REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A furat o maşină pe care a condus-o fără permis, dar vrea să fie cercetat în libertate

A furat o maşină pe care a condus-o fără permis, dar vrea să fie cercetat în libertate

Replica API 13 ianuarie 2018 | 00:00 338

Vrea in libertate

Vrea in libertate

A furat o maşină din faţa casei proprietarului, astfel încât acesta era să facă atac cerebral când nu şi-a mai văzut maşina în poartă, a condus-o pe drumurile publice, deşi nu avea permis de conducere, punând în pericol viaţa unor persoane nevinovate, iar acum se milogeşte de judecători să-l lase liber, întrucât nu suportă arestul. Este vorba despre un tânăr din Valu lui Traian, arestat luna trecută.

Cristian Zaharia Daniel, de 21 de ani, împreună cu un minor de 16 ani, Adil Zabar, ambii din aceeaşi localitate, au fost opriţi în trafic, pe 12 decembrie, noaptea, de un echipaj de Poliţie. Cum cel aflat la volan, respectiv Zaharia, nu a putut prezenta un permis de conducere, întrucât nu avea aşa ceva, oamenii legii au trecut la cercetări amănunţite.

Astfel au constatat că nici maşina nu era a lor. Atunci cei doi ocupanţi ai autoturismului au încercat „să o scalde”, că sunt prieteni cu proprietarul, că au vrut să-i facă o farsă, ba că au împrumutat maşina pentru o scurtă plimbare etc. De precizat că poliţiştii tocmai fuseseră anunţaţi de dispariţia maşinii, de către proprietarul acesteia, care le-a spus oamenilor legii că a lăsat maşina în faţa casei pentru câteva minute, cu cheile în contact, doar cât a intrat până în casă.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul de 21 de ani pe bază de ordonanță, după care Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Instanţa i-a prelungit, pe data de 8 ianuarie, măsura preventivă, iar tânărul a contestat-o, cerând o măsură mai puţin restrictivă. Numai că judecătorii nu au fost prea impresionaţi şi au respins defintitiv contestaţia, ca inadmisibilă.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102