4.4° Constanța Lun., 5 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6203
4.4° Constanța Luni, 5 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6203

A fost PRINS CRIMINALUL cu CAGULĂ din CORBU, care a violat o fată și i-a OMORÂT tatăl

Replica API 2 iulie 2021 9993

Ministerul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că presupusul criminal de la Corbu a fost prins și este audiat la poliție în cazul crimei care a îngrozit comuna Corbu.

”Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins! Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a anunțat Bode.

Potrivit informațiilor noastre, individul are 29 de ani.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Ce spune MAI

”În această dimineață, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.

Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani. Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din echipa de cercetare fac parte polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a transmis MAI.

Reamintim că vineri dimineață a fost măcel în localitatea Corbu, din județul Constanța! Scene de groază au avut loc într-o casă. O fată de 20 ani, din Corbu, reclamă faptul că o persoană cu cagulă ar fi intrat în casă, în jurul orelor 4:00 dimineața, și ar fi violat-o.

Aceeași persoană l-ar fi înjunghiat pe tatăl minorei care ar fi decedat. Potrivit informațiilor noastre, autorul este căutat și se fac cercetări.

Bărbatul a fost aproape decapitat!

Potrivit unor cunoscuți ai familiei, ceea ce s-a întâmplat în casă pare desprins din filmele de groază. Se pare că a avut loc o adevărată luptă în respectiva locuință, persoana omorâtă fiind în casă cu soția și cei trei copii ai lor. Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați. Persoana omorâtă, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită cu o mână amputată, tăiat la gât, persoane apropiate familiei precizând, pentru Replica, că agresorul a fost la un pas să îi zboare capul.

Citește și:MĂCEL într-o casă din CORBU: TÂNĂRĂ VIOLATĂ, MAMA cu TĂIETURI, TATĂL aproape DECAPITAT!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

violatorii sau inmultit, s au specializat si nu au frica de nimic, puscaria e locul de odihna al lor , se pregatesc pentru viitor!
13
0
Va salut dle Titei Marius Gabriel si ma aplec in fata dlui Teliceanu Viorel Gabriel...Prietenii stiu de ce !
6
2
Numai nenorociti pete tot. Inpuscat asa trebuie
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188