REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CARNAGIU PE UN DRUM EUROPEAN: 4 MORŢI! 3 SUNT CONSTĂNŢENI!

CARNAGIU PE UN DRUM EUROPEAN: 4 MORŢI! 3 SUNT CONSTĂNŢENI!

Replica API 24 septembrie 2018 | 00:51 551

Patru persoane au decedat în urma accidentului rutier produs duminică pe DE 85, în comuna Călimănești, localitatea Pădureni, din Vrancea! La momentul producerii accidentului, a fost activat PLANUL ROŞU!

Teribilul accident a avut loc pe DE 85, în comuna Călimănești, localitatea Pădureni, din Vrancea. Printre decedaţi se numără şi un copil de 13-14 ani împreună cu părinţii lui, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime.

"Patru victime au decedat, printre care şi copilul aflat iniţial în şoc cardio-respirator. Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la spital", a anunţat ISU Vrancea.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD. Un elicopter SMURD de la Galaţi s-a deplasat la locul accidentului pentru a prelua copilul, dar acesta a murit între timp.

Copilul şi părinţii decedaţi călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa, din care a supravieţuit un al patrulea pasager, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Adjud. Din cealaltă maşină implicată în accident, înmatriculată în judeţul Bacău, şoferul a decedat iar o pasageră a fost transportată la UPU Focşani.

CE SPUN POLIŢIŞTII:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vrancea, traficul pe DN2 (E85) Focşani – Adjud s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident rutier foarte grav, soldat cu decesul a patru persoane şi rănirea gravă a altor două, circulaţia fusese oprită total la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
youtu.be tA6zEkckpI8
1
1
n-ai mai avut loc in Romania, te-ai dus sa-ti dea olandejii asistenta sociala ca-i mai buna a lor si cand colo ti-au dat bulangii la buci. Vai de sufletul tau, ma amaratule.
1
3
de unde ppm stiti voi ce a fost acolo ..drumuri proaste ca in Ro doar in Bg mai gasiti cert este ca degeaba ai zice drum euuropean daca e prost facut si prost semnalizat si intretinut si mai e si supraglomerat ce viina au cei loviti mergi p banda ta cu 50 si toy aparr unu d p contrasens
1
1
Prostii sunt prosti si pe doua si pe patru benzi!!! Ce are a face drumul cu prostia din capul unor soferi? Atata timp cat nu se respecta regulile de circulatie de baza si carnete de sofer se iau cum se iau vom avea accidente de genul acesta!!!
5
1
L-as obliga pe javra de BASESCU sa circule pe drumul ala minim o data pe saptamana. Dus si intors. intr-un second-hand fara airbag si fara ABS. Si fara target de timp - oricum ar circula, tot si-o ia, mai devreme sau mai tarziu. O parnaie de drum - aici sunt banii Dumneavoastra!
5
1
drumurile cu 2 benzi si prost marcate obosesc si pun la grea incercare atentia si capacitatile soferilor, infrastructura este cea mai importanta
6
3
drumurile cu 2 benzi si prost marcate obosesc si pun la grea incercare atentia si capacitatile soferilor, infrastructura este cea mai importanta
6
2
Locuiesc de 8 ani in Olanda, am auzit in 8 ani...cred ca 2 accidente in care a fost implicat un camion...pe timp de ceata. Treaba e simpla, daca esti bou si retard...mori ca prostul pe strazile din Romania, daca esti calm, conduci cu atuntie si REGULAMENTAR...nu mori in pula de prost, si nu omori nici nevinovati. Morala? Daca esti prost...merita sa mori. Succes in Romania...
11
5
de la putere sunt machedonii. Se va schimba candva, ceva...
4
8
Ce are etnia,cu accidentul mai idiotule.Ti-ai dracului de nationalisti ! Te sprijina astia de la putere,deocamdata.
8
13
s-a facut o crima prin intrare pe contrasens.aici nu mai e drumul de vina,sunt greseli fatale facute asumat.pacat de oamenii aia.cretinii la volan sunt tot mai numerosi in Constanta si asta din cauza ca orasul e populat cu fauna din diverse etnii tot mai tupeiste,tigani,machedoni arabi si alte corcituri josnice..oras de cocalari si manelisti in procent covarsitor.
29
6
O Doamne, un cutremur va urma
6
3
M-am saturat de retarzi care nu stiu sa conduca!!!!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102