REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A început sezonul drogaților în stațiunea Mamaia!

A început sezonul drogaților în stațiunea Mamaia!

Replica API 22 martie 2018 | 12:58 416

Jandarmii au surprins în staţiunea Mamaia două persoane care aveau asupra lor patru pliculeţe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă şi două cu fragmente vegetale de culoare verde, un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Mai exact, miercuri, 21 martie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona de nord a staţiunii Mamaia, au observat două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii, de 28 respectiv 20 de ani, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului. În maşină, jandarmii au mai găsit patru pliculeţe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă şi două cu fragmente vegetale de culoare verde şi un aparat de mărunţit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător. Grinderul, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va rupem in cur ba sifoanelor
0
0
Ati prins 2 pustani care fumau un joint pe faleza , bv ba baieti! Aproape ca l-ati prins pe escobar
2
0
In scara blocului, in zona Trocadero, am dat 2 drogati afara. Erau saracii pe alta planeta. Se pare ca a devenit un flagel de neoprit. Autoritatile ar trebui sa se implice mai mult pentru a prinde capii cei mari!
0
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii! BURUIANA FLORIN NR 1 VINDE TOATE CATEGORIILE DE DROGURI
2
0
Maars ma sifoane nenorocite. O sa fiti prinsi si decapitati
0
2
pe ciorile astea a lui mircea oaie si neamul lor cu Capete de Porci vad ca nu ai deranjeaza nici Jandarmi , nici BCCO sauDIICOT !
16
1
Dicotu duce tiva la spital mare pe nicolae Iorga constanta se vinde ca painea calda la spalatorie un fata dc nu luati masuri un baiat si o fata vinde
4
1
Infractionari in plus : cu femeile si aparatele tanior de la gara.popescu. dan lepadatu. patrascu andrei. Sa vina lumea sa i ia odata 44
4
3
Papacostea Alexandru a fost prins? Alimenteaza piata din Constanta cu cocaina din Spania, umbla cu Passat plin de droguri are tot ce vrei
13
3
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614