REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

A fost inaugurată Substația de Ambulanță din comuna Mihail Kogălniceanu!

A fost inaugurată Substația de Ambulanță din comuna Mihail Kogălniceanu!

Replica API 14 octombrie 2019 | 16:51 685

Eveniment important la Mihail Kogălniceanu! Luni, 14 octombrie, a fost inaugurată Substația de Ambulanță din comună.

La eveniment, au participat președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, prefectul Dumitru Jeacă, managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa. ”Distribuirea optimă a punctelor de intervenție pentru situații medicale de urgență reprezintă un plus pentru întregul județ întrucât solicitările pentru salvarea de vieți omenești pot fi gestionate cu mai multă rapiditate, cu mai multă eficiență. Îi felicit și pe această cale pe toți cei implicați în această importantă acțiune, pentru efortul de a înființa această substație de ambulanță și sper să poată contribui constant la îmbunătățirea calității vieții pentru întreaga comunitate!”, a spus Dumitru Jeacă.

”Prin acest proiect strategic pentru județul Constanța se are în vedere scăderea timpului de reacție, iar intervențiile vor fi mult mai practice și operative. Un alt factor semnificativ îl reprezintă chiar și poziționarea acestei substații în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, unde, de asemenea, există și baza militară NATO. O distribuire cât mai uniformă a acestor substații crește calitatea actului medical, facilitând accesul cât mai rapid al pacienților la unitățile sanitare. În curând, pentru a veni în sprijinul locuitorilor, Consiliul Județean Constanța, va înființa un centru de permanență multifuncțional, în localitatea Mihail Kogălniceanu, centru ce va fi în subordinea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Mulțumesc tuturor factorilor implicați în acest proiect benefic locuitorilor județului. Mult succes tuturor!”, a transmis, la rândul său, Horia Țuțuianu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta cu subtirimea taliei care nu are nimic in comun cu bunul simt am vazut noi cum se aplica la asistentul sef Onea. O nesimtinta care sta mereu cu biroul incuiat si care habar nu are pe ce lume e! Domnule manager cand inlocuiesti nevasta noaptea pe la Midia vino la program. Apropo cate parafe are sotia... Ne apropiem de finalul fericit cand urmeaza sa dati socoteala.
16
2
Doctorita lu peste care consulta la telefon si niciodata nu o gasesti si iti da o reteta asistenta. Mare medic de familie si in Navodari si in Constanta si la Midia si la salvare. Nu se mai satura de bani. El mai e cum mai e da ea e dracu gol a stricat si pe el si pe fisa. Ea si cu masa o nebuna ca si ea invelite in plastic cu haine de doi lei si fite de restu pana la miliarde.
22
6
Priviti atent la ce nimica are Badescu! Fiecare poza vorbeste de la sine, un handicapat, oligofren. Si cand zambeste sau rade zice cat este de tampit. Un retardat fara nici o valoare! Doamna sotie de manager frustrat pus de partid pe scaun ai mult timp liber daca scrii comentarii pe aici. Mai bine iti vezi de locurile de munca la care esti doar platita ca de facut nu faci nimic. Sunteti o jignire pentru tot sistemul medical! Niste jeguri!
26
9
Este foarte trist. Catre dna Oana Fantaneanu, Alina Vasilache, Marieta Ticoi: Va doriti a fi Mari Doamne, Mari Profesioniste, dar adoptand un asemenea limbaj suburban in postarile si mesajele dumneavoastra aratati contrariul. Egoismul, frustrarile, devierile comportamentale sunt cele care va caracterizeaza. Degeaba ati dat bani la psihoterapeuti. Foarte trist. Subtirimea taliei nu are nimic de a face cu bunul simt. Dumnezeu sa ne ierte pe noi toti pacatosii! Amin!
8
28
Madam Dogea Lica cauta sa tina de locu de munca si o linge pe obeza de la economic aia in rosu de zici ca e imbracata cu o husa de camion. Jos cu voi tembelilor sunteti niste hahalere fara scrupule. Badescule iar te folosesti de masina saj sa iti cari bastardu la scoala. Exista dovezi multe si urmeaza sa le primeasca si ministrul care vine poate asa scapa sajul de tine si de haita ta nulitati.
35
4
Ce cauta aceasta Lica la inaugurare?
36
4
Nu a facut suplimentare de posturi pentru microstastie. A luat posturi eliberate si le-a mutat. Tot atatia oameni sunt! Niste minciuni electorale!
35
8
Degeaba! E degeaba! Poti sa stai si in maini si in limba Badescule tot te vei duce dracu cu sleahta ta de analfabeti in frunte cu sufana si radu si curve in frunte cu onea. Esti o catastrofa in frunte cu nevastata! O nulitate in frunte cu partidul care te a pus sef! Un nimeni in frunte cu toti care te ling in cur! Ai grija de sotie ca incepe sa faca scandaluri sexuale pe la midi a si medicaveru abia asteapta sa o zboare.
32
12
alegerile,nu...nenorocitilor!
34
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218