rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A doua zi după ce a PIERDUT ALEGERILE, FĂGĂDĂU a SEMNAT şase TUNURI IMOBILIARE

Liviu Ghebaur, afaceristul milionar care a ţepuit statul, potrivit DIICOT, cu 30 de milioane de euro, prin evaziunea fiscală, continuă tunul imobiliar din cartierul Palas. Decebal Făgădău i-a făcut un cadou după alegeri 6 autorizații pentru continuarea lucrărilor de construcție la complexul Novopolis, de pe I.C. Brătianu nr. 284. Aici, se lucrează de zor la trei imobile, pentru care a fost obținută autorizația anul trecut. În continuare, Ghebaur va ridica alte 6 clădiri cu 8 și 13 etaje.

Șase autorizații de construcţii dintr-o lovitură…

Ghebaur mai trântește șase blocuri cu regim de înălţime 7, respectiv 12, pe I.C.Brătianu. Decebal Făgădău i-a dat undă verde, în ultimele zile de mandat, să-și continue proiectul din cartierul Palas, un ansamblu rezidențial format, deocamdată, din 9 clădiri. Ghebaur a obținut nu mai puțin de 6 autorizații de construire.

Trei pentru organizarea șantierului în vederea demarării lucrărilor de construcție la 3 blocuri cu 12 etaje, două pentru organizarea șantierului în vederea demarării lucrărilor de construcție a două blocuri cu 8 etaje și o autorizație pentru ”construire ansamblu rezidential-funcțiuni mixte organizare de șantier”.

La parter blocurilor, vor funcţiona spaţii comerciale. Vor fi amenajate între 850 şi 900 de locuri de parcare pentru întreg complexul rezidenţial. Acestea vor fi organizate în trei zone distincte: parter – se vor amenajara locuri de parcare destinate clienţilor spatiilor comerciale. Acestea vor fi amplasate pe latura de nord a complexului cu acces direct din cadrul drumului de acces.

Pentru a facilita accesul către aceste locuri de parcare, profilul străzii (2 benzi-una pe sens) va fi suplimentat cu o bandă pe sensul de mers către complex, cu regim de viteză limitat, din cadrul căreia se vor accesa locurile de parcare. Etaj 1 şi Etaj 2 (terasa parcaj) – se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat. Terenul, în suprafață de 49.806 mp, este proprietate SC Gemini Estate SRL conform contractului de vânzare autentificat sub nr. 235/31.01.2017

Anul trecut, a obținut autorizația pentru trei blocuri

Lucrările la primele blocuri au început de ceva timp. Anul trecut, firma lui Ghebaur a obținut autorizaţia de construire nr. 1755 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A2 – construire imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter; autorizaţia de construire nr. 1756 – Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect B1 – Construire imobil P+8e+etaj tehnic, locuinţe colective cu spatii comerciale la parter.

Totodată, a primit și autorizaţia de construire nr. 1757- Construire ansamblu rezidenţial cu funcţiuni mixte, organizare de şantier obiect A1- imobil P+11e+12 etaj duplex+etaj tehnic, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter.

În 2018, a elaborat PUZ pentru schimbarea reglementărilor urbanistice

În 2018, Ghebaur a elaborat un PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice, care a fost aprobat în CL, valabilitatea fiind 5 ani de la data aprobării prezentei, cu posibilitatea prelungirii cu încă 5 ani la solicitarea investitorului. În ianuarie 2019, a fost aprobată, de către Ministerul Culturii, cercetarea arheologică preventivă pentru construire ansamblul rezidențial.

Firma Gemini Estate SRL este deținută de Dinamic Trading Star, cu 49% din capitalul social, Theordor Mariand, din Bucureşti, 50%, în timp ce Liviu Ghebaur, 1%. Dinamic Trading Star este deținută de Liviu Ghebaru.

