REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A început războiul pe faţă în PNL Constanţa. Lupu: „E o lipsă de bun simţ să nu îţi asumi eşecul”

A început războiul pe faţă în PNL Constanţa. Lupu: „E o lipsă de bun simţ să nu îţi asumi eşecul”

Replica API 22 decembrie 2016 | 00:12 223

Mihai Lupu

Se ascut săbiile în PNL Constanţa, acolo unde, de câteva zile, vicepreşedintele demisionar al organizaţiei judeţene, Ovidiu Cupşa, transmite mesaje războinice preşedintelui Gheorghe Dragomir, pe care îl invită, insistent, să demisioneze. În replică, liderul organizaţiei judeţene a transmis un comunicat de presă în care apar şi declaraţiile mai multor liberali constănţeni (primari unii dintre ei), de solidaritate şi echipă.

A fost un nou motiv pentru Cupşa să critice conducerea, pe care o acuză că nu îşi asumă eşecul alegerilor parlamentare. Şi, Cupşa nu este singurul critic. Fostul deputat Mihai Lupu, tras pe dreapta în momentul în care Gheorghe Dragomir a lansat ideea ca de la Constanţa să candideze, la alegerile din 11 decembrie, „numai oameni noi”, susţine că se impune demisia conducerii judeţene.

„E o lipsă de bun simţ să nu îţi asumi eşecul. Nu omori un partid dacă îl iubeşti. A împărţit (Gheorghe Dragomir – n.r.) organizaţia în colegi care sunt de încredere şi colegi care sunt de neîncredere. Aşa s-a exprimat dânsul. Este o conducere judeţeană decredibilizată de scorul politic şi de atitudinea faţă de colegi”, susţine Mihai Lupu. Întrebat dacă se pregăteşte să candideze la primăvară pentru funcţia de preşedinte al PNL Constanţa, aşa cum se speculează, Lupu a spus că nu, dar că va sprijini pe oricine altcineva, „în afară de Dragomir, oricine care nu este compromis. Nu voi susţine pe cei care sunt compromişi de rezultate şi de atitudinea faţă de colegi”, a declarat Mihai Lupu. Amintim, în acest context, că există deja un liberal care şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile pentru preşedinţia PNL Constanţa: consilierul judeţean Cristy Băisan.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102