REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A fost inaugurat noul sediu de la Permise! Şeful CJC: ‘Se economisesc bani şi timp pentru cetăţeni’

A fost inaugurat noul sediu de la Permise! Şeful CJC: ‘Se economisesc bani şi timp pentru cetăţeni’

Replica API 11 ianuarie 2018 | 00:00 279

În cursul zilei de miercuri, 10 ianuarie, a avut loc festivitatea de inaugurare a noului sediu al Serviciului Permise, de la Pavilionul Expozițional Constanța. La festivitate a participat secretarul de stat din MAI, Mihai Dan Chirică. Desigur, pe lângă acesta au fost prezenți și prefectul Constanței, Ioan Albu, dar și președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu. Nu a putut lipsi nici șeful Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto din Constanța, cms. șef Liviu Vârșă.

Nu au fost panglici și primiri cu pâine și sare, însă activitatea în noua locație a Serviciului Permise se desfășoară de la începutul lunii, inaugurarea de acum fiind doar o confirmare a alegerii bune făcute de autorități. Prezența secretarului de stat din MAI, Mihai Dan Chirică, a fost, cel mai posibil, un prilej demonstrativ către centru. Nu erau cozi, angajații își desfășurau lejer activitatea, prezența oficialilor atragând doar atenția, dar nu a fost întreruptă activitatea.

„Spațiile sunt cele adiacente, aproximativ 140 de metri pătrați și parcarea are 2.500 de metri pătrați. Parcarea va fi gratuită. Și noi, și Prefectura, și cei de la Permise ar fi fost ciudat să percepem bani pentru cetățeni. Deocamdată, este pentru 10 ani actul, dar la momentul respectiv, vom putea mări printr-un act adițional perioada. Dacă lucrurile se vor desfășura în perioada următoare normale, vom mări sau nu perioada. Se economisesc bani și timp pentru cetățeni. Nu se mai duc în zece locuri pentru a obține toate avizele, se duc într-un singur loc. Toate serviciile fiind la un loc, timpul petrecut într-o instituție este mult mai scurt”, a punctat Marius Horia Țuțuianu.

Avantajul financiar a fost remarcat de însuși prefectul Constanței, care a ținut să sublinieze faptul că noua locație, dată în folosință gratuit de CJ, scutește Prefectura Constanța de 24.000 de lei, bani care ar fi fost nevoiți să fie dați pentru chiria din vechiul spațiu.

„Avantajul pe care îl avem ca instituție: dincolo, de la 1 ianuarie, trebuia să plătim o chirie de 24.000 lei lunar către Atomo Cernavodă. Acum nu mai plătim nimic. Utilitățile vor fi aceleași. Înainte funcționam în 3-4 locuri – într-o parte erau Înmatriculările, într-o parte sala de examinare, în altă parte dădeai examenul practic. Chiar apreciez inițiativa Consiliului Județean. Spațiile sunt suficiente”, a spus Ioan Albu, prefectul Constanței.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand esti prost si nu stii sa invarti un volan si sa apesi 3 pedale face abuzuri examinatorul. M-am saturat de placa asta...ati facut vreunul din astia abuzati o plangere vreodata cuiva ? Nu , ca sunteti varza.
4
1
Tot nu va convine ma retardatilor, v-as lasa sa va calcati in picioare intr-un beci. Ce abuzuri face examinatorul, ma nenea instructoru-le, am dat examen pt 4 categorii cu 4 politisti diferiti si toti au fost cat se poate de corecti. Neam de zdrente comuniste!
6
1
Cu ce ne a ajutat asta ? Atat timp cat axaminatoru face abuzuri si da examenul numai pe pile ce efect are noul sediu?
1
9
Nimic nu se ma apreciaza in tara asta. Daca faci ceva pentru oameni sa nu mai stea la coada, sa aiba locuri unde sa parcheze cand merg la o institutie, NU E bine. Daca sunt cozi , Nu e bine!!! Bine ca se fac, ca puteau sa stea in birou si sa nu faca nimic. Multe sunt de facut, dar sa nu injuram si la lucrurile bune, sa injuram doar unde trebuie.
7
0
Cu ce ne ajuta asta? Atata vreme cat tot imputiti
4
0
ma da mai sunteti multi la taiat o ata...
2
0
S-a taiat panglica,s-a baut sampania....luati-le banii la prosti
2
0
"Emotiile care le aveam"
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614