Alt cadou de la Făgădău…

Liviu Şerban Ghebaur, prin firma sa Dinamic Trading Star, a solicitat, pe 5 iunie a.c., de la administraţia locală, cumpărarea unui teren situat pe bulevardul Mamaia 286, în suprafaţă de 1060 mp. Terenul e ocupat pe o suprafaţă de 876 mp de o construcţie pe care a adjudecat-o prin licitaţie publică în aprilie a.c., în cadrul unui dosar de executare silită. Cel mai probabil, Ghebaur intenţionează să dezvolte aici un proiect imobiliar.... cu sprijinul lui Decebal Făgădău. Primarul a dat curs solicitării sale şi a iniţiat proiectul de hotărâre.

Ghebaur, acuzat că a furat 30 milioane de euro

Liviu Şerban Ghebaur a controlat, până în urmă cu câţiva ani, doi dintre cei mai mari operatori portuari, North Star Shipping şi Minmetal. Numele afaceristului constănţean Liviu Şerban Ghebaur a fost legat de un scandal de evaziune fiscală de zeci de milioane de euro. Ghebaur şi alţi parteneri de afaceri au fost acuzaţi că ar fi declarat, în acte, că ar fi exportat cereale prin firmele unor libanezi, dar că, de fapt, acestea nu ar fi părăsit niciodată depozitele lor din Portul Constanța.

Potrivit DIICOT, milionarii constănţeni Liviu Ghebaur şi Cătălin Trandafir, patronii cunoscutelor firme Umex, NSS şi Minmetal ar fi constituit un grup infracţional organizat, evaziune fiscală, folosirea de acte nereale în faţa autorităţii vamale, contrabandă, spălare de bani. Membri ai grupării infracţionale coordonate de libanezii de El Khalil Jihad şi Youssef Laoun, Ghebaur şi Trandafir au facilitat tranzacţii ilegale de cereale prin firmele lor, fiind astfel complici la o evaziune de peste 30.000.000. de euro.

