REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A lăsat-o pe Vlădescu şi a trecut la Butnaru! Vrabie îl acuză pe Butnaru că "distruge municipiul Medgidia"

A lăsat-o pe Vlădescu şi a trecut la Butnaru! Vrabie îl acuză pe Butnaru că "distruge municipiul Medgidia"

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:00 485

A trecut de la scandalul cu vicele Luminiţa Vlădescu, la acuzaţii la adresa unor consilieri locali! Vorbim despre primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, care a convocat consilierii locali în şedinţă, însă nu a reuşit să îi convingă pe toţi să treacă rectificările bugetare. De altfel, ca urmare a eşecului, Vrabie a comentat susţinând că alesul local Marian Butnaru "distruge municipiul Medgidia".

Iată postarea integrală:

"CONSILIERUL LOCAL MARIAN BUTNARU DISTRUGE MUNICIPIUL MEDGIDIA

O parte a consilierilor locali din municipiul Medgidia, printe care Stelian Caprinciu, Petre Epure, Marian Butnaru și Ion Narcis Ion și-a arătat încă o dată astăzi (ieri - n.r.), dezinteresul total față de tot ceea ce înseamnă binele și prosperitatea cetățenilor din municipiului nostru.

Am propus pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local desfășurată astăzi, proiectul de hotărăre referitor la rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli. Această rectificare cuprindea:

1. ALOCAREA CĂTRE SPITALUL MUNICIPAL MEDGIDIA a unei sume de peste 3 MILIOANE LEI, bani necesari pentru:

- dotarea cu aparatură de specialitate a cabinetului medical de cardiologie, înființat acum, pentru prima dată în istoria acestei unități sanitare;

- dotarea cu aparatură de specialitate a Compartimentului Primiri Urgențe;

- achiziționarea de medicamente necesare pacienților;

- acordarea de tichete de vacanță celor peste 400 de angajați ai Spitalului Municipal Medgidia.

2.SUMELE ALOCATE CA SPRIJIN, diferitelor categorii sociale:

- elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, care au obținut nota 10 la examenul de capacitate - suma de 2.250 de lei;

- elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat - suma de 4.500 de lei;

- adolescenții care au împlinit vârsta de 18 ani - suma de 500 de lei;

- persoanele aflate la prima căsătorie - suma de 1500 de lei;

- cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie - suma de 1000 de lei;

- cuplurile care împlinesc 25 de ani de căsătorie - suma de 500 de lei;

- seniorii ajunși la venerabila vârstă de 100 de ani, sau chiar cei care o depășesc - suma de 1000 de lei;

3. ALOCAREA CĂTRE CLUBUL SPORTIV MEDGIDIA a sumei de peste 2 MILIOANE LEI, bani necesari continuării activității sportive în următoarea etapă competițională.

Pentru că indivizii anterior menționați, care au devenit consilieri locali cu ajutorul voturilor dumneavoastră, au considerat că cetățenii Medgidiei NU MERITĂ toate aceste facilități, nu au votat acest proiect de hotărăre, deci aceste sume nu vor putea fi utilizate momentan.

Se pare că acești consilieri locali, acești Gică Contra ai administrației publice locale din Medgidia nu au înțeles nici până acum că rolul lor este acela de a veni concret în sprijinul cetățenilor pe care îi reprezintă. Blochează dreptul fiecărui cetățean la servicii medicale de calitate, anumite beneficii acordate de administrația publică locală, continuarea activității sportive în municipiul Medgidia. Ce mai urmează???!!!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD-eii lu dracnea si ai lui ALDE tariceanu, n-au in cap decat cum sa dea mai repede OU pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
1
0
Uitativa bine la persoanele acestea si pe cine reprezinta si aducetiva aminte cind trebuie sa puneti stampila.TREZITIVA ROMANI
2
0
Vine un gospodar, vrea sa faca treaba, si...godacii psd si ALDE so pe el cu toate cozile lor de topor! Oamenii cinstiti din Medgidia sa fie de partea gospodarului nu a borfasilor!
5
2
Afara cu ei...
5
2
A lasat-o pe vladescu???? A lasat-o grea?!! Of ce s-a mai chinuit vrabioiu ca nu statea si ea deloc.
0
5
mai cat tupeu are asta de minte in asa hal un norocit chiar il crede cineva pa spurcatu asta si curistii care ia pus in functie la spital nuste zdrente modovenesti casi el de altfel
2
5
Medgidia, praf si pubere.
5
2
aia sunt oamenii care il manipulau si pe iordache si se vade unde a ajus orasul
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218