REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A început școala, părinți! Meritați să faceți un „upgrade” în casă: o mașină de spălat performantă să facă față cerințelor familiei

A început școala, părinți! Meritați să faceți un „upgrade” în casă: o mașină de spălat performantă să facă față cerințelor familiei

Replica API 18 septembrie 2017 | 00:24 581

Cu totii suntem mereu pe fugă. La serviciu, cu cei mici la școală sau în parc, ori acasă, unde treaba pare să nu se mai termine niciodată. Timpul este insuficient, dar tehnologia modernă ne vine în ajutor, mai ales când vine vorba de curățenie. Așa că noi recomandăm să vă gândiți la faptul că hainele se murdăresc intens în urma curățeniei generale, copilul zburdă la școală cu pixuri, carioci și acuarele, iar soțul lucrează în condiții de praf și substanțe care pătează. Așa că mașina de spălat care a strâns niște ani în istoria locuinței merită să se pensioneze și să fie înlocuită cu una performantă care să facă față cerințelor moderne.

Dacă alegeți una cu o capacitate mai mare, care să aibă și uscător, eMAG oferă o gamă variată de mașini de spălat, pentru toate buzunarele și gusturile. Animalele de casă au pus în dificultate întreținerea hainelor însă mașinile de spălat moderne au funcții speciale care elimină părul de câine sau pisică de pe țesătură, iar atunci când ieșiți în oraș, nu mai trebuie să pierdeți timp pentru a vă curața din nou hainele proaspăt luate de pe sârmă.

Reducerile de pe eMAG vin în ajutorul dumneavoastră! Prețurile pornesc de sub 1.000 de lei și urcă în funcție de opțiuni și firmă, fiind astfel oportune fiecărui buzunar. Nu mai stați pe gânduri și alegeți de aici (link - https://www.emag.ro/masini-spalat-rufe/sd?ref=hp_menu_quick-nav_267_5&type=subdepartment ) mașina care vi se potrivește pentru a fi în continuare supereroul familiei!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Papagalul din poza vine la pachet?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218