Mirela PASCAL

miercuri, 30 septembrie 202020818
Comentarii

02Andu(3 oct 15:25)
La politia Locala Encica si Serban slugile lui Babu si Fagadau au camatarit Constanta. Tin dosare la greu. Sunt curios cati ani o sa stea dupa grati.Erau doi saraci acum au zeci de impobile pe siferite persoane.Doua slugi
12ecar(30 sep 22:25)
patratane ,vad ca tii cu fagadau ,sa ne dam la curu tau ,faci parte din grupul de infractori cumva ?
114Patratanu Alin Geo 32 Ages(30 sep 20:52)
Amice:la Puscarie :la Puscarie trebuia sa fie Trimis Prostul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac iar Decebal Fagadau nu are Nici'o vina in asta Bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!Adevaratii Vinovatii care a Furat cu Nerusinare cei 4,5% de la Decebal Fagadau este Ciuma Galbena de PNL-isti Fi-ar dracului de Nenorociti Tampiti ei sunt Vinovatii cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti Ca Au Furat cu Nerusinare de la Decebal Fagadau cei 4,5% care trebuia sa Primeasca Decebal Fagadau si Nu Porcul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac!!Oricum in 2024 Mandatul de Primar al lui Chitac Va Expira
24s. andreiacob(30 sep 20:14)
cum e posibil ca delc@ certat cu apa sa connduca plus cta,
320Fagadau(30 sep 17:27)
A adus investitori in orasi toti chipanii de la Stejaru si Tulcea care construiesc ieftin si prost! Boc adus investitori din tarile civilizate care construiesc frumos si bine! Asta este diferenta.
85Amiral fara filtru(30 sep 16:15)
Va urma... Tineti-va bine... Foame mare nene...
420La puscarie!(30 sep 15:02)
Locul acesti infractor devenit primar dupa fuga infractorului Mazare e la puscarie! Mortii ma-tii de jeg pesedist!
211crusoveanu marian(30 sep 14:23)
hai mey baieti ca nu o fi asa rau.. inainte furam cu cardul acu furam din consiliu si primarie! eu le am zis celor doi.. Fatalau si Babalau ca nu au sanse de izbanda.. dar nu m au ascultat! pacat!
1318Ptr dudu lake(30 sep 13:17)
Daca e sit arheologic s-a facut descarcare hatere, asta ca sa nu stai tu incordat in caz ca se gaseau oasele lu' ala care te-a conceput pe tine... sunteti pe alta planeta voi astia care credeti ca se risca cineva sa emita vreo autorizatie de construire fara indeplinirea conditiilor legale. Natie spurcata de hateri someri ce sunteti. Mergeti la munca sclavilor. V-ati transformat toti in activisti si luptatori ptr mediu...dar aruncati chistoace pe jos
515Babu(30 sep 13:17)
Are viata grea
1420Natie de tampiti(30 sep 13:10)
Rau am mai ajuns...de ce sunt tunuri? S-a incalcat vreo lege? Daca da...atunci exista organe abilitate sa verifice. Natia asta de rahat in loc sa se bucure ca se construieste, se platesc taxe, se creaza locuri de munca...stam sa hulim...atunci hai sa nu mai faca nimeni nimic si sa stam toti degeaba...sa asteptam ajutorul social.
826Cara(30 sep 12:57)
BABUU LA PUSCARIE. FAGADAU O SA PLATEASCA CE A FURAT BABU. MAKIDONII NU TEAU VATAT BABULE.
830LA PUSCARIEEE(30 sep 12:33)
FAGADAU LA PUSCARIE!!!! LA PUSCARIE!!!!!!!!!!!! LA PUSCARIE!!!! FAGADAU LA PUSCARIE!!!!
1310EuL(30 sep 12:24)
foarte bine ca a semnat, decand a venit pn-up nu mai curge nici apa la robinet!
717Fagadau concurs de infractiuni(30 sep 12:17)
L-au invatat avocatii ca daca tot va face puscarie sa mai faca niste infractiuni ca va merge pe concurs si oricate face se face tot atata puscarie. Omul e hotarat si a semnat autorizatii la greu plus alte contracte pe 25 de ani de care vom auzi numai in instanta.
925Alooo(30 sep 11:43)
Fagadau, blestemat sa fi , sa ajungi in puscarie , averea confiscata , stai linistit stim cum ai ascuns o ...! Esti o zdreanta de Om - jigodie si Perversa ...!
1132ionica(30 sep 11:40)
