REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A fost confirmat PRIMUL CAZ DE WEST NILE la Constanţa

A fost confirmat PRIMUL CAZ DE WEST NILE la Constanţa

Replica API 30 august 2017 | 00:55 348

A fost confirmat primul caz de encefalită West Nile la Constanţa! Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 70 de ani, din Constanţa, care s-a internat iniţial cu enterocolită, iar ulterior a fost suspectată de encefalită cu West Nile. Au fost recoltate probe care au fost trimise la Institutul Cantacuzino, rezultatul sosind marţi, 29 august.

"A fost confirmată suspiciunea de encefalită. Rezultatul în cazul pacientului a sosit azi (29 august - n.r.), fiind pozitiv pentru infecţia cu virus West Nile. Evoluţia strării de sănătate a pacientului este bună. S-a luat măsura impunerii unor restricţii la donarea de sânge pentru zona din care provine pacientul. Din fericire, pacientul este bine", a declarat, pentru "Replica", şeful Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa, Constantin Dina.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/alerta-la-constanta-a-aparut-tantarul-care-transmite-meningita-west-nile-328665/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentariile, apara-n ?, comentariile, cred ca, convine, nu-i, celuilalt, reclamatii, comentarii. Sa nu mai vobim de virgule si sintaxa.
0
0
Va rog in comentarile dumneavoastra sa nu mai aparan diverse cuvinte urate, altfel comentarile dumneavoastra nu vor mai fi postate. Daca cineva ar scrie ceva urat despre voi cretca nu va covine. Ce nu-ti place tie nui place nici celuilant. Cei care apar in presa au facut reclamati, asa ca va rog sa nu mai scrieti comentari urate, ce inseamna asta ?!.......!?
0
1
Autoritatile locale dece nu dau cu insecticide ?Ce asteapta?
2
0
Asta e tantarul crescut de simonica noastra.
0
3
Tu daca esti idiot asa iti pui si numele la comentariu! Bazaconie bolnava e ma-ta ca te lasa pe net!Pe tine,pe ma-ta si intreg neamul tau daca aveti unghii si pielea ca alea din foto nu va inteapa tantarii ci,doar se caca pe voi de sila!
1
1
Asta esti tu in poza ma fmm de spart.Fugaresti tantarii noaptea...
4
2
tantaru meu sta legat in grajd.
1
4
Pentru idiotul ala de spune de unghiile urate : bolnava e ma-ta cu toata familia ta !
6
4
Ce unghii urate se vad in imagine! Si descuamari ale pielii! Persoana aia care tine tantarul e deja bolnava.
4
3
Intepatura de tantar trebuie evitata pe cat posibil
3
0
Anuntati-o pe simona halep sa mai stea pe la us open,eventual ca menajera la hotelul unde s-a cazat,si sa nu vina la constanta ptr ca stim cat s-a ferit ea de tantarul Zika si acum da de ta-su -west nile! E pericol simonica daca te inteapa west nile asta!Te adoarme in meci si pierzi ca in finala cu muguruza! a,ba nu!simonica tu ai deja tenul bubos-acneic asa ca nu te mai inteapa west nile sa nu se i-a si la el microbii! Deci poti sa vii acasa,sharapova tocmai ce ti-a aratat drumul!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218