REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A fost deschis Tărâmul Magic în Parcul Tăbăcăriei. FOTO/ VIDEO

A fost deschis Tărâmul Magic în Parcul Tăbăcăriei. FOTO/ VIDEO

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:10 779

În Parcul Tăbăcăriei din Constanța, mii de oameni s-au adunat la dechiderea renumitului Tărâm Magic al Crăciunului, sâmbătă, 8 decembrie a.c, începând cu ora 17:00.

Edilul municipiului Constanța, Decebal Făgădău se află printre cei prezenți adresându-le câteva cuvinte. Lumea efectiv se calcă în picioare pentru a urmări spectacolul susținut de Gașca Zurli și de Teatrul Căluțul de mare.

Tot în această seară se vor aprinde luminițele și se vor deschide atelierele lui Moș Crăciun.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu inteleg k nu poti atrage nici un mare investitor on CTA,dar pune mai primare FAGADAU transport in comun.Autobuzele spre obor circula de jale.Unul pe ora!!!! Daca mai era primar MADAGASKURU toate mergeau ZEIST
2
1
Ciuma Rosie f..e tot ce prinde in cale.
5
1
Am crezut ca le-am vazut pe toate, dar m-am inselat. Primarul a coborat in desuet si shushanea , iar cei care au castigat proiectul, sunt escroci sau lautari, diseuse sau animatoare. Maaaaai..Ce dracu cautati voi pe acolo???Asta e pentru copii??Mars de aici!
17
0
Care parc? Si nu o vad pe madam Martin! Fara ea ...
6
1
Si cu costumele alea oribile vreiti sa vina copiii in parc si sa le placa babele alea obosite care fac pe zanele?Ati innebunit sau credeti ca acesti copii sunt insuficienti?Si kktii din parc, si aerul de balci, de iarmaroc, vaaaaaaii!
16
0
Urmaza taramul magic al blocurilor machidonesti construite in parcul tabacarie
14
4
Lady in red de la dorohoi e vrajitoarea parcului, ce lingusitoare, a fost intotodeauna pe langa cei in functii.
19
0
Botosani.Baa Botosaniu e lux,va dau lectii moldovenii.Botosani are 10 parcuri,intretinute.Tigani,machidoni,jeg,ghetou in centru zero parcuri aia aveti.la voi va fura aia ca pe prosti cu zero rezultate.
12
0
daca esti fan PSD si esti trecut de 60 de ani... lasa-ne
7
0
Fara cohones!
9
0
Pacat....Constanta , acum , rivalizeaza decat cu Tandarei sau Buzau , ca aspect , ingrijire sau in genere , civilizatie , in loc sa fie rivali , cu un Cluj sau Timisoara...
12
0
Un jeg de primar ales sa-l scape pe Mazare tocana africana si Porcu nicusor
13
0
Un mediocru. Mediocrilor le este frica de oamenii puternici, de valoare.
15
0
era vorba despre Taramul Jalnic al Craciunului, a fost o greseala de tehnoredactare - adica copy paste si pentru o clipa ne-a dus cu gandul la un oras civilizat din Europa.
14
1
Jale in acest ghetou ..
21
0
Dar pe cine sa votezi? Toti sunt pe capatuiala...din pacate!
14
1
Incearca sa prosteasca cat mai poate dar mai sunt foarte putini pe care poate sa ii prosteasca . Orasul Constanta arata jalnic , mizerie foarte multa lipsa de interes pentru un oras care candva era un oras de fala . Constanta a ajuns la nivelul oraselor botosani , tulcea , vaslui , drobeta tunu severin , si asa mai departe . Un oras neatractiv . Locuri de parcare nu sunt suficiente pentru loclnici nu mai spun pentru turisti . Un oras care se vrea oras turistic are o groaza de lipsuri . Ar fi multe de spus dar sper ca la alegerile viitoare cetateni se vor mobiliza si vom scapa de PSD-isti .
26
0
In loc sa se imbunatateasca s a inrautatit fata de anul trecut. Bai impotentilor? Aia e sonorizare? Gajaie toate difuzoarele. Cel putin bine ca nu l am auzit bine pe primarul popica. Ca asta a facut tot mandatul lui. A umplut Constanta de popici.
21
0
Fagadau e stapan peste Taramul magic din henri coanda.Acolo sunt numai printese si printi.Din cand in cand mai intra peste ei mascatii cu bagheta magica sa le ia amprente.Apoi basmul continua cu printesele la produs si printii la parnaie.
38
0
Un gunoi de primar un gunoi de presedinte. Cj sa ne pipi pe psd
25
1
Primarul a venit de la psd cu ciuma rosie dupa el pe scena, sa ne arate vrajitoarea daca nu suntem cuminti si nu votam cum trebuiie.
27
0
Ce fata de prost are fagabou asta. Ti ai dreaq cu cine la ales hoti si koorve
26
5
Bravo PSD bravo fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
6
46
popor incult, fara nici un fel de idee de viata, coruptie cat cuprinde, popor caruia ii place sa devina propriul circ, ce vreti ma voi de la voi? Multi habar nu aveti de ce v ati nascut. Va meritati soarta, orasul, politicienii, si aia care va prostesc an de an sa tineti capul jos si sa mancati firimituri. In locul multora din judetul asta m as fi spanzurat de mult.
25
4
Da ciuma rosie e cu don primar la psd?
23
3
incet-incet actualul primar o ia pe urmele fostului mascarici
32
2
Stai jos, nu ai inteles nimic. Traiesti degeaba
8
4
darama ba garajele de la poarta 4 parcham pe spatii verzi ca efectiv nu avem unde !!!! Garaje multe ... cu muraturi tuica ateliere de reparatii curent furat de la stalpi !!!!!!
23
0
Fagadau si-a prezentat maturitatea cand a dat doua sute mii euro pe trei toalete . De atunci totul e de kkt.
37
0
Initial am crezut ca am scapat de un primar mascarici, dar cacalau asta e de departe cel mai mare maimutoi pe care a putut sa-l aiba Constanta. Un circar penibil si mincinos jalnic
38
1
dl primar, parcari in orasul asta, cand?
34
2
Nu verifica nimeni pe ce se dau banii astia la asa ceva? mai primarule, ne crezi pe toti idioti?Pai acolo sunt cativa parliti si vreo doua babe in jurul lui
30
0
porumb fiert vandut de tiganii,vin fiert cu 10 paharul uaaaa escrocilor!Acelasi targ cu 10 casute amarate cativa smecherii care fac banii restul stau si se uita!
41
0
Mmmm..ce pula are gagadau....ias.da o limba
4
13
hahalerelor.....aveam cu totii asteptari foarte mari de la acest primar care trebuia ca dupa 3... ?!.... mandate ale lui mazare peste noapte sa transforme totul. atat s.a putut. data viitoare sa iesiti la vot.
9
12
Cum puteti observa, banii nostri se duc pe apa sambetei, cu susanele facute de aceleasi persoane care toaca banii de la stat de ani buni. in prim plan se vede dana vitcu, care sub paravanul clara ghiuvelechian, care cica a castigat licitatia, apare cu primarul la impartit checul.Studentii aia fac figuratie moca! PSD, ai pierdut multi votanti cu golaneala asta!
35
2
Dc nu l-ati huiduit ? Ati stat ca mieluseii si l-ati ascultat , rusine !
39
1
Locala ovidiu agent aghisan spagar abuziv opreste in trafic masini are duster si fabrica motive si daca nu dai spaga iti lipeste amenzi in cutia postala
12
1
K de obicei pb mare a locurilor de parcare
30
0
Ce fata de ginere mort are Fatalau
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367