS-a DECIS: FĂRĂ RESTRICȚII, de SĂRBĂTORI. Revine TESTUL!1689
8 dec 23:15ReplicaTânăr din NĂVODARI, TRAFICANT de COCAINĂ, ARESTAT PREVENTIV645
8 dec 23:35ReplicaManevră RISCANTĂ, din cauza unui ȘOFER care a PARCAT în STAȚIE, la CORA! Video

Nesimțirea șoferilor atinge cote alarmante la Constanța. Autoturismele sunt lăsate în locuri nepermise, ori...376

8 dec 00:19ReplicaSFATUL MEDICULUI: PRODUSELE de POST care NU trebuie CONSUMATE629
8 dec 00:17ReplicaPRIMARII din CONSTANȚA spun că NU-i vor lua IARNA prin SURPRINDERE, anul acesta254
8 dec 00:12ReplicaUn FOST ANGAJAT RATC a DISPĂRUT fără URMĂ

Constantin Bucur a dispărut de acasă de pe 30 noiembrie 2021. Potrivit spuselor mamei sale, acesta ar fi plecat de...515

8 dec 23:12ReplicaUn ASISTAT SOCIAL a MURIT, făcând MUNCĂ în FOLOSUL COMUNITĂȚII491
8 dec 00:08ReplicaGRIPA AVIARĂ ar putea REVENI. Autoritățile, în ALERTĂ222
Vremea
2.4°2.4° - 6.2° miercuri, 8 decembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 87%
Vânt: 8.32 m/s
Presiune: 1003 milibari

Loto
6/4916101518404
5/40313937292122
joker8530361713
Horoscop
mai mult...SPSportRT
8 dec 00:00SportAtletico Madrid s-a calificat în optimi - AC Milan, învinsă de rezervele lui Liverpool (Rezultatele serii)

Clasată pe ultimul loc înaintea ultimei etape a grupei B, Atletico Madrid a reuşit să se califice în optimile...152

8 dec 00:00SportKylian Mbappe şi Lionel Messi au reuşit câte o "dublă" pentru PSG / RB Leipzig, victorie cu Manchester City

Kylian Mbappe și Lionel Messi au reușit câte o "dublă", marți, în meciul cu Club Brugge, scor 4-1, din Champions...111

8 dec 00:00SportRomânia, învinsă categoric de Norvegia - Tricolorele merg cu 2 puncte în Grupele Principale

Naționala României a rezistat doar 20 de minute în fața puternicei reprezentative a Norvegiei. Nordicele s-au impus...182

8 dec 23:41SportSuporterii echipei Glasgow Rangers au primit interdicție la Lyon

Clubul Glasgow Rangers s-a declarat "derutat şi frustrat" de decizia Ministerului francez de Interne de a interzice...198

Local
8 dec 23:44LocalBEŢI şi PĂRĂ PERMIS, pe străzile din Constanţa

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 5.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un...280

8 dec 23:44LocalCovid-19 la Constanța: 49 de NOI CAZURI de INFECTARE; Incidența, în scădere

Până marți, 7 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.788.260 de cazuri de infectare cu noul...666

8 dec 23:43LocalAutoturism de LUX căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

495

8 dec 23:43LocalLUCRĂRI RAJA! TECHIRGHIOL, fără APĂ POTABILĂ, VINERI, 10 DECEMBRIE

Vineri – 10 decembrie 2021, în intervalul orar 09.30 – 18.00, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei către toți...327

8 dec 23:43LocalACCIDENT RUTIER pe A2, sensul spre CONSTANȚA: VICTIMA, un PIETON

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2...640

8 dec 00:02LocalINCENDIU la mansarda unui BLOC de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu

458

Politică
8 dec 19:17PoliticăCristian Diaconescu, despre tensiunile dintre Rusia și Ucraina: 'Orice fel de dialog este mai bun decât tăcerea'

În relațiile internaționale orice fel de dialog este mai bun decât tăcerea, deci faptul că președintele american...102

8 dec 00:00PoliticăCiucă, despre taxarea marilor companii: Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că nu s-a luat "niciun fel de decizie" privind posibilitatea introducerii...97

8 dec 00:00PoliticăVoluntari din echipele de acordare a primului ajutor în caz de situaţii de urgenţă, decoraţi de Iohannis

90

8 dec 22:59PoliticăCiucă: S-a luat în discuţie să se iniţieze un proiect nou cu privire la certificatul COVID

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, înainte de începerea şedinţei coaliţiei de guvernare, că se discută...244

8 dec 23:00PoliticăMinistrul Energiei dă asigurări că NU rămânem fără gaz

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a dat asigurări, marţi, că românii nu vor rămâne fără gaz în luna februarie...173

8 dec 23:03PoliticăParlamentul a votat obligativitatea montării repartitoarelor de căldură în apartamente

673

Interviuri
13 noi 00:11InterviuriMihai LUPU: RAJA nu poate fi preluată de PSD! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost prezent în studioul Replica, vineri, 12 noiembrie....3480