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
827Stromeleag(30 sep 11:39)
Javra asta de cacalau se pisa pe noi si pe legea romana. Sper sa-l frece baietii in bostan la Poarta Alba, pana nu mai poate sta cu curul pe scaunul bmw-ului
2323Pt latrai(30 sep 11:28)
Ansamblul de blocuri se contruieste spre Valu lui Traian. Este in afara orasului. Care este problema?! Vreti un oras ca si Cluj dar hai sa boicotam tot ce este bun nu?!? Latrati unde trebuie, nu la orice se face
214Escu pt.10.32(30 sep 11:21)
Nu ma,intr-o tara civilizata organele de control ale statului se sesizeaza si verifica ce s-a scris in presa scrisa sau Tv dupa care daca totul este legal cel defaimat poate sa ceara daune in instanta de la Ziar nu de la redactor sau postul Tv,mai invata si tu.
1218STUPOARE(30 sep 11:20)
Ii uram sa ramana cu toate apartamentele nevandute. A scos din circuitul agricol hectare intregi de pamant.
713Functionar primarie(30 sep 11:16)
Si slugoilul de fost consilier Mihailescu a obtinut autorizatie sa ridice alt bloc in zona Dobrogea in spatele OMV unde deja mai are ridicate doua blocuri.Dar acum nu mai are pe cine pupa in cur, ca si el si sefii lui Babu si Fagadau sunt istorie!
619Mue BABU , muE VANTURACHE(30 sep 11:16)
Fagadau din cauza la astia ai pierdut, asa ca sa dai la mue
423dudu(30 sep 10:11)
Partea interesanta e ca acolo e sit arheologic. Stiu o duzina de insi la CTA si Valu care nu au primit autorizatie pentru ca au teren in apropierea valului lui Traian, cel putin la Valu nu se risca nimeni din primarie sa dea autorizatie acolo. La noi iata ca se poate, basca directia de cultura se face ca ploua. Pentru blocul deja construit de nenea asta s-au facut sapaturi. In mod normal, ar trebui sapaturi si protejare sau salvare inainte de autorizatie, dar Fagadau a sarit etapa asta. Prietenii lui stiu de ce.
328Bill(30 sep 10:00)
Ansamblul asta de blocuri se construieste la iesirea din oras catre Valu.Copiii celor care vor locui acolo tot la scolile din oras vor merge,nu la vreuna din zona,dispensar nu,un mare inconvenient va fi probabil cu traficul de dimineata.Se va iesi pe la giratoriul de la reprezentanta auto,traficul auto in zona e un cosmar in fiecare dimineata a unei zi lucratoare!S-a construit in multe zone de la periferie,in Mamaia Sat,dar copiii tot in oras vin la cursuri,ar trebui construite unitati de invatamant!Legat de Fagadau,e o mare idiotenie cu sensul unic pe bd.Tomis!
429Fagadau avea datorii(30 sep 09:57)
Isi luase cota de paraindarat de 20% "din investitie" si acum trebuia sa mai semneze asa cum a batut palma cu derbedeii lui.Inca o dovada ca Fagadau nu se astepta sa primeasca un sut in fund asa de repede .Se intampa asa ceva pentru ca nu avem DNA.Fagadau a distrus si a furat mai mult decat a distrus Mazare .
431Intrebare(30 sep 09:18)
sub bloc este sau nu sit arheologic? Ce au gasit acolo arheologii? Apropoo, arheologii constanteni, au gasit ceva la viata lor? Constanta sta pe o istorie de 5000 de ani iar ei, nu au rezultate nici de doua ore.
158Bogdan(30 sep 09:17)
Ziar de hindel, santajisti
614Bombarderu(30 sep 09:14)
FB ca se construieste la periferi dar Fagadau tot trebuie la beciul domnesc.Eu nu stiu de ce dar otoritatile stiu!
1013Dorel(30 sep 09:05)
Chitac ai citit acest articol ? Daca nu inseamna ca esti partas alaturi de Fagabou.
1222totusi(30 sep 09:01)
Blocurile sunt in afara orasului, au parcare, nu s-au stricat spatii verzi, singura problema la aceste autorizatii e ca nu a luat spaga noua conducere!!! latraii de servici isi fac datoria insa!!!
2714Paul(30 sep 08:59)
Asa cum este OMUL Fagadau si a fost ca primar multi o sa ii duceti dorul.Acu na leprele de la REPLICA se dau dup cum bate vintu si li se dicteaza de fecala Chitac si slefta pnl.
