REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost lansat trailer-ul noului film „Fast &Furious 9“ în care apar John Cena şi Cardi B

A fost lansat trailer-ul noului film „Fast &Furious 9“ în care apar John Cena şi Cardi B

Replica API 17 aprilie 2021 | 00:00 1268

"F9", noul lungmetraj din franciza "Fast & Furious", a dat miercuri primul semnal de lansare pe piaţă, prin prezentarea unui trailer în care John Cena şi Cardi B sunt văzuţi alături de Vin Diesel, relatează EFE, citată de Agerpres.

"Unul dintre cele mai frumoase lucruri din această saga este că am călătorit în locuri minunate, motiv pentru care finalul trebuie împărţit în două filme. Mai rămân multe locuri de văzut", a asigurat Diesel într-o întâlnire online cu EFE, pentru a prezenta această avanpremieră.

Cele trei minute ale trailer-ului arată şi întoarcerea unor figuri cunoscute ale seriei precum Charlize Theron, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Ludacris, Michelle Rodríguez şi Sung Kang.

La această distribuţie s-a alăturat şi fostul luptător John Cena, care îl interpretează pe Jakob Toretto, un asasin care este şi fratele lui Dominic Toretto (Vin Diesel) şi care o va avea ca aliată pe Cipher, interpretată de Theron.

În roluri mai discrete, cel puţin pentru moment, responsabilii au confirmat participarea la film a artiştilor latino Ozuna şi Cardi B.

Noul lungmetraj, numit simplu "F9", este prevăzut să fie lansat pe 25 iunie 2021, după ce premiera iniţială a fost amânată anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

Ulterior va fi lansat şi cel de-al 10-lea film din serie, care va avea două părţi, a confirmat Diesel, în care protagoniştii vor continua să călătorească în alte colţuri ale lumii. Londra, Tokyo şi America Centrală par să fie locaţiile alese pentru curse trepidante cu maşinile într-o nouă misiune.

Franciza de acţiune este considerată una dintre cele mai profitabile de la Hollywood, mai ales datorită abilităţii sale de a integra noi vedete în filmele sale.

Cele opt filme din saga "Fast & Furious", plus spin-offul "Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw", au avut încasări în întreaga lume de 5,891 miliarde de dolari, potrivit datelor portalului de specialitate Box Office Mojo.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108