REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

A fost deschis patinoarul de la Casa de Cultură! VIDEO

A fost deschis patinoarul de la Casa de Cultură! VIDEO

Replica API 28 noiembrie 2019 | 14:36 1928

Patinoar modern, căsuțe de lemn cu produse tradiționale de sezon și multă turtă dulce. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii Târgului Sărbătorilor de Iarnă, în zona Casa de Cultură.

Copii şi adulţi - sunteţi invitaţi să vă distraţi! Patinoarul a fost deschis şi este deja plin!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e rusine ca putem numi asa ceva patinoar, e ca un lighean mai mare
4
0
Ce preturi de inchiriere au pe acolo?m as duce de dragul copiilor...
1
2
Pfff frate ditamai orasu port si oras turistic si are un patinuar , cat 10 cazi lipite !!! Si inca nu s-a luat vacanta...v-a fi inghesuiala , exact ca-n autobuzele noi . Megeti la Cluj sau Oradea...plin de lumini , case impodobite in exterior cu luminite , oameni veseli si fara nervositate continua . Asa molcomi cum sunt ardeleni , sunt cu zeci de ani inaintea Constantei .
12
0
au mutat caricatura asta de orice dar nu patinoar de la city la casa de cultura, gheata jenanta rau ca si cea de la vivo de altfel numai rulouri de gheata. Oare cand era patinoar la Arenele romane de ce era gheata buna, iar la parcul elevilor era mare si la fel de bun
16
1
Bai nemultumitilor:era mai bine daca nu facea...sunteti niste jeguri, nu va ganditi la copii?Ei se bucura si dovada sunt ei ca si numar.Stati acasa daca nu va convine si numai carcotiti atata.Lasati copii sa se bucure.
8
18
La ce oras bogat suntem,cine nu se simte sa nu comenteze,asa lighean inghetat meritam?
19
5
Se merge blat, vor sa dea tun imobiliar , vor sa fure palatul copiilor . Se bat gastile lui Vergil Chitac cu gasca lui Fagadau pt primarie ca sa jupoaie palatul copiilor !
15
6
Patinoar ridicol de mic, preturi de te jupoaie. Cu zecile de milioane de euro care intra annual in Primaria Constanta se putea face ceva serios. Unde sunt banii orasului bugetarilor hotomani? Milioane de euro furate prin salarii immense si prime necinstite si nemeritate. Am votat USR si PNL sa va taiem salariile bugetari imputiti.
17
12
mic si inghesuit exact ca traficul din oras nici nu vreau sa ma gandesc ce ambuteiaje vor fi acolo cand iau copiii vacanta ... bravo mai primare esti un om de toata isprava!!!
26
4
Negoita ai mare grija ca esti furat si santajat la capu gol de femeiile care te satisfac sexual. Ai pus toate zdrentele si panaramele in functii de conducere
6
3
Cu toata stima...asta este o aratare de patinoar...si niste preturi de restaurant respectabil la tarabe
30
6
Acum sincer, decat asemenea pocnitoare de patinuar, mai bine lipsa.
26
6
Manelele mai sunt acolo ? la casa de cultura ?
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369