2023Rita(30 sep 08:43)
Replica instiga mereu la scandal impotriva investitiilor in oras. Daca ar fi dupa ei ar trebui toti sa ne cumparam apartamente in blocurile ceausiste din anii 70 sa stam in ele acolo pana cad pe noi.
1328o pla(30 sep 08:40)
E foarte bine ca se construieste, autorizatia e data la marginea orasului. Asa trebuiau date toate autorizatiile, prostilor sa urlati cand se construieste in centrul orasului.
2124Alo replica(30 sep 08:28)
Vai de pula vostra de cretini.Voi alte subiecte nu aveti.Gata s-a terminat campania.Credetti ca daca scrieti articole de kkt rezolvati ceva??Lasa ma , ca idiotii de constanteni vor plange ei dupa Fagadau, cand vor vedea ce va face slugoiul lui Comanescu Chitac, va marii taxele, impozitele.PNL este actualul PDL, care in 2010 au marit taxele , au taiat salarii.Va vad eu dupa 1 ianuarie ce mai comentati.Va meritati soarta.
1421BEBE(30 sep 08:17)
Voi ati vazut cat se construieste in Brasov si Cluj? "Dezvoltatorii" nostri sunt pistol cu apa pe langa aia !
922Gunoi(30 sep 08:15)
Chiar nu a onmbservat nimeni ca blocul s-a scufundat ? Si este in panta tot blocul? Acolo este mlastina... cand treceti pe langa sa va uitati sa vedeti cum este ..
1510Tun imobiliar(30 sep 08:05)
Ar fi fost daca primea unul sau mai multe imobile mocca sau aproape mocca. Ce jurnalism este asta, facut de persoane care nu cunosc sensul cuvintelor??
1010Iasavedeti(30 sep 08:05)
Cine? Virgina de fagadau? Nu cred maaaa! Cam asta-i treaba la Constanta.
1615jean(30 sep 07:56)
De ce e tun imobiliar? nici nu stii ce inseamna, ba...
1533Cristi(30 sep 07:44)
bai frate, exact cum zicea cineva, nimic nu va mai convine! Acolo unde se contruieste acest ansamblu era o ghena de gunoi, loc pustiu care arata ca un c...t. Asta macar face unnditamai ansamblul cu locuri denparcare si tot ce trebuie LA IESIREA DIN ORAS! Nu pe spatiu verde, nu in aglomeratia din oras... dar va place sa mancati kg de kko... asa e romanul....
1630Bai oameni buni(30 sep 07:39)
Daca comstruieste in oras nu e bine daca construieste in afara orasului iar nu e bine.asta e la iesirea din oras spre Valul lui Traian.ati luat o razna.nu vreun fan psd si nici fagadau dar este deja penibil bai oameni buni.....
1232Fox(30 sep 07:37)
Impreuna cu aceste SECATURI de golani si Fagadula ,averea confiscata si trimisi in Siberia 20 de ani numai cu izmenele pe ei !
830DNA(30 sep 07:37)
DNA DNA DNA
935Gelu(30 sep 07:36)
Imi vine sa vomit de postacii lui fagadau, copilul lui Mazare. Constanta e un oras oribil din cauza celor doi si a acolitilor lor.
425anonimus(30 sep 07:31)
Golanul tot golan ramine.
1215Pt Novopulis 00:30(30 sep 07:25)
Sa vezi ce mecla are frate su lu Liviu, ii zice Ionutz . Ala e chiar balaur ! DNA poate verifica si proprietatile lu Ghebaur din buricul Londrei !!! Poate ca le o fi dobandit nevasta sa prin exercitii mentale de spiritism si yoga.
623PSD ul(30 sep 07:20)
Cu acelas Fagadau la parlamentare ESEC TOTAL!
1916In sfarsit(30 sep 07:18)
Se extinde orasul si tot nu va convine.de fapt muriti de ciuda ca se construiesc blocuri oriunde. cat despre aprobarea lor, asta o fac consilierii nu inspectorii de la urbanism. dar sunteti prea plini de ura ca sa mai judecati, oi proaste si jucate pe degete.
510gigi(30 sep 07:13)
dnace fa idormi?daca dormi nu mai incasa salariile alea simlasa pemaltii,care humdorm. Anulatimactele fagabou,bagati.l in pirnaie,luati pesedistilor banii furati! banii furati recuperati de la Toti! De la iorgus vecinul pirnaie cind luati banii furati inapoi?
mai mult...Replica
22 oct 16:58ReplicaRadu Vânturache SE RETRAGE din funcția de ARHITECT-ȘEF al Constanței

