REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A murit Președintele Uniunii Studenților din România. Vlad Dediu s-a înecat, la Mamaia

A murit Președintele Uniunii Studenților din România. Vlad Dediu s-a înecat, la Mamaia

Replica API 12 iulie 2020 | 13:37 6685

Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Studenților din România, a încetat din viață, în ciuda eforturilor medicilor. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia.

Tânărul a fost recuperat în ultima clipă din valuri de oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal. Tragedia s-a petrecut pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia. Liderul studenților, în vârstă de 22 de ani, venise să se distreze alături de prieteni.

Martorii spun că el ar fi intrat beat în mare și a fost luat de curenți. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut pe în apă și a sărit în ajutorul lui. Medicii au ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital în Constanţa.

Prietenii și cunoștințele tânărului au lăsat mai multe mesaje emoționante în amintirea lui Vlad Dediu. "Mare durere ai lăsat în urma ta, copil frumos și deștept! Dumnezeu să te așeze în ceata drepților!", "Dumnezeu să te odihnească! Ai fost un camarad de nadejde!", i-au transmis apropiații tânărului trecut în neființă.

"Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.Drum lin, Vlad!", se arată în mesajul de adio transmis de reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților din România.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Persoana in cauza sa imbolnavit de deces.
1
1
...a mai crapat un..boschet..ce fata de golan...tara este plina de barbosi..pletosi...tatuati si kakati...
6
5
Pacat ca era un copil absolvent anul asta care putea sa se realizeze profesional !---poate a gresit ca toti tinerii de azi !-----nu mai vorbiti urit in aceste momente tragice ptr familia sa ,Dzeu sa-l ierte !----Pacat !
4
8
La cat mai multi in vara asta ! Si uite asa mai scapam de cocalarii bucuresteni drogati !
13
7
Aminte celor care inoata acasa in lighean sau coaie.Mare Neagra isi ia tributul de la cei care se dau gorile si habar nu au ce inseamna natatia.Sarbatori fericite dragi cititori
9
2
Baiat cu ochii albastri, cu cazare in zona exclusivista, betie, poate si droguri, ce mai , un smecher. Si-a facut-o cu mana lui. In astfel de situatie , n-ai de ce sa ai regrete. La fel cu necioplitii aia care se deplaseaza fara masca, fara distanta. Si apoi cand da boala in ei, vai sa nu vorbim de rau de ei, ca au trecut in lumea cealalta.
9
7
Va rog vorbiti frumos de un on care a trecut in nefiinta. Putin respect indiferent ce a facut cat a fost in viata . Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! E f trist , la numai 22 de ani .
11
7
traieste bine ,traieste repede si lasa dupa moarte ub cadavru frumos.Sau o viata am si-o gaura-n cur
4
10
viitorul tarii .drogati betivi bombardieri pensati cu glezne goale .
15
9
Dumnezeu sa-l ierte dar daca era beat sau drogat si-a facuto cu mana lui, totusi sunt buni de dat exeple"de asa nu"pentru alti oameni si viteji astia care dupa ce s-au imbatat s-au crezut zmei si s-au aruncat in mare sau au condus masini si au murit in accidente de circulatie.
25
1
subscriu realitatii imediate. Nu are nici o treaba mnezeu cu prostia romaneasca. Nu suntem noi de vina, cei care empatizeaza cu ideea ca prostia are meritele ei, cand respectivul exemplu intareste chiar ideea in sine.
9
3
ca prostia loveste oriunde!!
14
5
Asta se falea ca inaintea numelui sau va sta scris ing. dupa ce se vazuse cu diploma de inginer. O fi dat spaga nu stim dar Dumnezeu e Atotputernic si a vrut ca inainte de ing. la numele studiosului sa fie INRI.
6
12
Nu realizezi cat de idiot esti! Baiatul era presedintele uniunii pentru studentii din toata tara! Apara sincerea drepturi pentru toti studentii! Nu toti isi permiteau! Dumnezeu sa il odihneasca in pace !
8
13
Tu realizezi cat de grav e Ce presedinte e asta Cum reprezenta el studentii mahmur Sau Sevraj ca poate se .... baaa deci e fabulos. Nu e ala care se certa cu Mircea Badea pt bilete de tren Si el are bani sa se matoleasca in mamaia la 20 ron berea
14
13
No comment, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Fara ura in comentarii, acest copil n-a dat in cap la nimeni, a baut ceva si a prins curaj fara sa-si dea seama ca acolo la Mamaia nord curentii de apa sunt foarte puternici si te trag in larg. Am patit si eu asta si am scapat datorita faptului ca nu mi-am pierdut firea si sunt un inotator cat de cat bun, am ajuns la mal sub privirile salvamarilor care m-au admonestat si m-au admirat pentru cat de puternic inotam sa ajung la mal. Dumnezeu a fost cu mine atunci !
20
9
un dobitoc mai putin in Nordul Mamaiei.
12
20
si ce frumos se distrau tinerii studenti utecisti ati vrut 'democratie' si 'libertate' dar acestea nu sunt pentru macaci mai! maimutele astea o tin tot intrun dezmat se maimutaresc in fel si chip si apoi ce crezi isi pun un costum si vor sa fie politicieni sa conduca tara! vai de capul nostru!
15
7
Un gazetar oligofren, un ziar de 2 bani. De fapt, daca era ceva de capul lui, nu ajungea sa scrie ptr Replica. Mai idiotilor, ori a fost la un pas de inec, ori tragedia s-a petrecut?!
15
3
eu am inteles ca pe plajele exclusiviste nu se poate muri
19
5
plin de prafuri mai bine zis...
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367