REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A murit fiica uneia dintre cele mai bogate familii din lume: avea doar 15 ani

A murit fiica uneia dintre cele mai bogate familii din lume: avea doar 15 ani

Replica API 11 iulie 2019 | 00:00 369

Două dintre cele mai importante şi cunoscute dinastii financiare din Europa, familiile Goldsmith şi Rothschild, sunt în doliu. Fiica cea mare a lui Ben Goldsmith şi Kate Rotschild a murit la 15 ani.

Iris Annabel Goldsmith a fost implicată într-un accident produs pe proprietatea tatălui său, în sudul Marii Britanii, relatează observator.tv.

Adolescenta era într-un ATV. Chiar dacă mai multe ambulanţe şi un elicopter al paramedicilor au ajuns de urgenţă, viaţa tinerei nu a putut fi salvată.

Părinţii sunt divorţaţi şi trăiesc separat, iar ea tocmai venise să îşi petreacă vacanţa alături de tatăl său.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cacat , jigodii, fara suflet si creier sunt toti cei care fac rau aproapelui. Tot ce ni se intampla este oglinda noastra. Daca aia, ca sa stranga averi au facut numai rau in jurul lor, angajatilor, vecinilor, rudelor, prietenilor si dusmanilor, era normal ca toate aceste energii, vibratii sa li se intoarca inapoi. De obicei inzecit. Acesti oameni ajung obsedati doar de bani, nu mai vad nimic in jurul lor, si cand le este lumea mai draga, atunci li se plateste.
1
0
Tara frumoasa oameni de cacat!!! Sunt aia care scriu comentarii mai jos si sunt fara creier si suflet!!! Jigodiilor!!!
2
4
Ne pare rau de tinara fata, era chiar frumoasa si nu ducea grija zilei de maine.
2
1
Oricat ar suna de crunt pana la urma se face dreptate!
2
2
E o stire care ne arata, pt a cata oara, ca greselile parintilor le platesc copiii. Averile colosale ale parintilor nu s-au facut cinstit. Au umilit si nedreptatit multi angajati ai lor. Asa au platit. La fel cum si la noi, copiii de patroni de hoteluri, cei din Mamaia, la multi le-au intrat copiii cu masina in copaci si au murit. De ce au facut rau parintii celor din jur? Raul se plateste, e un bumerang care se intoarce. Sunt legile Universului. Acest articol este o lectie.
12
2
E o stire ... stirile nu sunt facute dupa dorintele tale idiotule. Mars
16
7
De asta nu mai putem noi sa ne cacam ! Ca a murit o evreica miliardara ! Ne-am rezolvat noi toate problemele : analfabetismul in Romania este alarmant de crescut si pe noi ne fute grija de niste jidani !...
21
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218