Radu Vânturache se va retrage din funcția de arhitect-șef al municipiului Constanța, dar nu va dispărea complet din...368

22 oct 08:25ReplicaSorin Ciutureanu, în cărți pentru postul de DIRECTOR general la RAJA5652
22 oct 15:02ReplicaComuna Fântânele a intrat OFICIAL în CARANTINĂ pentru 14 zile!4138
22 oct 00:20ReplicaBOMBĂ! Lotul din Primăria Constanța, trimis în judecată alături de FĂGĂDĂU, va fi SUSPENDAT din funcție

O bombă a explodat chiar în ziua în care lista PSD Constanța pentru Parlamentare avea să fie validată de Marcel...6897

22 oct 00:10ReplicaVIDEO! BEATĂ și pusă pe SCANDAL printre COPII, în parcul Țara Piticilor2265
22 oct 00:00ReplicaDirectorul de la liceul George Călinescu, ACUZAT că a ȚINUT BLAT un caz COVID-192928
22 oct 00:00ReplicaDe la SCANDAL cu SĂBII în Km 5, la URMĂRIRI cu POLIȚIA în TOMIS NORD!

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a pus pe jar polițiștii constănțeni, după niște urmăriri ca-n filme pe...4125

22 oct 00:00ReplicaPERICOL! Malul de la Cumpăna a REÎNCEPUT să se SURPE2126
22 oct 00:00ReplicaSpitalul din Mangalia va TRATA cazurile GRAVE de COVID-191366
22 oct 00:00ReplicaHuțucă: 'Am spus STOP unei administrații TOXICE marca PSD'

Candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare și-au depus miercuri, 21 octombrie a.c., candidaturile. Cei de pe...1896

22 oct 00:00ReplicaMamut, ARESTAT după ce a TÂLHĂRIT doi TINERI1739
22 oct 00:00ReplicaEl este unul dintre TINERII care au TERORIZAT MANGALIA1534
Vremea
9.8°9.8° - 13.2° marţi, 20 octombrie 2020
ConstanțaUmiditate: 63%
Vânt: 2.43 m/s
Presiune: 1027 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 oct 09:22SportSurpriza serii - Șahtior Donețk, victorie pe terenul lui Real Madrid (3-2)

Șahtior Donețk a reușit surpriza serii de Champions League, după ce s-a impus (3-2) pe terenul celor de la Real...454

22 oct 00:00SportBayern Munchen a făcut spectacol cu Atletico Madrid (4-0)

Bayern Munchen, deținătoarea trofeului, a început perfect noul sezon de Champions League. Bavarezii au câștigat...343

22 oct 00:00SportNovak Djokovic nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Paris

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, a decis să nu participe la turneul ATP Masters 1.000 de...353

22 oct 00:00SportPele, fericit că este ''lucid'' la aproape 80 de ani

"Regele" Pele, legenda vie a fotbalului, a afirmat că este fericit să fie încă "lucid" la cei aproape 80 de ani,...393

Local
22 oct 23:08LocalSe lucrează pe străzile Hatman Luca Arbore și Mihai Viteazu

Echipele SC Confort Urban SRL au acționat astăzi cu utilaje pentru frezarea zonei carosabile pe strada Hatman Luca...598

22 oct 23:10LocalPolițiștii constănțeni, de vorbă cu adolescenții

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Biroului...534

22 oct 23:08LocalCând la BORD ai luat ALCOOL, Poliția te ia... DOMOL!

