REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A luat foc hotelul viceprimarului din Eforie! Mai multe persoane, EVACUATE!

A luat foc hotelul viceprimarului din Eforie! Mai multe persoane, EVACUATE!

Replica API 20 ianuarie 2017 | 00:35 1140

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, în dimineaţa de joi, 19 ianuarie, la Eforie Nord, acolo unde camera unui hotel a fost cuprinsă de flăcări. Se pare că 15 turiști au fost evacuați! Este vorba despre Hotelul Mirage ce aparține viceprimarului orașului Eforie, Daniel Chiparu.

"Au fost afectate 20 de camere, toate de la etajul 1. Credem că a fost un scurtcircuit, a luat foc, s-a extins, iar fumul este peste tot în hotel. Aveam 15 turişti, toţi cazaţi la primul etaj. Oamenii au înţeles problema, mai aveau o zi sau două - fiindcă noi oferim pachete de cazare pentru câteva zile -, şi le-am dat banii înapoi pentru zilele pe care le mai aveau de cazare", a explicat Chiparu. Tot el a adăugat că a luat legătura cu firma de asigurări, dar că i s-a spus că va veni cineva să constate pagubele abia de luni-marţi. "Vă daţi seama, îi aşteptăm pe cei de la asigurări, nu ne putem apuca de nimic (reparaţii, renovări - n.r.)", a mai precizat Chiparu. Facem menţiunea că este vorba despre un hotel construit în 2003, distinct de baza de tratament pe care acelaşi Chiparu a ridicat-o pe fonduri europene în Eforie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce voi nu beti ?ati bea numai wisiki daca v-ati permite ,daca plateste salariile totul e ok
0
0
Eu ii cunosc pe Fratii Chiparu de cind erau bisnitari la Eforie Nord ,si turnatori lui Anastasiu,erau un grup de vagabonzi si betivi ,dar nu trebuie sa va mire ca toti au ajuns ,primari ,senatori ,parlamentari cu studii cumparate ,de aia a ajuns Litoral romanesc asa de jalnic,dar nu trebuie sa jigniti ca voi i-ati votat.Totul merge numai pe spaga si pe furat.
0
0
Ba nu ma mai faceti betiv pt ca io nu beu decat ceai de sunatoare. Ce daca nu am trecut de clasa 8a la scoala. Azi nu mai trece multi. Si io sunt jmekerul nu drogaditu de Roby. Hai care dai un uischi ca mi e sete rau.
2
0
Betiv analfabet balbait si prostovan. Nu stiu cum il mai tine dl. Robert langa el. De la el nu poate invata decat sa fure si sa minta.
3
0
Niste muisti care nu au loc de curu meu de vice.Sa o suga bine si poate ii angajez la mine
1
3
Doamne Doamne nu doarme....asa incet cate o palma pentru inceput
4
0
Hmmm, curios, stiam ca vodka nu arde.
6
0
mai este membru prm
4
0
Ati vrea voi sa aveti ce are Kiparu.La munca nu la furat.
6
3
Oamenii astia nu au facut decat bine tuturor.au ridicat standardele intregii statiuni.sunt singuri care mai au turisti iarna si deaia dati comenturi tampite
6
3
Viceprimar betiv si primar drogalau
5
4
Va multumim pentru aprecierile care ni le-ati dat.
5
3
Betiv analfabet balbait si prostovan. Nu stiu cum il mai tine dl. Robert langa el. De la el nu poate invata decat sa fure si sa minta.
8
7
Bravo Ionut fost angajat !
6
4
Ce vreti ba! Eu am facuto eu ii dau foc. Plm, era si Robert cu mine. Se bubuia la piscina
11
5
Daca mai exista patroni mai.corect ca Dan si Marian, sa mi-i aratati, indiferent daca apar probleme uneori, salariile sunt platite si ce salarii, cele mai.mari din oras, cate locuri au creeat ei in orasul Eforie nu au creat niciodata alti patroni, de la ei s-a mancat si se v-a manca o paine intotdeauna...rusine celor care ii critica! Punct!
7
10
Reprezin o agentie de turism care trimite turisti la Mirage de cand s a deschis SPA .Clientii nostri sunt foarte multumiti :hotelul draut, SPA foarte apreciat ,personalul profesionist ,foarte amabil dovada ca merge si iarna Cei care scriu prostii fac pacate si nu e bine ,invidia si ura nu sun pozitive .
8
8
Cenzura unde e??!!
3
5
Va dat de mancare , va dat un loc de munca ... iar acum ii vorbiti de rau , sa va fie rusine ! Probabil va vorbeste invidia din voi si rautatea... acesti oameni au copii acasa , sunt la locu lor ...aveti niste caractere de carton din moment ce vorbiti in nestiinta de cauza, acesti oameni au fost in stare sa ridice un imperiu ! Tot respesctul
10
9
Daca ar fi un betiv norotiu sau nu daca ar fi fost drogat sau nu cu vagaboante sau nu tu cel care citesti articolul acesta ai fi fost in locul lui ai mai lasa aceate paraeri si mesaje negative !?
8
7
Cum nu e betiv boschetu asta ? L-a vazut cineva altfel decat beat ? L-am vazut cu ochii mei coborand din masina pisat pe el de beat ce era
10
10
Macar il cunoasteti pe omul ala de il critica toata lumea si il face betiv si drogat?? Vorbiti in necunostinta de cauza.....
12
10
Eu cred ca voi sunteti beti si drogati in timp ce scrieti,la voi invidia nu are margini,cand sau adus alti oameni din alte localitati si a-ti luat spagi,nu a-ti mai lasat comentarii negative,va bucurati de necazul lui
9
7
Comenteaza niste handicapati care nu au ce face si se baga si ei in seama
12
11
cred ca are neamuri multe,,
10
0
Atata invide nu vezi nicaieri ! Nu il cunoasteti l-ati vazut de 2 ori in viata voastra si vorbiti !
12
10
asta e conflict de interes sa ai hotelul in fata fostei policlinici cu acelasi obiect de activitate.....
10
6
nevasta ofiterului Pascale era beata in camera de hotel si pt ca nu a paltit-o dupa ce a facut sex a dat foc hoteluilui
7
3
Dumnezeu nu doarme! Sunt curios daca betivanul are asigurare.
12
7
El a dat foc ,era beat si ....drog
9
10
PSD -lor nu mai mancati de la ei si incepeti cu vrajeala? Efourbanul ce va spune? Rares, Branga acolo e gaura din bugetul lui Dragnea!
8
5
Stim ca ofiterul Pascale fura motorina din port! Facem cercetari!
9
6
da da sigur Chiparu ia dat foc. El este un betiv notoriu , bea zilnic.
13
12
Viceprimarul Chipar ia dat foc. Era beat cu doua bagaboante si a uitat tigarea aprinsa.
16
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614