REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A furat un portofel dintr-un microbuz, neștiind că este filmată. Video

A furat un portofel dintr-un microbuz, neștiind că este filmată. Video

Cristina BĂRBUCEANU 24 februarie 2023 | 00:00 2758

Foarte des auzim că oamenii își pierd bunurile personale prin mijloacele de transport în comun, din neatenție sau grabă. Dar și mai des auzim despre persoane care fură din mijloacele de transport în comun. Așa a pățit și un bărbat care călătorea cu microbuzul în orașul Năvodari. Bărbatului i-a căzut portofelul în microbuz, pe scaunul din față pe care se așezase. În urma lui a venit o femeie care „a făcut curat”: fără să stea pe gânduri, aceasta și-a însușit bunul bărbatului. Tot momentul a fost înregistrat de camera de luat vederi montată în mijlocul de transport în comun.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoMomentul în care femeia a văzut portofelul pe care avea să și-l însușească

Cu toții am auzit din ce în ce mai des replica „Am început să ne dezumanizăm”. Și, pe zi ce trece, pare că ne convingem tot mai mult de adevărul care reiese din această zicală.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoBărbatul din prim-plan călătorea liniștit

De câte ori nu am văzut un bătrân sau o gravidă sau o femeie cu un copil mic care aveau nevoie de sprijin în autobuz ori pe stradă și absolut nimeni nu sărea să le ofere o mână de ajutor?!

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoMare parte dintre călători au coborât din microbuz

Când vine vorba de a înapoia ceea ce găsim pe stradă, tot de lipsă de umanitate este vorba. Sunt foarte multe persoane care, din neatenție sau grabă, își uită obiecte personale precum: telefoane, portofele, chei, prin mijloace de transport în comun.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoA coborât și bărbatul

Din păcate, foarte rar persoanele respective își recuperează aceste bunuri. Desigur, și aici tot despre dezumanizare este vorba.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoPortofelul a rămas pe scaun

Așa a pățit și un bărbat care circula cu mijlocul de transport în comun, în orașul Năvodari. Acest bărbat stătea pe primul scaun din microbuz. Când a ajuns la destinație și a coborât din microbuz, fără să își dea seama, portofelul i-a căzut din buzunar. Ce s-a întâmplat apoi este desprins din filme.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoFemeia din imagine parcă a simțit ceva

După ce microbuzul a plecat din stație și aproape toți călătorii coborâseră, o femeie a decis să vină pe scaunul din față.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoFemeia a trecut pe scaunul din față, și, înainte să se așeze, a văzut și portofelul cu pricina

Înainte să se așeze a văzut portofelul bărbatului, apoi, fără să stea pe gânduri, s-a așezat pe scaun, și, când credea că nimeni nu o vede, a băgat pur și simplu portofelul în buzunar.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoFemeia nu a stat prea mult pe gânduri și a băgat portofelul în buzunar

Ceea ce femeia nu a sesizat este că ea se afla chiar în prim-planul camerei de luat vederi din mijlocul de transport în comun.

Desigur, bărbatul a intrat în posesia imaginilor surprinse pe camera de luat vederi a microbuzului și a făcut imaginile publice. Astfel, acesta a declarat: „Am găsit portofelul. L-a aruncat dimineață în autobuz. Femeia s-a speriat după cele postate dar țin s-o anunț că am fost la Poliție și să facă bine să aducă și cei 200 lei care se aflau sub buletin”.

A furat un portofel dintr-un microbuz, nestiind ca este filmata. VideoDupă ce a comis fapta, femeia s-a ridicat liniștită pentru că trebuia să coboare

Rămâne de văzut dacă femeia va face ceea ce bărbatul i-a cerut.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă ar fi știut că e filmată ce il fură mai artistic.Firescul era sa il predea șoferului s au politiei Firescul am zis
1
0
Ziaristii lui Peste , si-a insusit un portofel pierdut !
0
1
Mișto de păgubaș, acum poate să dea la b**i la femeie, iar după ce văd din comentarii i-ar prinde bine și ei. De 200 de lei dă cam de 4 ori la valoarea ei sau de 2 ori cu oral. Toată lumea fericită.
3
0
Tamara Maria Prodan se numeste nebuna. Are vreo 70 de ani. A lucrat in domeniul bancar. A fost director la banca Intesa Sanpaolo. Sistemul bancar a innebunit-o. Iar ea i-a innebunit pe subalterni. Au fost cazuri de salariati care au incercat sa se sinucida. Nebuna a inceput sa umble ziua si noaptea pe strazi. Se leaga de copii. Le ofera dulciuri si incearca sa abuzeze de ei. Are apucaturi pedofile. Fura tot ce prinde. Dupa ce a luat portofelul, am inteles ca s-a aruncat in urma autobuzului, incercand sa se sinucida. A ajuns la concluzia ca a facut prea mult rau celor din jur.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614