REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A mers cu viteză pe contrasens și a trecut pe roșu, în fața Poliției. Video

A mers cu viteză pe contrasens și a trecut pe roșu, în fața Poliției. Video

Cristina BĂRBUCEANU 16 decembrie 2022 | 00:00 9562

Uneori, mai ales pe bulevardele mari, traficul constănțean devine riscant pentru că șoferi care se cred în Tokyo Drift fac manevre cât se poate de periculoase în trafic. În general, este vorba despre depășirile pe contrasens. Ultimul șofer teribilist a putut fi identificat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, grație unei camere de bord a altui participant la trafic. Astfel, șoferul inconștient a depășit pe contrasens, în zona Dacia, deși din sensul opus veneau deja mașini. În plus, el a trecut și pe culoarea roșie a semaforului, punând în pericol toți ceilalți participanți la trafic. Din imagini se vede cum, pe partea cealaltă a intersecției se vede o mașină de Poliție.

Depășirea periculoasă pe contrasens făcută de șoferul teribilist

Depășire periculoasă pe bulevardul Lăpușneanu

E plină Constanța de șoferi teribiliști, de parcă toți foștii piloți de Formula 1 s-au adunat în acest oraș. Scheme periculoase vedem zilnic în traficul constănțean și aflăm de ele grație camerelor de supraveghere sau camerelor de bord.

Depășirea periculoasă pe contrasens făcută de șoferul teribilist

Mai mult decât atât, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu se adună adesea șoferi pentru a face întreceri sau șoferi care fac depășiri periculoase. Recent, un șofer a împușcat două infracțiuni pe acest bulevard, în zona Dacia: a făcut o depășire extrem de periculoasă pe contrasens, deși din sensul opus veneau numeroase autovehicule și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

În imagine se vede cum semaforul anunța reducerea vitezei sau staționarea autovehiculelor

În imaginile surprinse prin intermediul camerei de bord a altui participant la trafic, se vede cum șoferul avea o viteză amețitoare

Deja semaforul arăta culoarea roșie

Însă, surpriză: din sens opus, un echipaj de poliție și-a făcut apariția.

Imediat în spatele șoferului teribilist, din partea dreaptă, se zărește mașina de Poliție

Șoferi inconștienți s-au mai afirmat în Constanța, de exemplu cu ocazia repetițiilor pentru parada militară, atunci când au fost eliminate delimitatoarele dintre pista de bicicletă și suprafața carosabilă destinată vehiculelor, de pe bulevardul Tomis, și iată că un alt șofer și-a făcut de cap și a decis să facă o depășire pe pista destinată bicicliștilor, pentru că ambele benzi de circulație erau „ocupate.”

Depășirea periculoasă de pe bulevardul Tomis

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde stii ca e un minimakidon? Poate e un minirom sau miniroman. Poate fi orice. Cel care ni respecta legea trebuie sa plateasca, indifetent de ce natie, e***e, religie, etc. Remarca ta, nu are nicio legatura cu fapta. Esti un ordinar fara perecehe. Nesimtitule!
4
1
Pt.Schumacher Din pacate doar unul din zece vitezomani dastia nu si-au sfarsit cursele intrun pom sau in vreum stalp,restul au bagat oameni nevinovati in mormant sau i-au lasat cu handicap pe viata si nici nu au raspuns pentru faptele lor in fata legi sau au fost facuti scapati de catre judecatori corupti.
2
0
Ce vreti ma? Are si el un cotetz nemtesc cu doar 600k km la bord si trebuie sa se faleasca! Pentru specimene de genul acesta exista copaci si stalpi destui in care sa se opreasca!
16
0
si filmagiul este din acelasi aluat cu secatura ce l-a depasit. dupa ce autobuzul s-a dus spre statie, avea tot timpul sa se incadreze pe banda intai ca sa-i faca loc celui din spate.
13
21
Un lake de isi incearca norocu pe banii parintilor. Mare lambo si mare sofer. Pamant. Invatat de acasa sa sfideze,un minimakidon cu arfe de milionar
17
3
Dement putin spus si politia doarme
23
1
Eu cand va spun ca pol in Constanta este de pomana, sunt fantome
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367