REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A început Şcoala de Vară a femeilor din PSD. Rovana Plumb a deschis lucrările

A început Şcoala de Vară a femeilor din PSD. Rovana Plumb a deschis lucrările

Replica API 31 august 2018 | 02:32 439

A început Şcoala de Vară a Femeilor din PSD, eveniment ce se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional. În deschiderea sesiunii de joi, preşedinta PSD – Organizaţia de Femei, Rovana Plumb, a declarat: “Ne dorim o țară pe care o vrem unită, și nu dezbinată, cum o vor alții. Mulțumesc organizației de femei pentru că, iată, suntem din nou la Școala de politică,ce are loc la marea neagră, să discutăm de acțiunile organizației si de misiunea oe care organizația o are: de a face bine românilor". „Dăm un examen al maturității preluând preşedinţia Consiliului Europei, de la 1 ianuarie 2018”, a adăugat Plumb.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
0
0
Sa-nceapa cu alfabetizarea pentru semianalfabetele astea!
2
0
sa vezi la alegeri scoala de vara, cred ca raman repetenti multi
5
1
S a adunat prostimea la un loc Cred ca sunt multe unde negative in jur
4
2
Damele de companie invata cum sa fie mai binevoitoare fata de Dragnea.Parca am fi in haremul Imperiului Otoman.
7
2
Bine fa plumbuito ca v-ati adunat la scoala curvelor de vara.Asa mai socializati si voi in picioare,mai va comunicati tarifele si faceti schimb de clienti.Atentie sa fie cu finalizare si protejat ca sa nu va inmultiti ca iepuroaicele pana la alegeri.
8
2
Scoala politica a psd- ului feminin e numai de vara sau aveti pentru toate anotimpurile si zonele geografice ??.Ce beneficii aduceti tarii si poporului ei cu aceste scoli ca nu e prea clar, sau sunt pentru recreerea mintilor sufocate de idei neconcepute.Ce iese in evidenta sunt buchetele de flori, care n-au nici o vina ca asista la un discurs fara noima.
9
2
Buna asta. A inceput scoala de curve din psd. Incepe devreme si se termina repede. Aveti timp sa treceti toate prin poala lu tatucu sau nu va lasa irinuca.
12
2
Marea Neagra se scrie cu majuscule... Veorico!
11
1
Printre muistele ciumiste,Mai este si UN barbat -femeie,baba Giju care Mai are trei basini si da coltu,strica poza cu mosul mafiot,Stroie si cap de p..a,Serbanescu niste be condamnati penali,Muie PSD ,Muie Dragnea,condamnatul,pedofilul,care nu i-a permission mamei baiatului,Lui,sa vina la nunta a rusineee,nici tiganii nu fac ASA ceva,numai be mafiotii fac
16
3
care tara,industria data la pamant,gazele si petrolul vandute jidanilor de la omv,apa vanduta jidanilor din israel,padurile celor din austria,terenul arabil vandut si ala strainilor,deci capusati de toti ovreii,si inca si caprele regale mai toaca si alea un milion pe ani pentru cheltuieli,deci in suedeza tuturor
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218