REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A început sezonul estival: DROGURI, ALCOOL ȘI DESTRĂBĂLARE

A început sezonul estival: DROGURI, ALCOOL ȘI DESTRĂBĂLARE

Replica API 30 aprilie 2018 | 23:30 331

Oamenii legii au fost puși pe JAR de petrecăreţi!

Oamenii legii au fost puși pe JAR de petrecăreţi!

Nebunia weekendului prelungit de 1 Mai însemnă mai mult de muncă pentru oamenii legii și medici. Asta pentru că excesele vin la pachet cu distracția tinerilor. Drogurile și alcoolul pun cel mai mult viața în pericol pentru cei care consumă, dar și pentru cei din jur. Așa se face că într-o singură zi, 4 persoane au ajuns la spital, escortate de polițiști pentru consum de droguri, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat prea mult alcool. Festivalul Sunwaves atrage mii de tineri, așadar teribilismul vârstei în împing pe mulți să consume substanțe periculoase.

Jandarmii au surprins în Mamaia, două persoane care aveau asupra lor un plic autosigilant şi o folie din plastic transparent în care se aflau opt pastile dreptunghiulare, de culoare albastră, având înscripţionate litera „R”, o pungă din plastic transparent, un recipient din plastic de culoare galbenă şi un borcan sub formă hexagonală, inscripţionat Polen 110 g, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri.

Sâmbătă, 28 aprilie a.c., ora 05.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în nordul staţiunii Mamaia, a observat că cineva se joacă cu o lanternă, într-o maşină parcată într-o zonă neiluminată. Jandarmii s-au apropiat de maşină şi au văzut în interior, două persoane agitate care încearcă să ascundă sub scaunele din faţă, mai multe lucruri.

Persoanele au fost somate şi au coborât din autovehicul. În autoturism, sub scaunele din faţă şi în portbagaj, jandarmii au mai găsit, un plic autosigilant şi o folie din plastic trensparent în care se aflau opt pastile dreptunghiulare, de culoare albastră, având înscripţionate litera „R”, o pungă din plastic transparent, un recipient din plastic de culoare galbenă şi un borcan sub formă hexagonală, inscripţionat Polen 110 g, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri, cu miros înţepător.

Cele două persoane, de 28, respectiv 32 de ani, împreună cu folile, pliculeţele autosigilante, pastilele şi borcanul cu fragmentele vegetale au fost predate lucrătorilor IPJ Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Alte două persoane au ajuns la spital după ce au fost prinse consumând substanțe stupefiante, cazurile fiind preluate de medici pentru probe biologice și tratarea acestora. Alcoolul pune iarăși probleme! Două persoane au ajuns cu etilism la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța. Asta cu doar 2 zile înainte de marea petrecere de 1 Mai. Autoritățiile recomandă oameniilor să fie precauți și să consume alcool cu măsură, iar drogurile sunt interzise pentru consum.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde s-a ajuns !
0
0
Luava-as fitzuika in kur,normal ca de 1 Mai fumam pana vedem zidul negru,bem pana la lesin si facem sex pana la cadere de calciu,stiti ,cand ti se pun carcei...Dupa mintea voastra de neokomunisti credinciosi ortodocsi,ce ar trebui sa facem?Un tur al manastirilor?
4
3
si cele 100 de structuri care nu ne putem caca gros sau diaree ca ne asculta?.
2
0
Sedan de la Planet baiatul lui Saceanu . Vinde cocaina de 20 de ani in disciteca planet . Dar sidosul se arde in bistan cu gabori homosexuali . Asa ca sugeti pula zdrente de gabori infecti ce sunteti.
3
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
0
Marfa pe care am luat o de la oameni lui Palat ii ol chiar supere ok.Asa avem marfa din sursa sigura aici la mare.Cam scumpa dar ii ok.
2
1
In atentia OPC, mergeti la ofciul postal 9 constanta ca angajatii in frunte cu directoarea sunt mai presus ca statul, cheltuiesc pensiile la oameni si le dau cu intarziere cand vor ei.
2
2
asta este generatia de astazi,,,,,
5
2
Cum ajung drogurile in statiuni ? Ajung cu ajutorul vamesilor, militienilor care permit asa ceva. Cei care va omoara copii cu droguri sunt militienii, jandarmii,vamesii. Ca familiilor lor sa le fie bine, permit ca familiilor voastre sa le fie rau.
10
8
Din 30.000 de oameni au ajuns 4 drogangii la spital Mai multi ajung de paste de la sarmale.articole de cacat
14
10
Din cei cateva zeci de mii de turisti au fost 2 cu iarba. Titlul anunta apocalipsa. Am fost la festival, muzica si dans. Iar incepeti?
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218