REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A început construcția de locuințe pentru medici, la Mangalia

A început construcția de locuințe pentru medici, la Mangalia

Replica API 12 ianuarie 2018 | 22:14 469

Agenția Națională pentru Locuințe a demarat lucrările de construcție pentru mai multe unități locative destinate specialiștilor din sănătate, care profesează la Spitalul Municipal Mangalia. În acest sens, Primăria Mangalia a dat în folosință gratuită către A.N.L. un teren de 3285 mp, pe care se construiește un bloc de locuințe, destinate cadrelor medicale. Lucrările au demarat, recent, imobilul urmând să cuprindă un număr de 16 apartamente și garsoniere.

Managerul Spitalului Municipal, Alina Nițoi, a declarat că un astfel de proiect era așteptat de mult timp, de comunitatea medicală din sudul județului Constanța. „Avem nevoie de medici pe anumite specializări deficitare, iar una dintre condițiile puse de medicii care ar putea veni la noi în spital, se referă la asigurarea unei locuințe de serviciu. De aceea, construcția acestor locuințe este o garanție că vom putea aduce medici noi, la Spitalul Municipal Mangalia”, a afirmat managerul unității medicale.

Directorul instiuției a mai precizat că, la începutul acestui an, a demarat procedura de nominalizare în vederea repartizării unei locuințe de serviciu către un cadru medical al spitalului. Imobilul se află în stațiunea Olimp, bloc C2, urmâd a se da în folosință beneficiarului, în cel mai scurt timp. În aceeași zonă unde se construiește acum blocul pentru medici, ANL va începe, într-o etapă ulterioară, lucrările la locuințe în regim de închiriere, pentru tinerii Mangaliei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati-le locuinte ca si merita, retardatii dracului!
0
1
E in faza de gropa de ce puneti poze eronate!!???
0
0
Daca si mai citi aceste comentarii? La Eforie raposatul priman Brailoiu se apucase de niste blocuri sociale pe malul marii la granita cu Tuzla ; ia vedeti voi ce mai zice ametitul asta de Serban , le mai termina sau nu?
1
0
Aduceti-l pe prof Lucan la Spit Mangalia. Si oferiti ca locuinta de serviciu complexul Amfiteatru Belvedere !
3
0
Alina Nitoi......
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614