REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A MURIT fostul primar din Medgidia, CONSILIERUL JUDEȚEAN Marian Iordache

A MURIT fostul primar din Medgidia, CONSILIERUL JUDEȚEAN Marian Iordache

Replica API 14 septembrie 2020 | 15:40 9966

Veste socantă! A murit Marian Iordache, fostul primar al Medgidiei şi consilier judeţean.

Se pare că acesta s-a înecat în timp ce mânca pepene. Tragedia s-a petrecut în cursul serii de duminică, 13 septembrie, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu cu soţia. Aceasta a sunat de urgenţă la 112 şi i-a aplicat manevrele pe care le asculta prin telefon, însă, din păcate, fără succes.

Marian Iordache

Colegilor nu le vine să creadă și sunt distruși de durere.

Marian Iordache a fost un politician activ, cu multe inițiative.

Ce spun oamenii legii şi cadrele medicale

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, duminică, 13 septembrie a.c., în jurul jurul orei 19.40, de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță despre faptul că un bărbat, de 59 de ani, din municipiu, a decedat, ca urmare a înecării acestuia cu alimente în timpul mesei.

„În această seară s-a primit un apel, prin serviciul 112, pentru un pacient, de sex masculin, care s-a înecat cu bol alimentar. În momentul primirii apelului, operatorul care era de serviciu a sfătuit familia să efectueze pacientului manevra Heimlich și a fost imediat alocat apelul unui echipaj din Medgidia. Când acesta a ajuns la locul solicitării, a găsit un pacient în stop cardio-respirator, s-a făcut protocolul de resuscitare dar, din păcate, fără rezultat, pacientul fiind declarat decedat“, au precizat cadrele medicale.

Manevra Heimlich, în cazul în care pacientul este conștient și s-a înecat cu bol alimentar, fiind o obstrucție ușoară, presupune încurajarea acestuia să tușească în timp ce i se aplică lovituri între omoplați.

Colegii îl plâng pe Marian Iordache

„A plecat dintre noi, prea devreme și prea pe neașteptate, Marian Iordache. Viața nu a mai avut răbdare, Dumnezeu l-a vrut alături de el.

În memoria colectivă, Marian Iordache va rămâne ca un liberal de mare valoare, un OM care a știut să-și apere principiile politice fără a le călca în picioare pe ale celorlați.

În memoria mea rămâne un consilier corect și echilibrat, un OM pentru care am avut respect și prețuire, dincolo de orice afinități politice.

Vreau să îmi exprim regretul profund pentru această pierdere și să transmit sincere condoleanțe familiei.

Viața politică și administrativă a Constanței este mai săracă începând de astăzi și cred, cu tărie, că luptele electorale sau de orice altfel nu trebuie să ne facă să uităm să ne respectăm și să ne prețuim atât timp cât suntem trecători pe acest pământ.

Cred că Marian Iordache va rămâne un reper de modestie, bun simț și echilibru atât în istoria Consiliului Județean Constanța și un exemplu pentru toți cei care au fost și vor fi reprezentanți ai administrației publice locale.

Dumnezeu să îl odihnească!“, a scris, pe Facebook, Horia Țutuianu, președintele CJC.

„Îmi e greu să îmi aștern cuvintele în câteva rânduri, atunci când mă gândesc la Marian Iordache. În această seară, mult, mult prea devreme, colegul și prietenul meu a plecat dintre noi.

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Drum lin, Marian Iordache! Dumnezeu să-ți ocrotească sufletul! Sincere condoleanțe familiei!“, a transmis prefectul George Niculescu.

„Rămas bun, prieten drag!

Cu extremă durere în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a celui care nu ne-a fost doar un coleg, ci un adevărat prieten, Marian Iordache. Prea devreme, prea brusc... o veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte! Vei rămâne mereu în memoria noastră ca fiind imaginea vie a ceea ce înseamnă devotament și dăruire. Îți mulțumesc pentru sfaturi, energie și toate amintirile pe care le-am strâns împreună! Condoleanțe familiei!“, este mesajul președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

