REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A mai rămas un pic și Jason Statham e iar tătic! Cum a pozat iubita lui?

A mai rămas un pic și Jason Statham e iar tătic! Cum a pozat iubita lui?

Replica API 26 ianuarie 2022 | 00:00 908

Fotomodelul internațional Rosie Huntington-Whiteley, de 34 de ani, s-a îndrăgostit de Jason Statham, care e cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, în 2010. De atunci sunt nedespărțiți. Cei doi au un fiu pe nume Jack, de 4 ani, dar al doilea copil e pe drum...

Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley, de 34 de ani, a anunțat public încă din august 2021 că ea și Jason, care lucrează de câteva luni alături de Sylvester Stallone la ultimele ”retușuri” ale ultimului film din seria ”Eroi de sacrificiu” vor deveni părinți pentru a doua oară. Extrem de discreți, cei doi au stat departe de lumina reflectoarelor și se feresc la maximum de întâlnirile cu paparazzi. Recent, însă, Rosie a postat câteva fotografii în care apare cu o ditamai burtica de graviduță.

Rosie Huntington-Whiteley, fotomodel cu burtică

Rosie Huntington adoră să fie gravidă. Ea a postat o grămadă de fotografii care fac referire la sarcină pe contul ei de Instagram și a fost bombardată de un tsunami de complimente.

Rosie Huntington-Whiteley, foto Instagram

Recent, ea a postat câteva poze în care apare într-o rochie de seară mulată și se fotografiază singură în oglindă. Burtica imensă i-a făcut pe mulți să o întrebe dacă nu cumva are gemeni și dacă știe deja sexul bebelușului. Însă la acest capitol, atât ea cât și Jason, cunoscut din ”Fast and Furious”, ”Transporter”, ”The Mechanic” și ”Eroi de sacrificiu” nu vor să dea nimic din casă. Jason Statham a debutat în cinematografie în 1993 și are o avere de 90 de milioane de dolari, însă, conform BBC, filmele în care a jucat au generat încasări de 1,2 miliarde $.

Viața li s-a schimbat complet după prima naștere

Rolul de tată îl prinde perfect pe Jason Statham. Rosie a acordat un interviu revistei ”Porter” în noiembrie 2021 și a povestit cât de mult li s-a schimbat viața după ce au devenit părinți. ”La scurt timp după ce l-am născut pe primul meu fiu, am simțit că se produce o schimbare de identitate în noi doi, însă am simțit că trebuie să o îngrop definitiv pe rebela și nebunatica din mine pentru a-i face loc pe scena vieții mămicii din mine”, a declarat Rosie. La Jason Statham, venirea pe lume a lui Jack a fost descrisă mult mai simplu: actorul a simțit că cineva i-a tras covorul de sub picioare și de atunci se află într-un zbor euforic, fără sfârșit, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367