REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A MURIT FOSTUL PRIMAR DIN EFORIE, OVIDIU BRĂILOIU

A MURIT FOSTUL PRIMAR DIN EFORIE, OVIDIU BRĂILOIU

Replica API 8 iunie 2017 | 00:20 3274

Mult prea tânăr!

Mult prea tânăr!

Ovidiu Brăiloiu

Veste teribilă în familia Brăiloiu! Ovidiu Brăiloiu, fost primar al orașului Eforie, a murit, din câte se pare în cursul nopții de marți spre miercuri, în hotelul Ambasador din Capitală. Apropiații acestuia sunt în stare de șoc, însă unii dintre ei cunoșteau faptul că Brăiloiu se lupta, de ani de zile, cu o boală cumplită – cancer –, dar despre care nu dorea să se plângă, în schimb, îndemna pe toată lumea să își mai vadă și de sănătate, și să lase "mai ușor" stresul, nervii și activitatea până la surmenare. Din câte se pare, ar fi făcut infarct, în timp ce dormea, însă momentan oamenii legii au preluat cazul, urmând a fi efectuată necropsia pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului.

Ovidiu Brăiloiu era căsătorit şi avea două fete, ambele minore.

Vestea i-a tulburat şi pe foştii săi colegi din administraţia locală, colectivul Primăriei Orasului Eforie transmiţând următorul mesaj: „Ion Ovidiu Brăiloiu, în vârstă de 49 de ani, a condus destinele orasului Eforie intre anii 2004 – 2016. A fost un şef deosebit, un prieten şi un tovarăş de la care noi am avut de învăţat multe. Dispariţia lui, mult prea timpurie, a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

Şi PSD Constanţa, partid din care făcea parte, a transmis un mesaj de condoleanţe: „Nu te vom uita niciodată, Ovidiu! Cu nespusă tristețe și nealinată durere, Partidul Social Democrat Constanța anunță trecerea la cele veșnice a celui care a fost prietenul, colegul și omul politic Ion Ovidiu Brăiloiu. Vestea a căzut ca un trăznet pentru fiecare dintre noi, cei care l-am cunoscut și i-am admirat valoarea umană și profesională. Cu gândul și sufletul, suntem alături de familia îndoliată în faţa acestei grele pierderi și transmitem sincere condoleanţe. Ion Ovidiu Brăiloiu a fost primarul orașului Eforie între 2004 și 2016 din partea Partidului Social Democrat. Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa!”.

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/ce-a-postat-ovidiu-brailoiu-pe-facebook-in-urma-cu-cateva-zile-320793/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fii tare liviu,durerea pierderii unui frate e mare!Dumnezeu iiiape cei mai buni dintre noi!Condoleante!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218