L.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..sa nu fii suparat...deja ti-a venit inlocuitorul...omul apreciat si iubit de toti primarii Cernavodei...omul care de peste 10 ani,freaca pisoiul prin primaria Cernavoda,primeste retribuitie..DAR NU FACE...NIMIC...NIMIC...NIMIC..el este omul care aduce peste 200 voturi in campania electorala...n-are carte..nu stie ce-i cu el...dar...ATENTIE...ADUCE VOTURI...la alegerile prezidentiale,primarul NEGOITA radia de fericire,ca are in dreapta lui pe MARELE ADUCATOR DE VOTURI..prostii alergau pe jos,iar individul cu VOTURILE..era plimbat de primar.
3
0
lasa ma sa citeasca toti politicienii judetului, ca au de tras invataminte, daca mai au putin bun simt!!! Cand iti asumi functiile pe care le-a avut isi asumi si comentariile din timpul viatii dar si cele de dincolo de moarte!
5
1
suspenda posibilitatea de a posta. Nu vezi ca aici toate loazele isi varsa veninul si neputinta ? Multumesc.
3
10
PTR.AIA CARE SE BUCURA SA-I SUGETI PULA LUI IORDACHE PANA I SE SCOALA
3
11
urmezi tu nego
8
3
I-a ramas Ciolanu-n Gat
5
5
la saturat dracul si pe asta
5
5
Nu ai fost iertat de rautatea si nedreptatea care isi trona in suflet.Ai platit cu viata ,ptr.toate replicile acide adresate celor pe careii jigneai ,te credeai nemuritor ,iti placea ,,compania,,celor doua agramate din primaria C-VODA ,Lefter Gherghina ,Ionita Aneta ,credeai ca iti vor aduce multe voturi tie si primarului ,numai ciolanul v-a interesat in ultima vreme ,uite ce ai primit .Ce ai cules ,ai semanat ,drum luminat in galben in lumea celor drepti ,Mereu te exprimai la trecut , acum prezentul sub pamant te reprezinta ,daca erai corect cu unii poate aveai alt viitor ,Dumnezeu face plata
9
4
In fata mortii suntem toti egali. Din pacate rautatea a luat mintile multora dintre noi... Se vede in comentarii. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
7
9
Nu am laut ma,nimeni nu ia nimic cu el dupa moarte,dar am lasat ceva in urma mea ceva pentru familia mea bineinteles ca doar nu am fost primar si consilier sa muncesc pentru voi ma Medgiienilor,am facut si eu ce au facut majoritatea politicienilor din Romania am muncit si am furat pentru mine si familia mea.
9
4
familia sa nu uite sa-i puna in buzunar un card bancar. pai ce , a muncit degeaba individul si sa nu se bucure de averea stransa...!?!
10
8
..cui o lasi tu pe Simonica???pe NICO,aia cu posteriorul cat o batoza??unde mai serviti voi masa, de nu va gasea nimeni??? vezi daca te-ai grabit...lasa ca vin si alti inlocuitori...peste cateva zile vei fi uitat...unele jigodii deabia asteapta sa-ti salte locul acela caldut...nu-i nimic....tu ai fost primar,consilier judetean,si altele...si ce-ai castigat???un..c....cat...
14
8
Condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l ierte.
16
10
te laudai c-ai fost primar...si ce???n-ai luat nimic cu tine...chiar nimic..
20
7
Un borfas care impreuna cu Negoita si toata gasca au distrus orasul Cernavoda ,din bugetul de 80 milioane eur si imprumutul la Reiffesisen s a ales praful !Niste asfalt turnat in 4 ani de zile! Dumnezeu nu doarme!
17
8
numai de bine!un om inteligent,bine pregatit in...politica libera!
8
14
...tu n-ai vrut sa negociezi cu oamenii care muncesc...langa tine si-au gasit locul, javrele...lichelele...panaramele...care te vor regreta amarnic...ce sa-ti fac...te-ai grabit sa sapi groapa altuia...si...tup...tup...ai cazut in ea....
19
9
un borfas mai putin s.a dus la drequl. Hai zanfir iorgus,vezi ca se poate! poate iei cu tne furaciunile.ramin mirlanelile,parcul orasului distrus,biserici facute pe terenurile de joaca,betonarea mangaliei,mirlete taran incult si hot!du.te in barcea tarane!
17
9
Un rahat oe om el facea cartile cine sa ia LUCRARILE in Cernavoda, el lua SPAGA si impartea cu PRIMARUL NEGOITA
20
11
....cine sapa groapa altuia, cade singur in ea...ce sa-ti fac...te-ai grabit...
14
12
Vrabia nu mananca pepene ?
13
10
pepenele a fost cumparat sau a fost primit? in rest condoleante familiei
9
11
bogata cu 10.000 lei net lunar pe care nu ii mai da lui Iordache.Mai rau de fetitele care o sa ii duca dorul.
19
21
..DUMNEZEU NU DOARME... DUMNEZEU A FACUT ...DREPTATE...
19
25
i-a stat in gat! o bucurie pentru oamenii cinstiti cand crapa astfel de sacali
15
16
Dumnezeu sa il ierte! Amn fost frati in masonerie, in cadrul Lojei Anghel Saligny din Orientul Constanta. Mi-a placut ca om. Foarte de treaba, volubil, modest. Sper sa fie inmormantat cu onoruri masomnice. Merita! Drum bun, om bun!
15
7
Dumnezeu sa-l ierte. Un om deosebit. Condoleante familiei indoliate
22
11
despre morti numai de bine, in rest...
7
13
Ma multi ani !!!
8
28
...cine urmeaza???
12
28
Si acum cine o sa preia dosarele judecatorilor din Medgidia? Cine-i mai butoneaza?
9
27
Dumnezeu sa-l ierte!!! Condoleante familiei. Un om bun cu caracter.
26
10
sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
30
12
Un om luminos, plin de intelegere si bunatate! Dumnezeu sa il odihneasca!
28
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218