REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A FURAT o DUBĂ plină cu legume şi a ABANDONAT-O pe bulevardul MAMAIA

A FURAT o DUBĂ plină cu legume şi a ABANDONAT-O pe bulevardul MAMAIA

Replica API 8 septembrie 2020 | 00:00 6093

Ingeniozitatea hoţilor depăşeşte uneori imaginaţia oamenilor de rând. În plină criză generată de pandemia de coronavirus, de „suferit” au avut şi infractorii care s-au trezit bruc că nu mai au ce „bufuri” să dea şi astfel, au fost nevoiţi să se reprofileze pentru a putea supravieţui. Drept urmare unii dintre ei au ajuns să fure tot ce prind, inclusiv autovehicule de marfă cu tot cu produsele leguminoase ce se aflau în interior.

Proprietarul unui autovehicul destinat transportului de mărfuri s-a trezit că a rămas şi fără maşină şi fără marfa depozitată în interiorul acesteia, după ce un individ i-a furat duba cu totul, în miez de noapte.

Acesta şi-a văzut mai apoi maşina în nişte imagini postate pe un site de socializare, fiind abandonată pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Cel care a furat-o, a abandonat-o în decursul zilei de luni, 7 septembrie, semnalând “obstacolul” din trafic cu un sac plin cu ceapă.

Poliţia s-a deplasat la faţa locului

Un individ a furat o dubă încărcată cu legume, pe care a “parcat-o”, din motive încă necunoscute, pe prima bandă a bulevardului Mamaia, cu câţiva metri înaintea unei treceri de pietoni. Pentru ca ceilalţi participanţi la trafic să nu fie luaţi prin surprindere când dau nas în nas cu obstacolul de pe şosea, hoţul a aşezat în spatele dubei un sac de culoare roşie, plin cu ceapă. Autoturismul cu numere de Dâmboviţa, staţionat neregulamentar, a fost luat în vizor de Poliţia Locală care s-a şi deplasat la faţa locului, în aşteptarea individului.

După mai bine de o oră de aşteptare zadarnică, autovehiculul a fost ridicat şi tractat din zonă. Între timp şi proprietarul autovehiculului, care sesizat organele abilitate de lipsa autovehiculului, a fost anunţat de faptul că i-a fost recuperată maşina şi a fost chemat la declaraţii, după cum a precizat acesta.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara pensionari la stat
0
0
Sa ma frec in fituica voastra cu articole platite unde nu se poate comenta la articolele cu USR, PNL si toata dreapta stelara
5
3
care fura o duba de voturi?
2
0
Marfa a fost deja bagata la vanzare la tg de leg-fr, standul lui Metin. Furt la cerere !
2
1
Cam dubioasa treaba...
1
0
pe locul altuia si a lasat cheile in contact.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614