REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A fost semnat contractul pentru transportoarele Piranha V

A fost semnat contractul pentru transportoarele Piranha V

Replica API 13 ianuarie 2018 | 01:02 432

Moment important pentru armata Română. Ministerul Apărării a semnat, astăzi, cu americanii de la General Dynamics contractul de achiziţie pentru 227 de transportoare blindate Piranha V. Acestea pot executa misiuni în orice zonă de relief, indiferent de condiţiile meteo.

Potrivit contractului, primele 36 de transportoare vor ajunge anul acesta în România şi vor fi cumpărate din Elveţia, iar restul de 197 vor fi produse la Uzina Mecanica Bucureşti.

„Anul acesta, în România vor ajunge primele 36 de transportoare din cele 227, din care șase vor fi produse în România la Uzina Mecanică București. Contract extrem de important, care duce la înzestrarea Armatei, întoarce în industria de apărare o sumă consistentă, care va putea duce la relansarea unei întreprinderi de tradiție din domeniul industriei de apărare și mă refer la Uzina Mecanică București”, a declarat Mihai Fifor, ministrul Apărării, scrie digi24.

„Mulțumesc celor din industria de apărare, care au avut răbdare și nu au distrus acea fabrică. Au suferit și au păstrat-o pentru a avea astăzi cu ce să ne mândrim, că avem ce pune pe masă la un asemenea nivel de colaborare. Felicitări, succes”, a declarat Mihai Tudose, premierul României.

Costul total al programului este de aproximativ 895 de milioane de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce aveti cu armata? cu ce impuneti respect vecinilor? cu draknea si firea? cu kurvele de prin spania, italia? idiotilor! daca pica noto maine si vin ruii, ce faceti? ca o sa va tufa femeile . probabil ca o sa vreti. ce idioti sunteti. oricum, daca nu se cumpara arme, banii ar fi fost smekeriti cu diverse. nu va luati de armata fraierilor. si da, cu sua ca cu europenii care stau capra la rusi pt gaze nu tee poti baza
0
0
Ai dreptate,sintem sclavii americanilorsi nato. Nu dupa mult timp,o sa ne lase si ceidinnato ib fundul gol in bratele tarilor vecine ,asa cum au facut, englezii, dupa al doilea razboi mondial.Pacat de natia noastra ...
0
0
La arme cu frunze si flori....de fapt la prastii si bete .Armele prezinta deficiente
1
1
Suntem sclavii anericanilor, a europei...si a serviciilor
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218