REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A fost înfiinţat Partidul Neoliberal. De la Constanţa, liderii sunt Şagău şi Dinu

A fost înfiinţat Partidul Neoliberal. De la Constanţa, liderii sunt Şagău şi Dinu

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:12 1150

Fostul membru ALDE Mihai Şagău anunţă că alături de alţi colegi a pus bazele unui nou partid - Partidul Neoliberal. "Noul partid liberal a fost fondat în urma unor discuţii între mine şi Cătălin Beciu şi alţi liberali pur-sânge, practicanţi. Pe 10 aprilie am plecat din ALDE, am lucrat la statut cu noii şi vechii colegi, unii din vechiul PNL, alţii noi în politică, majoritatea navigatori şi oameni de afaceri. Dobrogea, Vrancea, Brăila şi Galaţi - zona coordonată de mine ca prim vice - a avut 43 delegaţi prezenţi, şi avem şi un vicepreşedinte pe ţară din Mangalia, Costel Dinu", a declarat Mihai Şagău.

"Avem o echipă puternică, bine închegată, pe structura fagure, orine poate fi înlocuit în caz de maximă necesitate de un coleg cu calităţi similare. Putem face analogie cu armata de nemuritori ai imperiului persan, păstrând proporţiile desigur. Nu avem nici o fosilă printre noi, nici un om pătat sau compromis într-un alt partid înainte. Majoritatea membrilor sunt oameni noi, care nu au mai făcut politica dar cu profil liberal autentic", a mai declarat Şagău.

Delegaţii de la Constanţa care au participat la Congres: Sali Genghiz Timur, Petrişor Diculescu, Iener Seit, Romeo Badalachi, Ovidiu Şagău, Elena Şagău, Cristian Vrânceanu, Eduard Văleanu, Mihai Roată, Nicolaie Roată, Costel Popa, Mitrian Panita, Laurian Burnescu, Costel Dinu, Petre Cernea, Iulian Pleşoianu etc.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Promitator inceput. Multi au invatat principiul stafetei valorii si-al bunului simt. Cu credinta si cu dragoste veti reusi. Felicitari si inspiratie in oferte cetatenesti, culturale si politice. Recomandari speciale pentru Ovidiu, Mitrian si Laurian.
4
2
Vad ca ai adus numai elita in acest nou partid, mai ales familia.... Sper sa iti iasa de data asta
3
2
Iti sta mintea in loc cati analfabeti poate pacali homosexualul asta...
2
2
Partidul Nulitatilor Absolute. Pe zi ce trece vad din ce in ce mai multi ... Daca asta este politician emigrez
4
4
Navig de 8 ani la Sagau si nu mi-a cerut nimeni nici un leu! Am castigat bani frumosi si am avut contracte cat se poate de decente. Bravo Mihai! Chiar ma gandeam sa nu mai merg niciodata sa votez. M-am razgandit!
4
4
Felicitari Mihai, frustratii de mai jos rod coatele prin birouri la stat. Navigam de 10 ani cu tine si nai cerut o boaba. Lasai pe PSD-ii frustrati sa manance rahat in prostia si hotia lor
3
2
o sa vina mossad dupa tine ca ai vrut s-o violezi pe merkel in lucerna
1
3
Asta vrea sa ne conduca sau sa ne manance?
4
3
Mi.ar placea sa comenteze doar cei care l.au cunoscut pe Mihai Sagau. Daca l.ar fi cunoscut macar putin nu ar fi aruncat cu mizerii ieftine in el. Este un om integru, care are coloana vertebrala si care isi doreste sa schimbe ceva in tara asta.
5
4
pune mana si slabeste ca vine craciunul
5
2
Sagaule...tu te crezi curat? Pai cum poti sa debitezi asemenea vorbe...cand tu ceri spaga la navigatori? Chiar ai tupeu omule....chiar nu te privesti in oglinda?
4
5
of Doamne , daca ar durea prostia ... cum s-ar tavali si suina de mai sus care se tot da mare prieten cu suina impuscariata ... Tot zicea Ion ca e in familie ...
8
4
Bai dar voi nu aveti limite bai fratele meu pana unde poate sa mearga tupeul si nesimtirea, pai mai retardule care esti retard...tu nu te vezi cat esti de penibil???
5
4
In familie, coane Sagau. Ciolanul e gustos
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614