740

22 oct 23:05LocalCoronavirus: Noi măsuri de protecţie la Negru Vodă. Localitatea trece peste indicele de 1.5 la mia de locuitori

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat, miercuri, 21 octombrie a.c., Comitetul Județean...714

22 oct 23:07LocalCORONAVIRUS: 2 NOI DECESE, la Constanța

Până miercuri, 21 octombrie a.c., 6.065 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În Constanța au...1389

22 oct 23:07LocalDouă unități de învățământ din județul Constanța își modifică scenariile de funcționare

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat, miercuri, 21 octombrie a.c., Comitetul Județean...1106

22 oct 23:08LocalCinci AGENȚI ECONOMICI, în ATENȚIA POLIȚIEI, la Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Serviciului Rutier și Poliției...1232

22 oct 23:09LocalANCHETĂ la COSTINEȘTI: Au FURAT motorul unei BĂRCI

În urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din...667

22 oct 23:09LocalCONDAMNAȚI pentru BĂTĂI și SCANDALURI, la Constanța

998

Politică
22 oct 00:00PoliticăTurcan: Alegerea domnului Iordache este nelegală; cine l-a votat şi-a vândut sufletul

Vicepremierul Raluca Turcan consideră nelegală alegerea lui Florin Iordache la preşedinţia Consiliului Legislativ...384

22 oct 00:00PoliticăLudovic Orban: Ritmul de creştere a numărului de persoane infectate se va reduce

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la Piteşti, că, din evaluările pe care le deţine, ritmul de creştere a...380

22 oct 00:00PoliticăCiolacu: La PSD nu o să candideze nicio persoană trimisă în judecată. Se face un nou control al listelor

332

22 oct 00:00PoliticăAurescu, către românii din SUA: Există posibilitatea de a vota prin corespondenţă; luaţi în considerare opţiunea

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj către românii din Statele Unite ale Americii să ia...265

22 oct 00:00PoliticăRoman (PNL): Atacăm la CCR alegerea lui Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ

Liberalii vor ataca la Curtea Constituţională a României (CCR) alegerea deputatului PSD Florin Iordache la şefia...336

22 oct 00:00PoliticăSenat: Radu Oprea, noul lider de grup al senatorilor PSD

302

Interviuri
6 oct 00:11InterviuriIon Adrian ROŞU, primarul din Fântânele: Vreau să văd locuitori zâmbitori, comunicativi și sinceri! VIDEO

Ion Adrian Roșu, primarul din Fântânele, care a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, din partea PNL, a...2307

3 oct 00:13InterviuriHoria Constantinescu: M-am simțit un NENOROCIT că l-am AJUTAT să plece pe FĂGĂDĂU

HoriaConstantinescu a candidat din partea PPU-SL la Primăria Constanța, însă nu a reușit să obțină decât 4 800...6678

2 oct 00:14InterviuriFlorin Chelaru, primarul din Năvodari: Nu spun că PSD este pe VAL, dar NU este nici sub VAL, cum își doresc unii

2751

2 oct 00:14InterviuriLa Kogălniceanu, Ancuţa Belu are MAJORITATE în Consiliul LOCAL! Video

Ancuța Belu,primarul din Mihail Kogălniceanu, câștigătoarea unui nou mandat la alegerile din 27 septembrie, a...2558

2 oct 00:14InterviuriDeşi NEGOCIAZĂ o COLABORARE, PNL și USR-PLUS NU se vor avea ca fraţii! Video

Constanța a votat pentru schimbare și a optat pentru Vergil Chițac și Stelian Ion, care au obținut 28,48%,...2277

1 oct 00:07InterviuriVasile Delicoti vrea să facă din POARTA ALBĂ o comună MODEL

2782

Monden
22 oct 00:00MondenDominic West va interpreta rolul prințului Charles în două sezoane „The Crown“

Actorul englez Dominic West, cunoscut din filme ca „Mona Lisa Smile” şi „The Square”, se află în negocieri...302

22 oct 00:00MondenMiley Cyrus anunţă că lucrează la un album de coveruri Metallica

Miley Cyrus lucrează în prezent la înregistrarea unui album de coveruri după piesele trupei Metallica, relatează...308

22 oct 00:00MondenFranciza „Fast and Furious“ se va încheia după difuzarea celui de-al 11-lea film din serie

