REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A fost RESPINS proiectul lui LIVIU GHEBAUR, promovat pe UŞA din DOS de FĂGĂDĂU!

A fost RESPINS proiectul lui LIVIU GHEBAUR, promovat pe UŞA din DOS de FĂGĂDĂU!

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:38 2555

Terenul public situat pe bulevardul Mamaia numărul 286 a scăpat, deocamdată, de "tranșare". Consilierii locali nu au fost de acord cu vânzarea lui către Liviu Ghebaur.

Acesta, prin firma sa Dinamic Trading Star, a solicitat, pe 5 iunie a.c., de la administraţia locală, cumpărarea unui teren situat pe bulevardul Mamaia 286, în suprafaţă de 1060 mp. Terenul e ocupat pe o suprafaţă de 876 mp de o construcţie pe care a adjudecat-o prin licitaţie publică în aprilie a.c., în cadrul unui dosar de executare silită. Cel mai probabil, Ghebaur intenţionează să dezvolte aici un proiect imobiliar. Primarul Decebal Făgădău a dat curs solicitării sale şi a iniţiat proiectul de hotărâre pe care l-a introdus pe lista suplimentară a şedinţei de luni.

Aleșii locali PMP nu și-au dat acordul, pe motiv că a fost introdus in mare grabă pe ordinea de zi și nu au avut timp suficient să-l dezbată. Cei de la PNL spun ca hotărârea nu a fost redactată corespunzător. Nici consilierul Andrei Popescu nu l-a votat, pentru că... i-a picat netul, ședința desfășurându-se online.

Decebal Făgădău

Este de înțeles atitudinea consilierilor care s-au abținut de la vot, având in vedere că proiectul lui Ghebaur a trecut rapid prin mâinile specialiștilor, dar și ale lui Făgădău, fiind introdus în ședință după două luni de la formularea cererii de cumpărare. Ca să fi trecut, proiectul avea nevoie de două treimi din voturi, fiind vorba de un teren de patrimoniu.

Mirela PASCAL

Citește și: LIVIU GHEBAUR PREGĂTEŞTE un MEGA TUN IMOBILIAR, pe MÂNA lui FĂGĂDĂU!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coardele si pestii interlopi de Constanta, care s-au apucat de imobiliare, citesc mai nou replica online? Mare trebuie sa-ti fie oftica daca te-ai apucat de cautat cuvinte prin dictionare. Ca tantra e un cuvant prea dificil pentru tine.
0
0
Aici e miros de DNA....Dupa alegeri,scapa cine poate,ca daca-i ia p'astia din primarie in ancheta...nu se stie.
2
1
Baaiii, tu chiar esti un prost. Nevasta-ta ti-a bagat-o pe gat si pe fiisa din alta relatie, ti-a mai trantit o ametita, si acum ea face naveta intre Londra si India, unde are sejururi de meditatii tantrice ! Si tu, dupa ce ca esti urat, esti si prost !
1
1
Babu care a rezolvat sa restitue ce a incasat. Fagadau plateste factura lui Babu.
10
1
E stati linistiti ca o sa se rezolve, peste noapte.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367