REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A intrat cu MAŞINA pe CONTRASENS: Două persoane au MURIT pe LOC!

A intrat cu MAŞINA pe CONTRASENS: Două persoane au MURIT pe LOC!

Replica API 22 septembrie 2020 | 20:35 5451

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 21 septembrie, în localitatea Mihai Viteazu din județul Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier, soldat cu 4 victime, două dintre ele decedate, iar alta încarcerată.

Update:

Potrivit cadrelor medicale care au intervenit la fața locului cu două ambulanțe B2, și două echipaje SMURD B și C, două victime au decedat, iar alte două persoane au suferit traumatisme toraco-abdominale și au fost transportate la spital.

click pe imagine!

Ce spun polițiștii:

Un bărbat de 56 de ani a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanța către Tulcea, luni, 21 septembrie a.c., în jurul orei 12.55, și, ajungând în zona km 242+850, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, care circula dinspre Tulcea către Constanța.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față (femeie, de 53 de ani) din primul autoturism și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și pasagerei dreapta față, în vârstă de 25 de ani, din al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a imbatat ala de scria prostan cu opel?
0
0
Sunt pline strazile de betivi sau de indivizi cu ochii pe facebook.
0
0
Asa se intampla cand vedete sau politicieni si oameni cu bani omoara oameni si nu patesc nimic,copii de bani gata conduc ca nebuni,prin Mamaia fac liniute in ziua mare,schmecheri omoara oameni pe zebra si astia nu sunt tarani ma gigi ci cocalari si pitipoance si astia omoara cei mai multi oameni dupa ei urmeaza tarani si mosi si cand mai da cate unu de belea"Huidu,M.Iorgulesu,Albu,etc"atunci intervin judecatori ca doar dasta sunt speciali pentru ca sa ii apere pe infractori si criminali.
8
0
mergi linistit cu masina si iti intra in bot un taran de asta prostalau suparat pe viata ca i.a plecat cordeza la unul cu bani,sau ompanarama care.si freca telefonul.Asa.i cind lasi pe sosea toti bouarii!
8
0
iarasi un opel...
11
12
La Tulcea , permisele se iau pe spaga ,pe caviar , pe sturioni , pe icre de stiuca ... etc. Vedeti cazul politistului Olaras Ionel , ofiter la examinari care a fost prins cu matza in sac si vedeti si ce vila are in com. M. Kogalniceanu de TL si apoi o sa intelegeti cum toti taranii si machidonii semianalfabeti iau permisele !
26
4
O gramada de accidente cu soferi din tulcea dar nimeni nu merge sa faca o ancheta ,Sa vada cum se iau permisele la tulcea . Toti care au numere de tulcea conduc haotic nu respecta nici o regula ,ceva se intampla acolo
25
4
Cum reusesc handicapatii astia mintali sa se bubuie pe drum drept?
15
2
ASTRA!!!!!
7
6
Bun inceput pt. noul Sef al Pol. Rutiere ... STOIAN pe care Replica il lauda ca nu-i place panda ! Pai mai Stoiane in Scoala Militara se invata ca " panda " este o masura politieneasca ! ... Dar asta stiu doar politistii cu scoala militara , aia angajati direct " la apelul bocancilor " din soferi pe Dacia papuc nu au invatat ! Fara Radar ascuns , uite cum se aduna mortii si este extrasezon ! Pacat de tineretea lor !
24
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614