REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost stabilită data reluării sezonului din Premier League!

A fost stabilită data reluării sezonului din Premier League!

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1015

Premier League revine pe 17 iunie, cu meciurile Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal. Anunțul a fost făcut de Telegraph, după o ședință desfășurată astăzi cu toate cele 20 de cluburi din prima ligă engleză.

După cele două meciuri de pe 17 iunie, sezonul curent din Premier League va continua cu duelurile din etapa 30, programate pe 20 iunie și transmise în direct și în exclusivitate la Eurosport.

Arsenal, Manchester City, Sheffield United și Aston Villa erau singurele echipe care disputaseră numai 28 de meciuri, înainte ca pandemia să întrerupă fotbalul din Anglia. Așadar, cele 4 echipe își vor juca meciurile restante pe 17 iunie, astfel încât etapa 29 să înceapă cu același număr de dueluri disputate în contul fiecărei formații.

Meciurile se vor disputa fără spectatori, urmând să se stabilească dacă echipele vor juca pe stadioane neutre sau vor rămâne pe propriile arene.

Premier League revine pe 17 iunie

Echipele vor avea la dispoziție 3 săptămâni de antrenamente normale înainte să aibă loc partide oficiale.

Ieri, oficialii Premier League au transmis că "echipele se pot antrena acum ca un grup complet și pot să facă tackling-uri, însă trebuie minimizate contactele care nu sunt necesare. Prioritatea Premier League este sănătatea și bunăstarea tuturor participanților".

Cluburile s-au întors săptămâna trecută la antrenamente cu grupuri de maxim 5 jucători care putea să se pregătească timp de 75 de minute, respectându-se distanțarea socială. Au avut loc deja mai multe serii de testări pentru coronavirus iar aceste testări vor continua de 2 ori pe săptămână până la reînceperea campionatului. Până acum,

Premier League a fost suspendat la începutul lunii martie, rămânând să se dispute 92 de partide în lunile iunie și iulie.

Patru cazuri noi de coronavirus în Premier League

Patru cazuri noi de coronavirus au fost depistate după noua rundă de testare în Premier League. Cei infectați provin de la trei cluburi diferite.

Au fost efectuate 1.008 teste luni și marți iar o a patra rundă de testare va avea loc joi și vineri când în jur de 60 de persoane de la fiecare club vor fi testate. Nu se știe încă dacă noile teste pozitive provin de la jucători, staff sau ambele - sau dacă testele pozitive sunt de la persoanele care au fost depistate pozitiv în prima rundă și s-au întors după ce s-au autoizolat șapte zile.

"Premier League confirmă că luni 25 mai și marți 26 mai au fost testate 1008 persoane pentru COVID-19. Dintre acestea, patru au fost depistate pozitive de la trei cluburi diferite. Jucătorii sau membri ai staff-ului care au fost depistați pozitivi se vor autoizola pentru șapte zile. Anterior, între 19 și 22 mai au fost testate 996 de persoane pentru COVID-19, dintre care două au fost depistate pozitiv de la două cluburi.", se arată într-un comunicat al Premier League, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108