REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A intervenit elicopterul SMURD: SCANDAL cu pumni și picioare, în Constanța!

A intervenit elicopterul SMURD: SCANDAL cu pumni și picioare, în Constanța!

Replica API 16 mai 2018 | 00:34 300

Doi bărbați s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool, fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD. Victimă a fost un bărbat de 31 de ani, confuz, cu traumatism cranio-cerebral, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Se pare că rănile suferite sunt ușoare. Agresorul a fost condus la audieri.

Totul s-a petrecut la data de 15 mai anul curent. Potrivit informațiilor noastre, atât victima cât și agresorul, care are 45 de ani, s-ar afla sub control judiciar într-o altă cauză! Se pare că a fost vorba de un conflict spontan izbucnit în urma consumului de băuturi alcoolice, iar persoana vătămată ar fi primit mai multe lovituri de pumni și picioare la nivelul capului! "La data de 15 mai a.c., polițiștii Postului de Poliție Crucea au fost sesizati cu privire la producerea unei agresiuni, unde un bărbat, în vârstă de 45 de ani și-a lovit un prieten, de 30 de ani, ambii din localitatea Crucea, pe fondul unui conflict spontan. Persoana în cauză a fost transportată la spital. Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii acestui eveniment", potrivit anchetatorilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu va vodeti de treaba voastra si nu mai purtati grija altora.
3
0
Popor de tigani smardoi si batausi
2
3
A vazut careva de aici ce s a intamplat de fapt de va dati cu parerea ? Eu zic sa va vedeti de problemele din familiile voastre si sa numai comentati aiurea. hihi asta ranjeste in alta partedistractia poti so platesti si tu ca tot te uiti, iar tu andreea care drq esti, vezi ca rasul se ia! si voi restul,sa va dati cu parerea doar daca aveti cazier curat ! La revedere !
3
2
Foarte bine ia facut, trebuia batut de mult
2
0
Au trimis elicopterul pentru astia doi??? Ar trebui sa-i puna sa plateasca distractia.
6
4
De ce la articolul cu felix stroe nu lasati loc de comentarii?bagavaspulangit de ziaristi minjiti.
7
5
Fapta a avut loc la 8 metri de primarie unde se consuma bauturi alcoolice la un magazin alimentar, fara autorizatie dedesfacerea bauturilor alcoolice in acel loc. Nu se vede, nu se aude si iata urmarile, Rusine.
6
5
poate o sa fie colegi de celula la penitenciar, macar sa se bata acolo, in liniste
7
4
Gealatii primarului .
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218