REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A fost semnat contractul pentru ranfluarea navei Queen Hind! Câştigător: Grup Servicii Petroliere

A fost semnat contractul pentru ranfluarea navei Queen Hind! Câştigător: Grup Servicii Petroliere

Replica API 15 ianuarie 2020 | 00:23 649

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunţă că a semnat marţi,14 ianuarie 2020, contractul privind serviciile de dezeșuare și ranfluare a navei Queen Hind și scoaterea și neutralizarea încărcăturii din interiorul navei.

Valoarea contractului semnat cu Grup Servicii Petroliere este de 19.150.000 lei, durata acestuia fiind de 35 zile de la semnare.

Durata contractului va putea fi prelungită doar dacă operațiunile nu pot fi realizate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau restricțiilor impuse de Căpitănie sau alte autorități relevante.

Procedura de selecție a început pe 31 decembrie 2019, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța invitând 9 companii din țară și străinătate, trei dintre ele depunând oferte. La o primă analiză, contractul nu a putut fi semnat, APMC susţinând că suma solicitată de GSP este prea mare, motiv pentru care procedura a fost reluată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu sigur esti un userist prost, ma rog e un pleonasm asta! In toate porturile lumii din olanda in singapore se da 1 sau 2 cartoane de tigari la piloti. V a apucat deontologia pe toti ai dreq de frustrati. Asta e o practica nescrisa. Mai bine intrebi cum unii din membri vostri de la conducere au ajuns sa lucreze la aeroportul MK, ANAF, primarie. Au dat ceva?Anunta ne si pe noi meritocratule!
2
2
La noi costa miliarde un km de sosea si se face pe hartie doar Un spital sute de milioane ptr fezabilitate si ramane asa dupa Un par infipt cu steag 80.000 Dar cat va costa o ecluza sau un mal din canal de reparat, un pod de reparat, portile de fier, sau o nava militara, un submarin nou ? Clar ca tara asta e teapa si cine mai isi face sperante pe aici o sa ramana cu degetul mijlociu Nu este in stare unul sa faca un pasaj peste calea ferata, un pod, o autostrada Vai dar ce tara frumoasa avem, mergi din cap in cap si nu ai unde sa opresti sa faci o poza Groaznic Mizerabil Hotesc Nesimtit
1
0
la vara o sa mincati hamsii si midii cu gust de miel
4
1
PNL a venit cu doi specialisti de la UMC facultatea fantoma unde sunt obisnuiti sa treaca toti retardatii pe shpaga. O sa faca acelasi lucru si aici. Amandoi sunt niste habarnisti pusi sa semneze toate idiotenile mafiotilor inca acolo. Hai sa vedem care intra in caca primul? Muie PNL!!!!!!!!!!!!
5
1
Ai dreptate Titi dar ai uitat sa spui ca piloti astia valorosi nu prea tin cont de sfaturi si pun vapoarele sau avioanele im pericol.Ai auzit de ADRIAN IOVAN ?,si ala a fost printre cei mai buni piloti romani si a zburat cu toate ca a fost avertizat sa nu o faca dar meseriasul nu asculta de nimeni si asta a tinut pana in ziua aia cand s-a prabusit cu avionul in munti.
3
0
V-am spus de la inceput ca va castiga GSP, dar la bani mai multi. Viorel Panait l-a eliminat pe comandantul Idu, s-a asociat cu Comanescu faliment GSP si si-au pus un director de paie si foarte ascultator - Costelush Stanca PNL - care le raspunde la comenzi. Catelush Stanca si Danutz Tivilichi mainouliberal sunt cuplul de aur care va veghea la binele famigliilor Comanescu si Panait. Oricum DNA nu are voie sa se ia de ei si nici de liberali, asa ca raman doar comentariile noastre.
6
7
pentru vechea conducere, devine ieftin pentru Costelus Panait. Felicitari, fucktards, sa va mai voteze pulea si prostii. 4 milioane de euro sa scoti ciurucul ala care nu valoreaza 500 de mii si pe care armatorul a dat-o ca abandonata. Ce sa zic, smecherie. Si cu traforajul daca o taiau si o scoteau pe bucati, nu iesea la banii astia!
10
7
Daca lui Coma de la GSP nu i mai merg furaciunile cu platforme, s a apucat de oi moarte. Atentie celor care mananca la cantina lui din Dana 34 ca o sa apara preparate din oaie.
12
5
E printre cei mai bun pilot care al are romania
1
11
Pana la vara poate termina ...
6
6
dar de ce nu spuneti nimic de acel pilot care inca face manevre in portul Midia ? de ce domnilor ziaristi nu va interesati de spagile primite de pilotii din porturile romanesti? de ce nu spuneti cum coboara plini de cartoane de tigari de la nave? ia urmariti voi pilotii si o sa vedeti !!!
17
4
fiecare columbel gsp pe limba lui piere, a intarziat si habar nu are de ce probleme se va lovi,acuma este alta paguba decat acum doua luni
11
7
Suma mare casa le dea lor la colt din bani . Adica crestem pretu dar la colt imi dai din bani . Asa nerge tara romaneasca
8
6
Abeee, pentru un milion de euro o scoteam noi, bucata cu bucata si dadeam pastrama de oaie la juma de pret.
8
7
Oricum, era felia lui gsp. Ce licitatie? Se stia din prima cina va castiga..sictir!
25
7
Proiectul cu oile
1
4
ca e apa prea rece si bate vantul. 35 de zile ? 35 de mii de mui !!!
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218