23 noi 19:11InterviuriDELICOTI vrea să TRANSFORME comuna Poarta Albă în oraș! VIDEO

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost în studioul Replica, luni, 22 noiembrie. În cadrul interviului au...2049

3 dec 00:06InterviuriDEPUTATUL Lucian Lungoci: PSD susține ELIMINAREA taxei de pod de la Fetești! Video

1649

10 noi 00:12InterviuriIonuț RUSU: De sărbători, Constanța va avea ILUMINAT FESTIV de poveste! Video

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica, marți, 9 noiembrie. În cadrul interviului...5081

26 noi 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu: Am PIERDUT un an DEGEABA din cauza consilierilor USR! Video

Cristian Maricel Cârjaliu a fost prezent în studioul Replica de Constanța, joi 25 noiembrie, pentru a răspunde, în...2507

27 noi 00:08InterviuriDr. CEALERA: NU avem CAZURI grave la persoane VACCINATE! VIDEO

Medicul Ionuț Cealera, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, a fost prezent, vineri, 26 noiembrie,...2625

26 noi 00:17InterviuriCaragheorghe, USR: Primarul MINTE; noi ne-am întâlnit cu oamenii din PENINSULĂ! Video

În ultima perioadă, USR este văzut ca ultima roată la căruță, atât la nivel național, cât și local, în...1634

6 noi 00:10InterviuriSENATORUL USR Remus NEGOI: Sunt ZVONURI că vicele USR, al CJ, ar putea fi schimbat

Economia românească este pe perfuzii, sistemul sanitar este în comă, în educație este haos, însă niciunul dintre...1920

28 oct 00:08InterviuriCICU, de la GARDA de COASTĂ: Au fost depistate 22 de MAȘINI de LUX FURATE sau folosite la INFRACȚIUNI

3715

Monden
8 dec 00:00MondenConcurent la „America’s Got Talent”, mort din cauza COVID-19

Fanii emisiunii „America’s Got Talent”, varianta din State a emisiunii „Românii au talent”, au primit vestea...100

8 dec 00:00MondenMiss Universe 2021 - Frumuseţea bate pandemia

Cele mai frumoase femei din lume au fost primite în mod excepţional în Israel pentru a participa la finala Miss...99

8 dec 02:34MondenUltimele zile din viaţa lui Liz Taylor. Îşi redecorase dormitorul

106

8 dec 00:00MondenPrinţesa Charlene de Monaco va lipsi de la ziua gemenilor ei, pe 10 decembrie

Starea de sănătate a Prinţesei Charlene este departe de a fi una stabilă. Mai mult, surse de la palatul monegasc se...86

8 dec 00:00MondenArtistul stradal Banksy s-a angajat să ajute la salvarea clădirii unei foste închisori

Banksy s-a oferit să strângă câteva milioane de lire necesare achiziţionării închisorii din oraşul britanic...89

8 dec 00:00MondenPeste 1.000 de obiecte şi accesorii legendare ale designerului Karl Lagerfeld, scoase la licitaţie

81

Mapamond
8 dec 00:00MapamondSUA au anunţat un boicot diplomatic al JO de iarnă de la Beijing

SUA au anunţat luni un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022, potrivit unui...83

8 dec 00:00MapamondPolemică în SUA, după ce un republican a postat o fotografie cu familia sa cu arme de foc în faţa bradului de Crăciun

Un ales republican a stârnit duminică o polemică în SUA din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe o reţea de...90

8 dec 00:00MapamondCoronavirus: Primarul din New York impune vaccinarea obligatorie pentru tot sectorul privat

81

Sănătate
8 dec 00:00SănătateVaccinul antigripal și alergiile - ce trebuie să știi?

Copiii mai mici de 5 ani - în special cei mai mici de 2 ani - prezintă un risc crescut de a dezvolta complicații...77

8 dec 00:00SănătateCercetătorul care a descoperit varianta Omicro: 'Atât de multe mutații într-un interval scurt de timp'

Viteza cu care varianta Omicron pare să fi acumulat modelul său neobișnuit de mutații este un motiv de îngrijorare,...97

8 dec 00:00SănătateCreatoarea AstraZeneca: 'Următoarea pandemie ar putea fi mai gravă și mai contagioasă'

83

8 dec 01:59SănătateStresul la locul de muncă crește riscul cardiovascular mai ales pentru femei

Stresul la locul de muncă, tulburările de somn și oboseala, considerate factori de risc netradiționali pentru...87

8 dec 00:00SănătateCum poți să îți albești dinții natural, acasă

Un zâmbet alb și strălucitor îți oferă încredere în tine. Află cum îți poți albi singură dinții acasă,...96

8 dec 00:00SănătateAnalize care vizează nivelul de vitamine și minerale din organism

Vitaminele și mineralele joacă roluri importante în menținerea stării de sănătate. De ce analize e nevoie pentru...70

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT