REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A FĂCUT SCANDAL la FILM: s-a luat la harţă cu un poliţist şi a plecat de acolo ÎNCĂTUŞAT!

A FĂCUT SCANDAL la FILM: s-a luat la harţă cu un poliţist şi a plecat de acolo ÎNCĂTUŞAT!

Replica API 21 iunie 2018 | 00:00 272

Are interdicţie să părăsească judeţul!

Are interdicţie să părăsească judeţul!

Scandal monstru la Cinema City din cadrul centrului comercial Vivo, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu! Doi bărbați s-au luat la harță în timpul filmului, lăsându-se cu pumni împărțiți, încătușări și propuneri spre arestare.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut pe 15 iunie, la ora 22.00, când Tiberiu Ciprian S. și-a ieșit din fire și s-a luat la ceartă cu un alt bărbat, aplicându-i o lovitură cu pumnul în zona feței. Cel mai probabil că acest conflict spontan a izbucnit din pricina neînțelegerilor cu privire la gălăgia din timpul vizionării filmului. Cert este că persoana vătămată a mers la Serviciul de Medicină Legală, iar oamenii legii au declanșat cercetările.

Pe 19 iunie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Constanța, dar a fost plasat sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi județul Constanța: “Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privind luarea măsurii arestării preventive în dosarul nr. 5793/P/2018, faţă de inculpatul: S. Tiberiu Ciprian. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpat.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul judiciar pe rolul căruia se află cauza ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei/domiciliului ; c) să se prezinte la organul de poliţie din circumscripţia localităţii de domiciliu, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

În baza art. 215 alin. 2 lit. a C. proc. pen. pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul nu va depăşi limita teritorială a judetului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza”, potrivit minutei judecătorești.

Totodată, judecătorii au decis ca Tiberiu Ciprian să nu se apropie de persoana vătămată, de martorii din prezenta cauză ori pe care i-a observat la momentul cand a avut loc agresiunea sau imediat după, direct sau indirect, pe nici o cale, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza. El nu are voie să poarte sau să folosească arme. Cercetările continuă. De precizat că persoana agresată este poliţist, iar agresorul - care susţine că de fapt lucrurile s-au petrecut invers şi că el ar fi victima - are antecendente penale: a fost închis pentru omor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un copil al unei morse in calduri, care si-a injunghiat mortal cel mai bun prieten. Acesta este Ciprian, un rebut.
2
2
Daca ai fost la mititica ce iti mai trebuie sa dai cu pumnul chiar si provocat. Taci in plm din gura, iti distrugi singur viata mai guralivule
1
2
Pentru george d In primul rand esti o cioara borata 2 du-te si da declaratie , scoate-l pe om Daca asa stau lucrurile Aaa stai ai dosar si nu te baga in seama , poate te baga la zdup
1
3
Va grabiti sa judecati un tanar care a avut o viata groaznica, sodomizat de catre un coleg in scoala generala, abuzat in mod repetat de catre prietenii ocazionali ai mamei sale, practic mutilat in anii de detentie.
2
4
sa se depuna plangeri imediat pentru astfel de fapte facute de niste baietasi de cartier, asa e corect
1
2
Sa ne pupi in kyuuuurr "haha 07.18"
2
1
tarfa drogata care a omorat un om pe trecerea de pieton
5
0
Ce jigodii procurorii astia - ptr asta ca dat un pumn cere arest dar pentru tarfa drogata cu coca si marijuana , nu!
4
1
Pai tot timpul este cate un grup de retardati galagiosi...
7
1
Te sfatuiesc sa te informezi mai bine asupra ultrajului .
3
3
Chiar daca persoana agresata este politist nu are relevanta,sa se verifice si conduita lui din societate conform statutului politistului,iar daca vreti s-o dati cu ultraj nu merge vrajeala pt ca agresiunea trebuie facuta in timpul sau in legatura cu serviciul si mai mult ca sigur politistul este vreun euroagent angajat in urma crizei de cadre.
4
4
sa ma cac pe voi de cocalari basiti de CT.... asa va trebuie.. acum o dati in plangeri .. pizdelor..nu mai sunteti baieti
3
12
Salut...daca chiar ai fost in sala..si ai vazut chestia asta si ai vrea sa depui marturie...te rog du te la politie si da o declaratie in acest sens....mersi
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218