REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A fost găsită soluţia pentru şoferii care NU PRICEP CĂ NU SE PARCHEAZĂ în faţa Gării!

A fost găsită soluţia pentru şoferii care NU PRICEP CĂ NU SE PARCHEAZĂ în faţa Gării!

Replica API 1 iulie 2017 | 01:00 702

După ani de zile de intervenţii, razii ale Poliţiei în zona Gării Constanţa şi aşa mai departe, a fost găsită o soluţie! Şoferii care nu au vrut nici în ruptul capului să priceapă că în faţa Gării nu este permisă parcarea... au de acum înainte o surpriză, după cum se poate vedea în imagini!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad ca toti se plang, unii poate fara a ajunge vreodata in zona. Numai carcotasi mocangii si pomanagii. Se fut in cur ptr 3 lei. In plm, la otopeni cand te duci, nu lasi masina in fata aeroportului sau pe pista. La gara erau cazuri cand, zona se bloca complet. O natie needucata si oligofrena.
1
1
locul ala gol o sa fie inchiriat de un makidon ..sa vanda brrrrrannzzzzzaaaaa
5
0
Ai intrat in parcarea de care vorbesti sa dai 3 lei pentru 5 minute? Dar ai iesit din ea sa vezi unde ajungi ?daca respecti semnele de circulatie. Hai! du-te pana acolo, si mai vorbim. Nu fi suparata, nu multi se nasc destepti. De fapt, pentru unii inteligenta este ceva TABU.
2
0
Alta masura idioata. Oamenii parcau acolo doar cand vine trenul. De acum unde mai parcheaza? Bine ca avem un vapor la gara care ocupa teren aiurea. Ce treaba are gara cu vaporul?
0
1
Parcarea din dreapta 3lei pe h, chiar daca stai 5 min. e mult.Astia cu sistematizarea impart banii cu parcagiul.Bagadau stii cate voturi ai crescut in sondaje cu ideea asta? Ai sa vezi, si retine ca eram PSDist!
0
0
Cea mai buna solutie , felicitari!! nu mai e tigania aia in fata . Parcare exist ain dreapta , cea cu plata
1
2
Dap, intr-un oras cu 0,3 locuri de parcare per automobil, hai sa ingradim spatii aiurea, ca acolo incurca pe cineva daca se parcheaza. De ce nu amenajati acel spatiu stimatilor? e prea greu? felicitari aveti in platou gol fara scop, dar nu parcheaza nimeni pe el... pam pam!
2
0
Ptr toti idiotii care vor parcare in fata garii va anunt ca aveti o parcare cum intri in gara pe partea dreapta!!!
5
3
Care sistematizare? Sistematizare fara o parcare publica este o sitematizare de cacat...Unde mama dracului s-a mai vazut gara fara parcare??Daca iti duci bunicu' la gara sa ia trenul pentru Oltenita unde parchezi masina pana il ajuti cu bagajele?
3
5
ati zidit soseaua? ahahahahahahahaha...
3
1
Constanta este condusa de idioti .
8
5
Orice gara NORMALA trebuie sa aiba o parcare pentru minim 30 de masini amplasata cat mai aproape de iesirea din gara. Bineinteles fara plata, asa este normal, cand vii din tren cu bagajul care este destul de greu NU este normal sa mergi 1km pana unde ai reusit sa parchezi masina.
10
4
Acum am venit de acolo. Nu ii poti suspecta pe cei care au luat masura de inteligenta. Toata zona trebuie regandita. Taximetristii si angajatii CFR ocupa si pe buna dreptate singura parcare ramasa chiar daca un destept a pus un indicator cu stationarea interzisa. Mama prostilor este gravida continuu.
13
4
O idiotenie ... putea fi marita parcarea din dreapta si solicitata o plata decenta ...
7
4
Parcarea garii i-a fost data de Mazare prietenului Ionut Barbu. Ceilalti sa se descurce
11
1
mutati gara si se rezolva prin structura prevazut in proiect totul
5
3
Pai daca sunt dobitoci!!! au facut galerie comerciala in care nu intra nimeni, acolo trebuia facuta parcare supraetajata si se rezolva problema parcarii.
14
0
Pirati care fac taxi in gara e unu care are antena de tir pe logan si el zice ca e de taxi pe ala nu il vede cineva si mai sunt vreo 2
7
2
Cat de prost sa fi sa ai asemenea idee
13
5
Cei care nu aveti unde sa parcati, va astept la Cuptorul Cu Placinte sa parcati fix in fata, cei mai ieftini mici cel mai bun mustar
16
2
Foarte tare. Si sa fim realisti......max 10 masini care aveau loc pe platou in fata garii pot parca cu usurinta si in alta parte !
13
5
O solutie de rahat, ca de obicei. Amenajata parcare, amendati idiotii cu amenzi semnificative si se face ordine.
11
6
Parcarea garii este cum intri in dreapta! Sau va place numai moca ?! Foarte buna ideea !!!
15
11
Democratia e asa, o vorba in vant. Locurile de parcare in zone de interes sunt rezervate protipendadei. Ca in democratie unii au mai multe drepturi decat altii... LOL
9
4
OK si parcarea pentru gara unde este amenajata? Orice gara normal ca are si o parcare. Sau a pregatit terenul pentru unul care vrea sa faca blocuri? Sau au inchis terenul ca sa faca parcare cu plata administrata de un machedon? Ceva nu este in regula cu masura luata.
21
6
Pai gara are parcare ? Atunci unde sa parcam ? La poarta 4 ? V-a spart capul ideea ?
18
5
felicitari cui a avut ideea
6
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218