REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A fost depistat agresorul de la Cobadin. Vezi cum s-a petrecut evenimentul

A fost depistat agresorul de la Cobadin. Vezi cum s-a petrecut evenimentul

Replica API 11 martie 2013 | 00:00 154

Spirite încinse la Cobadin! După ce un individ beat a încercat să spargă biserica din localitate pentru a fura cutia milei şi apoi un autoturism, urmând ca o bătrână de 80 de ani să fie legată şi să i se devasteze casa, iată că un nou evenimnt loveşte. De data aceasta este vorba de un scandal mai vechi, care mocnea între membrii unei familii. Mai exact, este vorba despre doi cumnaţi, unul din Contanţa, celălalt din Cobadin, dar care nu prea se aveau la suflet, scandal ce s-a lăsat cu înjunghieri şi spitalizări.

Costel Avasiloaiei (din Constanţa) şi Silviu Ionuţ Atovaloaiei (din Cobadin) se aveau precum şoarecele şi pisica, războindu-se şi prin Constanţa de câteva ori. Duminică, însă, Costel Avasiloaiei a plecat la Cobadin pentru a-şi vizita socrii, unde s-a întâlnit şi cu cumnatul lui. Din vorbă în vorbă spiritele s-au încins şi conflictul s-a terminat cu un apel la 112, cei doi fiind săltaţi de oamenii legii. După ce au fost audiaţi, Costel Avasiloaiei şi-a sunat un văr din Valu lui Traian pentru a-l lua cu maşina, respectiv un Matiz, în ideea de a-l duce la Constanţa. Numai că, drumul către casă a fost deviat, acesta ajungând la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În timp ce se deplasa, Matizul a fost blocat în trafic, pe raza localităţii Cobadin, în zona PECO, moment în care un individ a ieşit şi a luat şoferul Matiz-ului la pumni. După ce şi-a făcut "norma" a trecut şi la pasagerul din partea dreaptă, respectiv la Costel Avasiloaiei, pe care l-a înjunghiat în cap, după care şi-a luat tălpăşiţa. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată. La scurt timp, poliţiştii au reuşit să dea de urma agresorului, fiind vorba de Gică Daniel Tănase, care a fost reţinut, urmând a se hotărî dacă va fi prezentat organelor abilitate cu propunere de arestare. Chiar dacă agresorul, Gică Daniel Tănase, nu are nici o legătură cu conflictul dintre cumnaţi, circulă zvonul cum că acesta ar fi fost pus să-l ciomăgească pe Avasiloaiei. "Principalul suspect în cazul agresării tânărului de 22 de ani, din Cobadin, a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia, în această dimineaţă, ora 08.30. Cercetările sunt continuate de către ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie făcute propuneri legale în consecinţă. Reamintim că la data de 10 martie a.c., ora 17.40, poliţiştii din Cobadin au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii, un bărbat din Constanţa a fost victima unei agresiuni fizice, acesta fiind înţepat de mai multe ori cu un obiect înţepător-tăietor. În cauză a fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti care s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.", spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218