REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A FURAT trei GĂINI și un COCOȘ de la ANGAJATOR, că n-a fost PLĂTITĂ!

A FURAT trei GĂINI și un COCOȘ de la ANGAJATOR, că n-a fost PLĂTITĂ!

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 1582

Situaţie tragicomică într-o comună din judeţul Constanţa. E.G. i-a furat unchiului ei 3 găini şi un cocoş, după ce acesta nu a plătit-o pentru munca prestată în gospodărie. Astfel, profitând de faptul că persoana vătămată nu era la domiciliu, iar găinile erau libere pe stradă, a prins trei găini și un cocoș, pe care a încercat să le vândă.

Cum s-au petrecut faptele

Conform rechizitoriului, E.G., considerând că nu fusese remunerată cum se cuvine de către unchiul său, pentru diverse munci pe care i le prestase, profitând de faptul că acesta nu era la domiciliu, iar găinile erau libere pe stradă, a prins trei găini și un cocoș, pe care a mers să le vândă la un comerciant. Inculpata fost refuzată însă de acesta și, în timp ce se afla acolo, a fost surprinsă de persoana vătămată, care și-a recuperat cele trei găini, mai puțin cocoșul care murise.

Inculpata şi-a recunoscut fapta

Audiată, inculpata a recunoscut și a regretat săvârșirea faptei. A precizat că a lucrat la persoana vătămată din Capidava, care îi este unchi din partea tatălui, căruia i-a prestat munca în gospodărie. Întrucât nu a fost plătită pentru munca depusă, profitând de faptul că persoana vătămată lasă păsările libere pe stradă, a prins trei găini și un cocoș ale acestuia, pe care a mers să le valorifice pentru a-şi recupera banii. În acest sens, inculpata a mers să le vândă, însă a fost refuzată, iar când discuta cu comerciantul, și-a făcut apariția și persoana vătămată, care aflase că inculpata era cu găinile la vânzări. Inculpata a lăsat găinile pe masă și a plecat , iar cocoșul l-a lăsat în fața magazinului, în șanț, întrucât acesta murise. Inculpata a precizat că nu a mai sustras alte bunuri de la persoana vătămată.

Instanţa a stabilit în sarcina inculpatei o pedeapsă de 1.500 lei amendă penală. Amână aplicarea pedepsei amenzii pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu ia dat parnaie ca asa se da pe la noi pentru asa fapte.
0
0
aloooo pentru munca cu ziua nu trebuie contract, asa ca suge-o
1
1
saraca DRAGOMIR RODICA de la adpp primarie c-voda , a ajuns sa fure gaini ca sa-si cumpere ,,RACHIU - MONA,, pentru a-si onora beregata !
4
0
El , unchiul , a avut dovezi si martori ....femeia nu a putut dovedi ca a muncit la el , nu a putut dovedi ce a prestat, neexistand un contract de munca....aici este buba !
4
6
dar acel unchi care a muncit-o si n-a platit-o nu-i vinovat? foarte bine i-a facut femeia, a procedat CORECT, si eu i-as fi furat, de fapt ceea ce a facut femeia nu se cheama a fura ci si-a luat dreptul.Justitie de kkat ca-n Romania, o amendeaza pe cea care munceste, asta aratand ca-n Romania cel care munceste nu are niciodata dreptate, doar cel care te munceste si nu te plateste are dreptate, adica are tot dreptul sa-ti fure MUNCA
12
2
PENTRU 3 GAINI SIUN COCOS 25 ANI DE PUSCARIE .FURAM TOATE GAINILE DIN TARA
5
2
Uite eu citesc din paradisul meu zis puscarie eu de aceea am furat tot orasu sa nu fac puscarie multa alti pt 3gaini o fac eu nu
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102