290

22 oct 00:00MondenPaul McCartney va lansa în decembrie un nou album solo

Paul McCartney va lansa în luna decembrie albumul ''McCartney III'', o nouă colecţie de piese compuse de-a lungul...267

22 oct 00:00MondenAlbumul „No Need To Argue“ al trupei The Cranberries, reeditat în versiune remasterizată

Albumul "No Need To Argue" al trupei irlandeze The Cranberries, care conţine hitul "Zombie" şi este cel mai bine...264

22 oct 00:00MondenSolistul trupei The Cure şi rapperul Skepta apar pe noul album al grupului Gorillaz, ce va fi lansat vineri

272

Mapamond
22 oct 00:00MapamondOxfam: Condiţiile din tabăra provizorie de migranţi din Lesbos sunt mai proaste decât cele iniţiale

Organizaţia umanitară Oxfam a criticat condiţiile dintr-o tabără de corturi provizorie pentru refugiaţi şi...289

22 oct 00:00MapamondCoronavirus: Cehia raportează un record de 12.000 de cazuri noi de infectare. Ucraina - 141 de decese

Cehia a raportat miercuri un număr de 11.984 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, cel mai ridicat bilanţ zilnic,...279

22 oct 00:00MapamondCoronavirus: Brazilia va adopta un vaccin chinezesc în pofida polemicii din jurul acestui tratament

270

22 oct 00:00MapamondTurcia: Captură masivă de cocaină pe o navă din Brazilia

Autorităţile din Turcia au capturat 220 de kilograme de cocaină pe o navă ce a sosit din Brazilia într-un port pe...330

22 oct 19:31MapamondCoronavirus: Rusia - record de 15.700 de noi cazuri şi 317 decese; Kremlinul nu pregăteşte măsuri de izolare

Rusia a înregistrat miercuri un număr record de 15.700 de noi infecţii de coronavirus şi de 317 de decese legate de...287

22 oct 00:00MapamondPandemia de COVID-19 accentuează scăderea ratei natalităţii în Japonia

Fenomenul de îmbătrânire a populaţiei în Japonia s-a adâncit într-un ritm şi mai alert în timpul pandemiei de...273

Sănătate
22 oct 00:00SănătateSuferi de reflux gastroesofagian? Soluții pe care le poți încerca

Dintre numeroasele afecțiuni ale tractului digestiv, refluxul gastroesofagian este cea mai frecventă, având...387

22 oct 00:00SănătateMituri și adevăruri despre alimentele congelate

Există numeroase mituri cu privire la alimentele congelate, iar majoritatea dintre acestea sunt legate de păstrarea...342

22 oct 00:00SănătateCe beneficii are ceaiul de rozmarin și cum se prepară

314

22 oct 00:00SănătateAlimente permise și alimente interzise atunci când ai laringită

Laringita este o afecțiune de sezon, care presupune inflamația mucoasei laringelui și se manifestă prin tuse,...301

22 oct 00:00SănătateDieta în 2020: ce regimuri alimentare sunt mai indicate decât altele

Ce trebuie să mănânci ca să slăbești? Nutriționiștii spun că în 2020 e timpul să lăsăm în urmă dietele...314

22 oct 00:00SănătateSfaturi la îndemână împotriva durerilor de cap

Potrivit statisticilor, ne confruntăm cu o durere de cap intensă cel puțin o dată în viață. Deși aceasta trece...289

22 oct 00:00SănătateCare sunt uleiurile esenţiale recomandate în sezonul rece

Aromaterapia poate ajuta la tratarea afecțiunilor care apar cu precădere iarna, precum virozele și bronșita. Dintre...300

22 oct 00:00SănătateStudiu: Acupunctura reduce durerile de cap asociate cu migrena

Comparativ cu metodele obișnuite de tratare a migrenei, acupunctura reduce eficient intensitatea durerilor de cap,...284

22 oct 00:00SănătateTulburări de somn: ingredientele din produsele naturale care chiar funcționează

352

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT